![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Citaat:
Klasa wlasnie wolfdoga jest to, ze moze spokojnie tolerowac tego typu zachowania. Jest wolnosc a to, jak kazdy z nas to pojmie to juz jego indywidualna sprawa ![]() rewolucji nie bedzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Wyjasnij czemu nie w porzadku?
Co Ela napisala nie w porzadku? Po za tym ze konkurencja sie pojawia? Ja uwazam ze 'strong survive', kto okaze sie 'strong' samo sie okaze no nie?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Dzieki za cieple przyjecie, jak zwykle.
Wydawac by sie moglo ze chociaz POZORY obiektywizmu i normalnosci tu pozostaly, ale jednak nie. Zaklamanie wynikow egzaminow, wystaw, manipulacje cytatami i slowami, ogranicznie dostepu do informacji - to juz normalka! Ale histeryczna reakcja po zwyklym powstaniu nowej strony/forum to absurdalne i smieszne. A zalosne to co robia "mocodawcy", jak np podkupywanie domen! ZALOSNE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Head like a hole
|
![]()
Ej no bez jaj, masz jakies dowody ??
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hm, łatwo to sprawdzić czyli proponuję wejść na jakąkolwiek wyszukiwarkę domen wpisać tam interesującą nas domenę np. czesio.pl i kliknąć szukaj.
Jeśli okaże się, że jest ona zajęta to powinno być tam tzw. whois i klikamy. Pojawi się informacja kto jest właścicielem, czasami przez jaką firmę/wyszukiwarkę została zarejestrowana. Także jakby co można szybko spiskową sprawę obalić lub sobie potwierdzić. Każdy obywatel może spokojnie sobie bez kosztów to sprawdzić. To tyle informacji- mam nadzieję, że zainteresowanym tematem trochę pomogłem.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
aha i pax współforumowicze, pax
a nawet K-Pax
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
no wlasnie bez jaj, w koncu to tylko psy
okazuje sie ze jak wysledzil Btd Domain Name:WILCZAKI.INFO Created On:18-Jun-2008 07:28:14 UTC Last Updated On:18-Jun-2008 07:29:03 UTC Expiration Date:18-Jun-2009 07:28:14 UTC czyli na zlosc podkupiono nas zaraz po ogloszeniu ale to nie wszystko - wykonano przekierowanie, tak by nie mozna bylo logowac sie we wszystkich zakresach forum bedzie wiec wczytane na nowo, zapraszam jutro, pojutrze na razie nie logujcie sie bo i tak trzeba je wykasowac ciekawe jaka grupa trzymajaca wladze za tym stoi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
17.06 domena byla wolna Sebastian!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Forum ma prawo założyć każdy. Domenę wykupić również, chociaż w tej sytuacji faktycznie robi się coraz mniej miło...
![]()
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Citaat:
![]() Poczatek, jak dla mnie bombowy ![]() Ilosc for w necie jest przeogromna i ani mnie ziebi ani grzeje kolejne, ale z uwagi na otoczke i histeryczne odsadzanie od czci i wiary blizej niezidentyfikowanych sil, ktore jako jedyny cel maja unicestwic biedne, przesladowane ofiary... A "zgubione" klucze czesto odnajduja sie.. w lodowce ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hm nie wiem czy była wolna bo mnie ta sprawa nie dotyczy ale proszę nie krzycz na mnie bo dałem tylko przepis na zbadanie sprawy.
Zdaje mi się, że starałem się bezstronnie, życzliwie to napisać czy nie?. ![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Właśnie przeczytałem cały temat i Ela zadziwiasz mnie. Rozumiem, że można reklamować stronę hodowli, galerię, ale reklama serwisu, który z zasady ma być konkurencją dla WD i bazuje na tym, by odbierać użytkowników wolfdogowi jest dla mnie po prostu ciosem poniżej pasa. Tym bardziej, że zamiast starać się o to, by wyrobić sobie "markę" po prostu idziesz na łatwiznę i mówiąc bez ogródek: spamujesz. Wiesz co na ten temat mówi netykieta? Wypadało chociaż zapytać moderatorów, czy wyrażają na to zgodę. Na każdym innym forum taka reklama pewnie dawno temu już by zniknęła, a autor został zabanowany. I dlatego nie powinnaś się dziwić, że reakcję ludzi są takie, a nie inne.
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ja zrozumiałam tak jak Nemi.
![]() |
#15 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
No i dobrze rozumiecie. Niestety nie ta kolejność była.