|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
-hodowla: -chów: -własność: ![]() Chociaż wiem, że hodowle czasem tak funkcjonują i maluchy mają mniej uwagi niż w dużych kennelach, gdzie zatrudnia się do tego pracowników. Quote:
A co do repów... wiecie jaka jest sytuacja w polskich beaglach? Dziesiątki hodowli, setki repów a nie ma czym kryć |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Podhalany tyz nie maja rozowo.. Ja mam tylko obawy ze u nas nie jest tak zle, jakby sie chcialo mowic.. i zaczelo dzialac troche "pod latarnia najciemniej". Nie mam suki hodowlanej (zadnej nie mam:P) to nie zagladam w rodowody polskich repow.. ale nie kocham 'wiesci gminnej" wiec wole sprawdzic.. choc Przemek na pewno zrobi to lepiej... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() widzis - kedy poszukujes dobrego repa NIGDY jego nie ma aco do repa - sa liudzie ktore jada do suki, takim sposobem urodzili sie i francuskie gierki (jasne,okazja pobyc u Gosi i poznac Paule tez swoje zrobilo) ale na dodatek - z fakten wilczak suka ma cziecke 1 raz w rok ona trwa minimum 3 tygodnie albo normalne 3 miesiace, myszle ze wystarcza czasu zeby dogada cie - a teras to wszystkie maja komurki - jeden dzwonek i zalatwiona sprawa. ale moze ja znowu gadam z utopii |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Z drugiej strony to nie dziwi - dokladnie to samo bylo jakis czas temu we Wloszech - jedna wielka hodowla CzW kryjaca stale tym samym - wszystko kisilo sie we wlasnym sosie... Gdy przyszlo do dobierania repow okazywalo sie, ze ma sie inbreed i to na psy, ktore niezmiernie ciezko byloby nazwac DOBRYMI...
|
|
![]() |
|
|