![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Nelíbí se mi že tvé příspěvky zavání spekulacemi, jmenovitě o panu Hartlovi a paní Konečné.
Tak ještě jednou mi vžádnym případě nejde o to poškodit nebo pomluvit, kohokoliv o kom se zmínim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Já se musím Lucky v tomto směru zastat. I když mi také není zcela vše jasné, tak jsem z jejích příspěvků nikde necítil, žeby chtěla někoho pomlouvat nebo poškozovat.
Lucko, zjisti ty věci na ČMKU a pak se klidně ozvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Určitě to udělám, a ozvu se. A děkuju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Ahojte, myslim ze toto je velmi smutny dosledok zlyhania komunikacie medzi ludmi, smutne ze medzi rodicmi a dietatom.
Pride mi nespravne, ak rodicia odstrania psa svojho dietata bez predoslej konzultacie. Mohli dat Lucke predsa ultimatum - napriklad do konca mesiaca bude pes prec z domu, alebo ho dame prec my. Dali ti Lucka to ultimatum? Na druhej strane, to ze rodicia nechcu posluchat je smutne, ale to neznamena ze tym padom ty nie si zodpovedna za spravanie psa voci nim. To ze si rodicia nedokazu ustat svoje postavenie voci psovi neznamena ze tym padom budu musiet po vlastnom byte/dome chodit len s laskavym dovolenim psa, akokolvek posluchajuceho svojho majitela. Nechcem ti Lucka nic vycitat, ale myslim ze by tu malo byt povedane, ze pokial moja rodina psa nezdvlada, je potrebne, aby som ja zabezpecila, aby moj pes rodinu neohrozoval a neobmedzoval. Cize podla mna bolo konanie nespravne na oboch stranach... Kazdopadne ti Lucka drzim paste, aby sa tvoj pes nasiel a aby sa situacia vyriesila k spokojnosti co najvacsieho podielu zucastnenych.
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Lucka, este si neprezradila, co planujes, ked psa vypatras. Chces ho spat, alebo len zistit, ci je o.k.? Kazdopadne suhlasim so Saschiou a tebe drzim palce, aby to dopadlo najlepsie ako moze a dufam, ze nas poinformujes az do konca.
...kazdemu sa uz z odstupom dobre radi, co by robil.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
S tím souhlasím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Arimminum Kennel
|
![]()
Na italskem foru jsou lide ,kteri psa videli den predem nez zmizel z chovatelske stanice.Byl to pes agresivni a urcite mel byt dan zkusenemu vycvikari a ne chovateli,ktery by ho ,kdyby nemel dysplazii ,pouzil v chovu.
Jestli ze byl darovan jak rika Daniela,nevidim zadny problem proc by Caselli nemohl dat kontakt byvale majitelce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Darování zkušenému výcivkáři je jistě optimální řešení, ale bohužel problémová čévéčka opravdu nejsou na roztrhání ... končí většinou na jiných institucích.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
2)budeš se o psa starat a ven půjdeš, až po jeho vyvenčení nakrmení a pod. Majitel asi může být i 16-ti letý, ale odpovědnost za škody nesou do plnoletosti rodiče, nebo né? Taky si myslím, že měli starost i o Vás, co kdyby Vás taky pokousal. Rodiče Vám přeci řekli, co s ním zamýšlejí. Zkoušela jste se vžít do jejich situace? Ale přijít domů a psa tam nemít musí být dost hrozné. Taky úplně nesouhlasím s tak radikálním řešením. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
REJPAL
|
![]()
OK, tak vám věřím, že všichni máte export PP
![]() ![]() K problému s rodiči asi tolik, že pokud na ně pes vrčel, měl být zavřený v kotci a puštěn jen s někým, kdo ho zvládá. těžko hodnotit, jak to vše bylo a dnes je to asi už jedno. Pes je vždy o zodpovědnosti (zvláště trochu problémový pes) a tu málokterý puberťák cítí. Někdy ji neznají ani dospělý jedinci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|