![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
V tom případě je opravdu lepší věřit tomu, že byl darován. Dál raději ani nemyslet....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Myslíte si že mě zajimá co si tady kdokoliv z Vás myslí o všech, které sem podle Vás mohla chtit pomluvit? A že je to právě tohle o co mi jde? Tak to upřímně lituju že sem sem vůbec něco napsala... Myslela jsem, že tohle jsou stránky o psech,svym způsobem pro psy a že tu prostě řešíte takový trochu psí věci. No a opravdu si nemyslim že bych byla taková dylina, aby mě nějakym způsobem dělalo dobře tady šířit nějaký nesmysli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Lucko, pokud jsi byla uvedena v průkazu původu jako majitelka, spoj se s ČMKU a zjisti to o tom exportu. To by mělo být první vodítko. Nikdo není schopen psa dohledat bez pomoci jeho majitele. Potom, co zjistíš vše o exportních papírech, můžeme Ti pomoci přes Wolfdog.org kontaktovat naše spolupracovníky v Itálii a Francii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Pokud dobře počítám, bylo Lucce při zakoupení psa (předpokládám, že byl zakoupen jako štěně) 16 let. Může být nezletilá osoba uvedena v PP jako majitel? A pokud ano, nepřebírá automaticky nad její majetelkem do plnoletosti
"dohled" zákonný zástupce? Lucie, proč byl pes prodán/darován? Z tvého příspěvku to není příliš patrné. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jo jo je to tak, pes může mít v PP i nezletilého majitele. Já jsem si taky kupovala fenku když mi bylo 16. Nad celým příběhem je plno otazníků, nevím jak na tom slečna Lucie byla, ale já bych tohle všechno to co se týče ČMKU řešila už mnohem dřív. 2 roky je příliš dlouhá doba s tím psem může být cokoliv a kór když je dysplazický, to nejspíš nikde v chovu nebude. I tak by mě zajímalo co má slečna Lucie dále v plánu ?? Chtěla by si psa odvézt zpátky?? Nebo jen vědět jak se má ?? Ráda bych pomohla, ale nemám jak. je to moc smutný příběh. Monika Tichá |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Not so Junior Member
|
![]()
Lucko, zkus ten příběh popsat od úplného začátku, je to hodně zamotané a asi ti mnozí z nás nerozumí do detailu - spoustu věcí si pak mohou vyložit jinak než bys chtěla.
Držím palce ať se něco dozvíš.
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pokud bych hledala psa v Itálii, tak bych jako první hodila dotaz tady na Wolfdogu na Italském fóru (já osobně anglicky) jestli ho někdo nezná....Přeci jen ho čte spousta italských čévéčkářů.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|