![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Poza wszystkim to po prostu niefajnie zagrało bo Imbusy tu sie cieszą wyjazdem a Daiva (chyba przypadkiem i niechcący) z góry zakłada, że ich ewentualne zwycięstwo będzie g... warte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
noo jesli tak wyobraza cie to.... lepej jescze raz przemyslec ![]() ![]() ja tylko ocienilam sedziego, ktory nawet nie sedziowal SCV w zyciu, to.... i to jest moja opinia, a jesli juz reaguje cie bez powodu to... przepraszam i mniej trzeba tak reagowac ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Byc może masz rację ![]() ![]() Po prostu chodzi o to aby podejśc do sprawy obiektywnie i nie skazywac nikogo na porazkę, zwłaszcza "zaocznie" ![]() I obiecuję Ci, że jak okaże sie ze mialas racje to ja Tobie uroczyscie przyznam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I rzeczywiscie jesli chce sie FACHOWA ocene to niestety mozna jezdzic do.... 4 sedziow, ktorzy obecnie gwarantuja doglebna znajomosc wzorca, u ktorych nie ma "wtop".... .. ALE..... ..czasem jedzie sie po cos innego.... Gdyby nie zmiany w planach to pewnie bysmy do Imbusow dolaczyli... Nie dlatego, ze sedziuje pan, ktory sedziuje, bo to wlasnie gra w totka... ale dlatego GDZIE jest ta wystawa i ze mozna polaczac przyjemne (ZWIEDZANIE) z pozytecznym (SWIATOWKA)... A to czynilo Sztokholm szalenie interesujaca wystawa... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
Datum registrace: Jul 2004
|
![]()
no to chyba juz wiadomo, komu na swiatowce bedziemy kibicowac najbardziej...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
A ja tylko jedno chcialabym zauwazyc, ze fakt ze ktos w aktcie urodzenia czy dokumentach ma wpisane obywatelstwo, Czeskie czy Słowackie, czyli i pochodzi z kraju pochodzenia rasy, nie czyni go specem. Sama znam kilku takich, choc jakos specjalnie dlugo nie jezdze po wystawach. Bo czy fakt ze jestem Polką i nie jednego dajmy na to gończego polskiego i jego ocenianie na wystawach tez widziala, jednak nigdy w zyciu nie powiedzialabym ze cos wiem o tej rasie...
Tak więc wierze, ze wystawa, a na pewno dalsza częsc wyprawy- czyli podroze, spotkania, beda warte tego wszystkiego i koniec kropka, bo to jest wazniejsze od oceny na wystawie, czy mieszanie w wynikach jak to niektorzy lubia robic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
Datum registrace: Nov 2006
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Jeszcze raz powiem ze zycie powodzenia i bede trzymala kciuki za swoje kumple
![]() i rob cie duuuuuuuuuuuuzo fotek - potem na Sk bedzie cie robic wywiad ![]() Shaluka, a kto mowil ze spec to ten ktory urodzony na SK czy CZ- ja mowilam o specie od rasy a nie od tych ktore maja jak ty mowis- pasport. - (mysle ze obie zrozumielis mi o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
No nie dokonca, bo co innego wywnioskowalam z twoich postow, no ale nie wazne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Member
|
![]()
Jak możesz w to wątpić !? Zrozumieliśmy, zrozumieliśmy...nawet bardzo dobrze rozumiemy kto, i o czym, pisze.
![]() W mojej ulubionej powieści "Chłopi" występuje karczmarz Jankiel, o którym w pewnym momencie pada taka opinia "Jankiel ta wie wszystko zaraz, a może i nieco przódzi ....". ![]() Do tej pory na tym forum padały często ostre słowa krytyki (pomijam fakt czy słuszne i "kto kogo") po wystawach. A teraz - proszę, proszę: jeszcze się impreza nie odbyła, a już można powiedzieć, że wóz poprzedza kobyłę ![]() ![]() Gdyby jednak założyć, że krytyka Sztokholmu "przed Sztokholmem" jest zasadna, to czy niżej wymienieni właściciele nie powinni zostać ostrzeżeni, aby jednak nie jechali ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|