![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Klient w sklepie zobaczył Forasa
- To jest Husky? - pyta - Nie - odpowiadam Po chwili uradowany klient mówi - Wiem, wiem to jest ........YORK!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
żartujesz, prawda?! Ludzie nauczą się nazw kilku ras i udają ekspertów.. nie moge z takich ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
W sumie trudno sie ludziom dziwić za te porównania z hasiorami,.Sa bardzo popularne i mają jasna maske. Popularność wilczaków nie ma sie co równac ( na szczęście!!!) z huskimi - mnie tam takie pytania nie dziwia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Niby tak, ale jak ja mam i sib i wilczaka, to dla mnie są calkiem inne. Jednak nie komentuje takich porownan, ale z yorkiem?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Porównania do siberianów, malamutow i onków to chleb powszedni, i to już nie robi wrażenia ale york! ![]() ![]() Pozdrawiam Anka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
York.....
![]() No rozumiem ze mozna pomylić wilczaka z wilczarzem ale york...... ![]()
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nam jak na razie trafil sie husky, malamut, uzytkowy owczarek niemiecki i wilczarz - ale to juz chyba kwestia podobnej nazwy. Jednak najczesciej ludzie myla z husky. Ostatnio jakis czlowiek probowal mi udowodnic, ze nie mam wilczaka - on sie zna i Jabber to na 100% husky
![]() Ale i tak york jest nie do pobicia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Nam weterynarz chciał wmówić, że wilczaki nie istnieją i że mamy wilczarza.....rzeczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilcza Saga
|
![]()
Co?! York?! Nam się zdarza często, że ludzie twierdzą, że Cora to wilk, ale to mnie nie dziwi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Niezle. Yorka jeszcze nie bylo.
Garuda teraz jest ciagle jako wilk. Jak byla mloda, to byl wilk, lis, szakal, kojot, hiena, ON, husky i... sarna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Licho nie śpi...
|
![]()
U nas było:
-wilczarz -wilk z lasu -słabiutki owczarek -skundlony husky -wilczur a jak był mały to wszyscy się zachwycali, że jak lisek wygląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No u nas byl jeszcze kot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilcza Saga
|
![]()
No, no lisek też była nazywana jako szczeniaczek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Najciekawszy był wykład o "wilkach zza kaukazia, które polują na tygrysy".
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
u nas kazdy mysli zawsze ze eli jest mieszanka husky z owczarkiem.. a jak uslysza ze wilczak to ze strachem reaguja....a ona jest taka kochana i wrzystkich milosnie wita...
juz nazekli ze mam dobermana a teraz jeszcze wilka ( oni nie rozumia ze to wilczak nie wilk) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |