![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
K-Lee Family
|
![]()
My będziemy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Senior Member
|
![]()
Gia - Super - potwierdzam Waszą obecność i nie mogę doczekać sie spotkania z Waszą "łobuzicą".
![]()
![]() |
#103 |
The Grim Reaper
|
![]()
Potwierdzam też obecność mojej skromnej osoby plus mojego nieskromnego psa
![]()
![]() |
#104 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Distinguished Member
|
![]()
Zgłaszamy przyjazd: 2 osoby + Wilczak, rzecz jasna. Spać będziemy w namiocie. I mam prośbę- czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która nas odbierze z dworca? Jeszcze nie mogę podać dokładnej godziny, ale już niebawem....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Senior Member
|
![]()
Agnieszka- nie ma problemu . Tylko daj znać kiedy ( tzn w piatek czy w sobotę) będziecie i której.
![]() |
#107 |
Senior Member
|
![]()
No i zapomniałam dopisać: Agnieszka - zapiszcie sobie do mnie i do Artura telefony. Sa na pierwszej stronie w zaproszeniu!
WAŻNA SPRAWA: MaRszobieg na orientację zaczyna się w sobotę miedzy 12:00 a 13:00, zatem Ci którzy chcą wziąć w nim udział musza przybyć do Sulmina przed wyznaczoną godziną. Mapka wkrótce!!
![]() |
#108 |
Senior Member
|
![]()
PLAN DOJAZDU:
-dojazd z A1 i obwodnicy trójmiasta. - jeśli macie nawigację to poprowadzi was do Sulmina okręzna drogą ( przez Żukowo) ale też dojedziecie. Mapka dojazdu z Obwodnicy ![]() SZczegółowa mapa: ![]()
![]() |
#109 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
No to już pewne - nas nie będzie. Nie damy rady
![]()
![]() |
#110 |
Distinguished Member
|
![]()
Na dzień dzisiejszy jaka jest lista psów?
![]() My chyba przyjedziemy w piątek wieczorem, ale jeszcze nie jestem pewna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Distinguished Member
|
![]()
Jadąc pociągiem gdzie powinniśmy wysiąść?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Senior Member
|
![]()
Na dworcu Gdańsk Główny! Czekamy na Info o godz.
![]() |
#113 |
Junior Member
|
![]()
My co prawda moze do konca kolorystycznie pasujemy, ale jak sie uda to moze na chwilke po poludniu przyjedziemy w sobote. Ja niestety nigdy nie wiem na czym stoje
![]() Mam pytanko - tropienie chcecie robic bardziej sportowe, czy chcecie bardziej uswiadomic wilczakowi po co ma nos ? Tak pytam z czystej ciekawosci ... Kiedys nawet z Sebastianem od Taro kladlismy sobie slady nawzajem. O przepraszam - kladlismy naszym psom. Moze na cos bym sie przydala, choc ponad rok juz nie bawilam sie w tropienie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Senior Member
|
![]()
Tropienie bedzie w niedziele rano. Ja sama po raz pierwszy bedę sie z moim wilczakiem w to bawić. Myśle że będzie to raczej pokazanie co mozna zrobic i jak. A mój wilczak (niestety) wie po co ma nos
![]() A Was serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!! I jakby co to możesz skontaktowac sie z Sebastianem i mu pomóc. Kazda głowa i ręce sie przydadzą ![]()
![]() |
#115 |
Junior Member
|
![]()
W niedziele rano niestety mamy trening i trudno bedzie nam sie wyrwac wczesniej niz w poludnie, a na tropienie to troche pozno i pewnie wiekszosc bedzie sie juz szykowala sie do odwrotu.
Rozumiem, ze Sebastian robi czesc tropiaca ? Jak tylko bede wiedziala na czym stoje, to sie z nim umowie i ustale co i jak. Z uzywaniem 'nosa' to zdziwilabym sie gdyby wilczak nie weszyl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Senior Member
|
![]()
Jeszcze jedno - Ważne!
Jeśli ktoś bedzie przyjeźdżał bardzo rano lub w takiej porze że nikt nie bedzie go wstanie odebrać( mamy tylko 2 samochody, korki w trójmiescie) lub zdecyduje sie w ostatniej chwili to podaję alternatywny dojazd ( Do Otomina a stamtąd juz będzie łatwiej kogoś wysłać ok. 2 km) Pod Dworcem w Gdańsku Głównym mozna wsiąść w autobus 174 i dojechac do Otomina. ( wysiąść na ostatnim przystanku na pętli) Tam do nas zadzwonić i ktoś przyjedzie. 23.05.2008 autobusy jeżdżą jak w sobotę. Oto rozkład jazdy: SOBOTA, ŚWIĘTOodjazdy:| 04 | 41n| 05 | 58n| 06 | 58n| 08 | 28nF| 09 | 58nF| 11 | 28nF| 12 | 58nF| 14 | 28nF| 15 | 58nF| 17 | 58nF| 19 | 28nF| 21 | 02nF| 22 | 08n oznaczenia n i F to info. o tym jak jedzie autobus.
![]() |
#117 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A tak naprawdę nie wiem co Sebastian zaplanował. To jest jego :tropienie" ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Wilczy Duch
|
![]()
Kasik, ty się nie bój, nasi i-nteektualisci maja tropienie we krwi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Senior Member
|
![]()
Shaluka - im prędzej bedziecie tym lepiej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
K-Lee Family
|
![]()
Szasztin to w końcu kiedy mamy przyjeżdżać??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|