![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Member
|
![]()
Hura, niech się zdrowo chowają i do zobaczenia na wystawach, bo już można całą parą startować. Mam nadzieję, że te pół roku przyniosło właścicielom więcej korzyści niż strat.
![]()
![]() |
#142 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Bożenko, o jakich ty stratach mówisz - przecież widać na zdjęciach - śpią jak aniołeczki, ćwiczą przykładowo, biegają stadnie i wpatrują się we właścicieli jak w obrazki. Reklamacji i tak chyba nie przyjmujecie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Member
|
![]()
No wiesz nigdy za błędy w użytkowaniu się nie odpowiada
![]() ![]()
![]() |
#144 |
Junior Member
|
![]()
Błędy w użytkowaniu? Haha! To mi się przypomina ten facet, który przyszedł do MediaMarktu z reklamacją odkurzacza piorącego i mówi, że go chce oddać bo włożył do niego gatki i skarpetki i nic mu się nie uprało...
Ha! Propos - co powiesz kochana na błędy w użytkowaniu przedmiotów różnych popełnione przez potomstwo Brendziowo-Maxiowe? Niektóre błedy wyglądają tak: Błąd w użytkowaniu tarasu i rośliny doniczkowej: (zwrócić proszę uwagę na ten słodki, uwalany ziemią nosek) ![]() Niewielki błąd w użytkowaniu materacyka: ![]() I mam dowód, że nie ja to popełniłam: (tu w trakcie) ![]() Koronkowa robota: ![]() I chwilkę po fakcie: ![]() No i czy ja składam reklamacje? Czy ktoś inny składał??????????? Na TAKIE „COŚ”?: ![]() No i rozczula mnie na maxa, że to bestyjki o dwóch sercach: ![]() pozdrawiam Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Tmave Zlo
|
![]()
Życzymy 100 pomysłów na minutę i 1 "grzecznego" procesu myślowego na dobę
![]() Sto lat "maluszkom"!
![]() |
#146 |
Wilcza Saga
|
![]()
Wszystkiego najlepszego!!!
![]() (I pomyśleć, że Cora ukończyła 6 grudnia 7 miesięcy...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Junior Member
|
![]()
Ale boskie serducha
![]() A ja wczoraj mialam przyjemnosc poznac jednego nadmorskiego silverka, a moze raczej silverke - mysle, ze bez problemu zgadniecie co to za suczysko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Member
|
![]()
Faktycznie serducha urocze, chyba obejrzę dzisiaj Maxa jak będzie kołami do góry czy też takie ma. Z materacykiem Mentallek uporał się tak zgrabnie , że reklamacji składać nie trzeba
![]() ![]() ![]() ![]() I czy jest jakiś właściciel wilczaka, który nie mięknie jak widzi takiego artystę kołami do góry? Panienka Majeczka dawno nie była na forum więc miło zobaczyć. Prosimy o więcej fotek. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#149 |
Silver Power
|
![]()
Zaczynamy drugie podejście. Wczoraj niestety nie udało nam się dobić z postem urodzinowym do szczeniorków
( prawdopodobnie wina jest gdzieś po stronie naszego kompa ) ![]() Zatem dzisiaj wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochani osiągnięcia szczeniaczków jak widzimy zaczynają być imponujące. Zdolne bestyjki. Lorcia też wreszcie pokazała na co ją stać i przerobiła kozaczki naszej Agatki na bardzo skąpą letnią wersje. Widać w nich teraz jej artystyczną duszę. Co prawda przy wyczynach Mentalka to poprostu nic ale oby nie była to tylko rozgrzewka... Wczoraj byliśmy z Brendusią na egzaminie PT no i zdać zdała ale, że ma teraz bardzo trudne dni to troche sfochowała ![]() ![]() Trudno sprawdzimy ją jeszcze raz jak przejdą jej amory ![]() Jeszcze raz życząc wielu radosnych chwil z małymi silverkami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
love and terror
|
![]()
ehhh
Agility Sie teskni... Czy Maja bedzie sie tylko bawic na przeszkodach, czy zawody kiedys planowane w tym sporcie tez sa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Narvana - powiem Ci szczerze, ze jakos nigdy nie planowalam, ze bede ganiac z moja ruda lobuzica ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Junior Member
|
![]()
oto co cierpliwy właściciel potrafi zrobic z wilczakiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na szkoleniach tego nie uczą ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Silver Power
|
![]()
Z upoważnienia właścicieli prezentujemy MILE , która wiedzie spokojne życie wsród wielu zwierzątek domowych.
Uwielbia swoje koniki, kotki i inne żyjątka a ma czego pilnować. Mieszka w bajkowym miejscu ![]() Generalnie jak rozruszają swoje gospodarstwo agroturystyczne to zdecydowanie musimy się wprosić całą bandą na jakiś kolejny zlocik Silverków ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Member
|
![]()
Ale ona już jest duża i jak mi się podoba. Taka mieszanka Brendziowo-Maksiowa.
![]() Fajnie, że wychowuje się w takim zwierzyńcu. Kotek to ją chyba lekko toleruje bo nie widzę aby wystawiał pazurki, chociaż całkowite podporządkowanie to to nie jest. To chyba kotek jakiś rasowy bo pysio ma bardzo niespotykany. Czy właściciela Mili mają tam również drób, czy inne ptactwo, bo jestem ciekawa czy można wilczaka wychować z takimi "domownikami". Chyba jest to raczej niemożliwe. Przynajmniej z mojego doświadczenia umiejętności łowieckich Ereshki ![]() Inne silverki jakoś zapadły w sen zimowy czy co? ![]()
![]() |
#156 |
Silver Power
|
![]()
Nie wiem jak inne Silverki ale nasza Lory napewno zapadła w sen zimowy.
Jest tak zakręcona ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Member
|
![]()
Wojtek, świetne zdjęcie, ale się ubawiłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Junior Member
|
![]()
Kochani, jaki sen, jaka zima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
VIP Member
|
![]()
Która z silverkowych panienek potrafi otwierać lodówke ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Junior Member
|
![]()
Aga jak bys zobaczyla nasze mieszkanie, dozbrojone blokadami dla dzieci "by IKEA", to wyjasnienia byly by zbedne
![]() Magri wyjecie sobie polowki upieczonego kurczaka (nie musze dodawac ze bezszelestne) z lodowki zajelo jakies max 15 sekund, i gdyby nie wparowala z tym do pokoiku to mysle ze do dzis dnia mialbym duzy bol glowy jakim cudem kurczak sie moze roztopic ![]()
![]() |
|
|