![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
wiesz problem w tym ze ja mojej wadze za bardzo nie ufam, bo jak ja wazylem w ten sposob to raz wyszlo ze wazy 27, a raz ze 35, dopiero u weta nam wyszla prawidlowa waga te pare tygodni temu i wyszlo w koncu 25
![]() A z futrem u Magri to jest jakies szalenstwo, ja rozumiem ze to zimowa szata, ale ten zarost chyba nie ma granic ![]()
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]() ![]() ![]() to teraz macie extra zadanie: zrobic zdjecie panience kiedy jej wiatr taka grzywe postawi ![]() Swoja drogą ciekawe po kim taką odziedziczyła,bo chyba Max az takiej nie ma,a Brende widzialam tylko bez siersci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Myślę, że kryzy maja jednak po dwojgu rodzicach. Brenda po dzieciach ją odzyskuje i też ma się czym poszczycić, a Max tradycyjnie na zimę sierść stracił. Za to w lecie futerko na Maxie niczym na piesku trzymanym w lodówce. Wklejam moje ulubione zdjęcie Maxa z pełni lata
![]()
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
ale to nie ma takiej roznicy i tak charakterystycznej grzywy... no ale nie widixzalm ich na zywo.. choc u Magri tez widzilam tylko na zdjeciach i zroznicowanie w dlugosci sierci-bomba, w 100% oryginlane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
troszke ja tutaj poucinalo, bo oczywiscie jak tak mozna stac spokojnie kiedy sie jej zdjecie robi
![]() ![]() Wydaje mi sie ze faktycznie tak jak Bozena napisala psiaki beda mialy futro po obu rodzicach, stad moge zakladac tak mocna obfitosc tego wyposazenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
No faktycznie futerko ma długie i dosyć obfite
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Myślę, że trochę genów dostała po pradziadkach ze strony Maxa - Agar Reolup i Brendy -Ali Reolup, zresztą są braciszkowie, którym natura urody i futerka nie poskąpiła. Dziadek Jerry Lee (2 ostatnie fotki)też futerko miał całkiem całkiem a i wzrostu byli całkiem słusznego i o urodzie nie wspomnę. Babcia Jessika jak pamiętam na sukę też ma niezłą kryzę. I kolejno panowie przodkowie. I zdjęcia chyba w zimie nie były robione.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A tutaj podaje sklad karmy, biotyna tez jest ![]() Składniki Kukurydza, kurczak i indyk, kukurydziana mączka glutenowa, ryż, suszona pulpa buraczana, tłuszcz zwierzęcy, jaja w proszku, dehydratyzowana marchew i groszek, chlorek potasu, sól, olej roślinny, siemię lniane, L-lisine hydrocloride, L-karnityna, witamina E, L-tryptofan, chlorek choliny, fosforan sodu, witamina C, siarczan żelaza, tlenek cynku, mieszanina tokoferoli, niacyna, tiamina, witamina A, ß-karoten, kwas cytrynowy, siarczan miedzi, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, tlenek manganu, wyciąg z rozmarynu, ryboflawina, witamina D3, kwas foliowy, jodan wapnia, selenin sodu, biotyna, witamina B12. Naturalnie konserwowana mieszanką tokoferoli, kwaskiem cytrynowym i wyciągiem z rozmarynu.
![]() |
![]() |
|
|