|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Ale sie ubawiłam. Zazdroszczę Wam tych wypadów. Jabberek w kałuży jest boski, dla mnie to jakiś rock and roll w jego wykonaniu. Przynajmniej akurat taka muzyka w telewizji leci i jak patrzę na to pierwsze zdjęcie to nic tylko bioderka i nóżki jak w tańcu z gwiazdami. Miodzio
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Bozenko jeszcze chwila, wiosna lada moment i mam nadzieje ze sie spotkamy znowu duza rodzinka
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
jak to w telenowelach, ciag dalszy uganiania sie po polach
dziabianie jabba w tylek ![]() poczekaj jeszcze sie nie tarzaj, zerkne czy patrza .. ![]() popijawa criss-cross ![]() jabberowe chlapanie ![]() BEJwatch ![]() ![]() pedze lece
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
a z tych zdjec jestem szczegolnie zadowolony, slonce zrobilo dzisiaj uklon w nasza strone i na chwil kilka przed zachodem, mozna bylo powalczyc z obiektywem, a wyszlo to tak:
Wilczaki Zachodzacego Slońca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od slowa do slowa.... ![]() ... i awantura gotowa ![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
love and terror
|
druga fotka-Jabber-super
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
no wyszedl na niej rewelka, chociaz ja mam wachania ktora mi sie bardziej podoba, ta czy 6-ta fotka, polujacy jabba
|
|
|
#7 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ta fotka jest rewelacyjna, zeby moj aparat takie robil...
![]() Jak obrobie to moze wrzuce cos mojego, a na razie: Slaba jakosc, ale da sie przezyc |
|
|
|
![]() |
|
|