![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Przyznam sie ze duzo sie nie mylisz... On choc juz jest spory na wielkosc( jest juz Prawie jak Ishtar, a ona nie nalezy do najmniejszych
![]() p.s. mam dla Ciebie niespodzianke ( zdjecia fajneo gronka z wystawy w Nitrze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No i gdzie moje zdjęcie...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]() Jaki fajny facet ![]() Macie jakieś nowe zdjęcia? /// wstawilam zdjecie, ale sie nie wyswietla -Chodzi o Wilka :] Last edited by Agnieszka; 14-11-2007 at 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oj fajny,fajny, podbil juz nie jedno serce
![]() Agnieszko niestety na razie nie ma zadnych nowych zdjec,bo pogoda jest koszmarna i zupelnie nie sprzyjajaca sesja zdjeciowym. Jest straszna plucha,non stop pada, jedyne co ma teraz swoj urok to mgla i Wilk w niej smigajacy.. niestety zdjecia tego nie potrafia oddac.. Ciagle czekam na jakas pogode, kiedy nie bedzie padac( chocaz to)... Ehhh ![]() Ale mam tez dobre wjesci: Jesli w weekend tu nie bedzie fajna podoga,to zabieram Wilka i reszte bandy w miejsce gdzie bedzie mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilcza Saga
|
![]()
Wilk jest naprawdę wilczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
A dzis zobaczylam najpiekniejszy widok swiata... a mianowicie Wilka i Ishtarke tak wtulonych w siebie jakby to byla jednosc... Psiaki wogole razem wspaniel tak wygladaja ale one.. wygladalo tak .. nierealnie.. niczym z obrazu sciagniete..Te kolory,mgla, i one tak wtulone, w swojej norce( ktorych zreszta jest pelno teraz na podworku).. Zaluje tylko ze nie zdazylam zrobic zdjecia, bo Ishtarka szybko mnie wypatrzyla i podleciala na przywitanie ( wracalam ze szkoly)...
Teraz jak wspominam ten widok.. dziala na mnie jak balsam...( chco sie ostatnio nerwowa i bojowa zrobilam...wiec to jest wyczyn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
temat dalej dziwne rozwija sie.
a trzeba tylko dokladne poczytac pierwsze posty i zrobic analyze slow miedzy ruzowych slowek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Shaluka, piekne prosze dac mi kontakt nowego wlasciciela, ja chce jego zapytac jak tam Wilk zyje
![]() Jesli co pisz na priva. dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|