|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
love and terror
|
Przemek zyje i jest zadowolony-bo ma z czego...
Egzamin mozna zdawac po ukonczeniu 12 miesiecy. http://www.antyliga.wolfdog.org/svp1.html |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
a ja dziszaj jak by czulam i zrobilam tez bieg -tak dla siebie Harka jak zawsze nie biegne a plyne i jiescze miala czas na polowankop na wedkarza a...Edward....biegnie tylko w druga strone |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
No,to Edward G. u mnie zapunktował . Nie dość, że jest super-przystojny, to jeszcze ma facet charakter
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!
A nie mowilam |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Co do stylu Garudy - nie ma to jak husky Ogromnie żałuję, że nie mogłam was zobaczyć! Garuda mknie we wspaniałym stylu. Inaczej niż eden severu, ale też łapie oko. Ten jej chód-bieg na niskich prędkościach to takie niskie przeskakiwanie na niskich łapach. Chciałabym kiedyś zobaczyć ją płynącą w pełnych możliwościach. A jeszcze co do Botiska. Powiem tak - zasięgiem łap mógłby obdzielić dwa psy, to nie dziwię się, że tak poszedł. No, widziałam krótką próbkę na ringu, gdy nie był rozbiegnięty, a i tak dech zapierało. Sprawne stawy i długie łapy. No i rytmiczność chodu. No właśnie a propos rytmiczności... to... kiedy Euryś dostanie szansę? Konrad, hę? maria i wufi |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
No właśnie - "KONRAD". To ten darczyńca (prywatnie syn), żeby go pioruny.... . Akurat mu komp wysiadł, a szkoda, bo nie może się do apelu od razu ustosunkować - ale mu przypomnę ten temat . Pieska ma wytrenowanego, gdyż regularnie przejeżdzamy na rowerku (znaczy my: Danka i Krzysiek) po 10-15 km dwa lub trzy razy dziennie (w sumie ok 30-40 km) więc.... A na poważnie - jak tylko "zorganizujemy czas". |
|
|
|
|
![]() |
|
|