Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-09-2007, 10:47   #1
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Kagi, pirma karta, kai perskaiciau Vaivos atsakyma, tai numojau ranka ir nutariau nieko neatsakineti. Kiekvienas turim savo nuomuone. Bet kai pamaciau kad daugiau zmoniu mane tiesiog uzsipuole, tai neiskenciau…
Is tikro as nezinau kaip dar mokinciau savo augintini, uzdaryciau ji ar ne, tai priklausytu tik nuo salygu. Nezinau kaip yra su CZW, bet galiu drasiai pasakyti, kad tas pats VA, tikrai arsiai negintu savo seimininko, o tik skalytu aplink, nes juk zmones draugiski. Beje, Vaiva, mano suo tikrai nebuvo debilas!!! Anaiptol, jis buvo labai protingas, ir jei tu ji butum pazinojus, tikrai butum sakiusi ta pati. Kaip jau esu minejas, tai ne tik mano nuomone. Tiesa, karta esu mates suni kuris man labia patiko, turiu omenyje pagal protinius sugebejimus. Tai buvo per Lietuviska TV, kazkokia laida apie gyvunus, pavadinimo nepamenu. Ten spresdavo visokias problemas su gyvunu elgesiu. Vieni zmones issikviete laida i namus, nes ju VA, kai seiminiku nebuvo namie ismesdavo visokius daiktus, PER BALKONA! Kas nesupras, tas sakys, kur cia proto pozymiai? O gi tai, kad ne kiekvienas gyvunas sugebetu taip sumastyti.
Savo Augintini as uzdarydavau i kita kambari, kai ateidavo sveciai, bet lauke jis daznai budavo tarp zmoniu, zinoma jo niekas negloste, bet ir jis nieko nepuole! kita vertus, pabandykit isivaizduoti tokia situacija. Velus vakaras, suo palaidas laksto, ir staiga jus uzpuola, ir padaro kas jums butu skaudziausia… Ar jusu augintinis tikrai arsiai jus gintu? Pagalvokyt ir atsakykit sau, ne man. Ar po viso to, jums nebutu skaudu del to kas ivyko? Bet ar nebutu dar skaudziau, kad jusu draugas jusu neapgine, ir neuzkirto kelio tam ivykiui! Tikiuosi sito jums tikroveje neteks patirti. Sakysit perzengiu riba su savo PVZ? Bet nepamirskit kad mes gyvenam Lietuvoj!!!, kur dvilikameciai nuzudo astuonmeti ir imeta ji i jura, kur motina saltakraujiskai nuzudo savo vaikus, kur penkiolikameciai vienijasi i gaujas, ir daro sunkiausius nusikaltimus. Mes dziaugiames kai kitam blogai. Tokiu pvz galima duoti daug, bet neverta, jus patis puikiai zinot kokioje visuomeneje gyvenam, Bet jei nepadejo toks pvz, tai duosiu tikra, neisgalvota, t.y. savo.:
Tuo metu, mano Arunui buvo apie puse metu, ir mes ejom, berods S. Neries gatve, netoli gimdymo namu. Tokia gudi vieta, zmoniu aplink nebuvo. Staiga sustojo automobilis ir is jo islipo vienas vyriskis. Suktelejo man: Ei, stok is kur sita suni gavai? Atsakiau kad pirkau. I ka jis pareiske: “Tai mano suo jis nuo manes pabego”. Ir pradejo drasiai eiti prie musu, kaip supratau ketindamas ji is manes “atsiimti”. Tuo met as dar buvau paauglys, ir nezinau kaip viskas butu pasibaige jei ne mano Vilkiukas… Ar jis pajaute kad as isigandau, ar tai padejo mano auklejimas, bet jis labia arsiai puole ant to zmogaus, pradejo smarkiai skalyti, su isieptais dantimis. Zmogus sustojo, issigando, ir apsisukes nuejas i savo auto, ir tiesiog nuvaziavo. Tad noreciau jusu paklausti, kaip galvojat, ar pasiteisino siuo atveju mano auklejimas? Ar as buciau po to incidento uzaugines savo suni, jei jis kiekviena nepazystama sutiktu dziaugsmingai vizgindamas uodega?
Kitas pvz, vienoj parodoje, kuri vyko stadijone, musu klubo dalyviai nuejo apsipirkti, as kadangi nieko nenorejau, tad pasilikau saugoti, palei metaline tvora, priristus sunis. Ten aplink, sakau tiems kas nezino, eina krumynai, auga tankus medziai. Beveik visi sunys skalijo, nes paciam stadijone vyko pasirodymas, na patys zinot tokias situacijas. Staiga, is uz krumu iseina vaikas, kokiu 9-12m Ir tiesiai salia maniskio. Maniskis pamate ji, isibegejo ir jau puls... Nespejau staigiai sureaguot, per garsa jis manes tikrai negirdejo, bet faktas tas kad pribeges prie pat berniuko, jis staigiai sustojo, ji apuoste... ir nubego sau toliau skalyti... Noriu paklausti, TAI AR DEBILAS JIS? Debilai yra ne sunys, o ju seiminynkai, kurie ju nemoka tinkamai isaukleti, tai tokie kurie perka sunis, kad juos rodytu, atseit ziurek, koki zveri turiu. Man nereikalingas sargas, man reikalingas draugas, bet man butu tikrai skaudu, jei jis mane isduotu. Apie sunu dresura ismanau gerai, zinau pagrindine taisykle, kad svarbiausia reikia pazinti suni, ir su juo uzmegzti tvirta kontakta. Ir ar tai butu VA, ar CSV, visus juo galima ismokinti, tik reikia tam skirti laiko.
Na bet ir taip cia jau per dau prirasiau, tad tikiuosi nieko cia neizeidziau savo ilga kalba. Tiesiog „uzvedet“ mane, o kadangi esu skorpionas, tai privalejau atsikirsti

Last edited by vilkas; 25-09-2007 at 10:55.
vilkas jest offline   Reply With Quote
Old 25-09-2007, 11:04   #2
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

VA NĖRA CSV. VA gal ir šokinėja aplink skalydamas, manoji neskalyja, ji žino, kada yra reikalas šiepti dantis. Išgėrusių jaunuolių kompanija priėjusi prie staliuko ir bandanti "pabendrauti", nepažįstamas vyriškis traukinių stotyje, vakarinių pasivaikščiojimų užkabinėtojai - visi jie sulaukia iššieptų ilčių ir riaumojimo. Uždarinėti šuns man nereikia, bendrauja su visais. Nereikia visų šunų tempti ant prieš tai turėto šuns kurpaliaus. Aš va taksą auginau, tai man ką - apie CsV pagal taksą spręst?
Beje, vakarais viena po gūdžias vietas nevaikštau, o jei ir vaikštau, nešuosi peilį. Tikiuosi, kad jei ką - mane apgintų ir mano žmogus. Šuo yra mano bičiulis ir bendražygis, kurį AŠ ginčiau, jei būtų reikalas, nes leidau sau prisiimti atsakomybę už to gyvūno gerovę, sveikatą ir gyvybę. Savimi mes turime pasirūpinti patys. O už šuns besislepiančių žmonių teko matyti daug, deja, daugelio jų skustų galvų, pamautų ant liesų kūnelių, intelektas nepuošė.

Tavo šuns debilu niekas neišvadino, nereikia susireikšminti, ne tik apie tave kalba sukasi.

Zodiako ženklas dar nėra leidimas rašyti bet ką ir užsipuldinėti žmonės, kurie tau žarsto puikius patarimus, nes CsV yra matę ne tik 4 mėn šuniuką, laikomą mažos mergaitės, ir puikiai žino, kas tai per gyvūnas.
Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 25-09-2007, 11:22   #3
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Vilkas, tai man rodos ir išaiškėja skirtumas VA ir CSV, kaip pats sakai tas pats VA jei būtų mokytas su visais draugiškas būti niekada ir nekąstų gindamas, a vot aš tau sakau, kad CSV nuo pat mažens visų praeivių niurkomas išaugęs gina savo šeimininką. Galiu garantuoti, kad nei vienas iš mano draugų nedrįstų su manim net juokais smarkiau apsistumdyti jei šalia yra Vaidylka, nes žino puikiai, kaip mano šuo elgsis.
vike jest offline   Reply With Quote
Old 25-09-2007, 11:32   #4
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Va ir islindo yla is maiso

tuom ir skiriasi VA nuo CSV. VA puikiai kas rankove treniruotes metu, taciau esant reikalui nedarys to ko reikia, CSV visiskai nereaguis i ta besokinejanti zmogu, taciau esant reikalui 10 menesiu sunekas, apgins savo uzpulta seimininke (faktas patvirtintas).

ir CSV TURI bendraut kuo daugiau su zmonemis, nes jo nereikia mokint ginti seima....nors is kitos puses...teisingai Vaiva sako, mes einam gint savo sunu nes esam uz juos atsakingi. Ta pati darau ir as...mes 3 esam gauja, kuri gina viena kita kai tik to reikia
Old 25-09-2007, 12:47   #5
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Jei jus esat teisios, tai CZW as matau tik dar daugiau pliusu, kas man velgi, labai prie sirdies, nes norisi kad suo ir butu draugiskas, bet kartu ir nepaliktu savo seimininko nelaimeje. Juk pripazinkit, butu skaudu del to...
Old 25-09-2007, 12:55   #6
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by vilkas View Post
Jei jus esat teisios, tai CZW as matau tik dar daugiau pliusu, kas man velgi, labai prie sirdies, nes norisi kad suo ir butu draugiskas, bet kartu ir nepaliktu savo seimininko nelaimeje. Juk pripazinkit, butu skaudu del to...
Man skaudžiausia būtų jei mano šuo nukentėtų gindamas mane.
Matai, pasirodo nebūtina iškart pult į atlapus, a?

OT Daiva, su gimtadieniu, senike tu
Old 25-09-2007, 12:58   #7
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Beje del rankoves, pas mus vilijampolej buvo toks treneris, Valerka. Tikrai geras treneris, tik kiek teko girdet veliau zmogus... bet tiek to. Faktas tas, kad jis sunu dresurai naudojo ne tik rankove. Visi juokesi kai jis dar kazkokia tai sena gelbejimo liemene atsinese. Ir viena karta, kai buvo treniruojamas maniskis, nuo rykstes smugio, jis susinervines paleido rankove ir griebe tam treneriui uz sono! Tada tas patenkintas jau aiskino: va matet kad kartais prireikia liemenes. Tai norejau papasakot del to, kad pas mus buvo dresiruojami sunys ne kad ant rankoves pultu, bet kad pultu! Ir jei suo puola ant rankoves, dar neaisku ar jis is viso puls kritiniu atveju. Jug uzpuolikas rankoves nesinesioja
O VA, labai nenuvertinkit, jug CSV turi ju kraujo Na bet tikiuosi viska ka jus pasakojat apie juos, tai tikrai tiesa...
Old 25-09-2007, 13:00   #8
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Vaiva, o tau nebutu skaudu jei tu nukentetum, o suo nieko nedarytu?
Old 25-09-2007, 13:07   #9
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Beje del rankoves, pas mus vilijampolej buvo toks treneris, Valerka. Tikrai geras treneris, tik kiek teko girdet veliau zmogus... bet tiek to. Faktas tas, kad jis sunu dresurai naudojo ne tik rankove. Visi juokesi kai jis dar kazkokia tai sena gelbejimo liemene atsinese. Ir viena karta, kai buvo treniruojamas maniskis, nuo rykstes smugio, jis susinervines paleido rankove ir griebe tam treneriui uz sono! Tada tas patenkintas jau aiskino: va matet kad kartais prireikia liemenes. Tai norejau papasakot del to, kad pas mus buvo dresiruojami sunys ne kad ant rankoves pultu, bet kad pultu! Ir jei suo puola ant rankoves, dar neaisku ar jis is viso puls kritiniu atveju. Jug uzpuolikas rankoves nesinesioja
O VA, labai nenuvertinkit, jug CSV turi ju kraujo Na bet tikiuosi viska ka jus pasakojat apie juos, tai tikrai tiesa...

CsV turi DARBINIŲ VA kraujo, o ne tų keistų padarų nuskembtom subinėm.
Mano šuo man ne gynybai. Man su ja drąsiau aišku, bet tik tiek, kiek drąsiau, tarkim, vaikščiot su Vike Nežinau ar būtų skaudu, niekad nebuvo tokios situacijos ir tikiuos kad nebus (tfu tfu tfu). Bet tiems, kurie jaučiasi nesaugūs, siūlyčiau pirktis pistoletą ar dujų balionėlį, lankyti kovos menų užsiėmimus arba bėgimą , o ne pirktis šunį, kad apgintų.

Tai gerai, kad taip ir nepabandžiau niekad vest Bruknės apsaugos mokytis. Nesu tikra ar galiu prognozuoti savo reakciją, jei kas Bruknei rykšte pabandytų vožtelt...
Old 25-09-2007, 13:22   #10
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Vaiva, dekui.

Valerka zinom

plius is tikro, jei suo reikalingas savingynai-siulau ka nors kito ismastyt, nes vilkas nera tam sukurtas, plius kvailai skamba "reikia suns apsaugai" siais laikais geriau saugos tarnybos, ten ir berniukai geriau sudeti ir geriau isdresuoti nei kad suo siulyciau jomis naudotis.

p.s. as irgi ginu savo sunis daugiau nei kad jie mane, ju sveikata man svarbesne, todel visada stengiuosi isvengti suns panaudojimo, nes naudoti suni kaip ginkla man....debiliska
Old 25-09-2007, 15:31   #11
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Nepykit visi bet ash truputuka sutinku su Vilku.Nes ash tikrai ne toks zmogus kuris vienu smugiu atjungtu dyd vyra ir apsigint tikrai nemanau kad galeciau nes man sprigta duotu ir ash skrisciauShuo turi moket gynt seimyninka o ne seimyninkas shuny nes juk nuo senu laiku shunys saugojo kaimus ir bla bla bla o db ateina mada kad shunys tampa papuoshalu ir tiek.Nzn dar visiskai savo maziaus bet zinau kad dresuosiu ji pagal visas taisykles ir taip kad jis klausytu manes.Ir aisku nenoreciau kad prispaudes juodega begtu.Man mano shunys ir mano draugai ir mano apsauga nes ash jeis pasitikiu o jie manim ir manau kad Hako tikrai gyns mane bet vat jo tikrai nenoreciau vest i apsauga nes matau kad ir taip jis mane saugos
Vilke nzn ar su manim kas sutiks bet sie gyviai patis zino kada reik pult o jai puls tai manau kitam zmoguj tikrai bus riesta
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 25-09-2007, 15:54   #12
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Nepykit visi bet ash truputuka sutinku su Vilku.Nes ash tikrai ne toks zmogus kuris vienu smugiu atjungtu dyd vyra ir apsigint tikrai nemanau kad galeciau nes man sprigta duotu ir ash skrisciauShuo turi moket gynt seimyninka o ne seimyninkas shuny nes juk nuo senu laiku shunys saugojo kaimus ir bla bla bla o db ateina mada kad shunys tampa papuoshalu ir tiek.Nzn dar visiskai savo maziaus bet zinau kad dresuosiu ji pagal visas taisykles ir taip kad jis klausytu manes.Ir aisku nenoreciau kad prispaudes juodega begtu.Man mano shunys ir mano draugai ir mano apsauga nes ash jeis pasitikiu o jie manim ir manau kad Hako tikrai gyns mane bet vat jo tikrai nenoreciau vest i apsauga nes matau kad ir taip jis mane saugos
Vilke nzn ar su manim kas sutiks bet sie gyviai patis zino kada reik pult o jai puls tai manau kitam zmoguj tikrai bus riesta
Kam tie kraštutinumai - jei ne gynėjas, tai papuošalas. O niekada nepagalvojai, kad užpuolikas gali vienu spyriu negrįžtamai sužaloti šunį, gali jį papjauti, nušauti, padegti, išsukti letenas, išmesti per balkoną (turim realių pavyzdžių, ar ne?) O jei jau jautiesi nesaugi tai gal rimtai geriau dujų balionėlis, įtartinų vietų saugojimasis ir t.t. Ir savo, ir šuns labui.

Nors šiaip jau CsV atrodo ir taip pakankamai grėsmingai, kad praeitų noras kabinėtis (mano nuomone). O jei jau kas nors norės nuskriausti, šuo gali ir nepadėt, kad ir kaip apmokytas jis būtų. Jei vyrukai bus trys ir ginkluoti, šuo čia bejėgis

Paguodžiau, ne?
Old 25-09-2007, 17:16   #13
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Ash nesakau apie tris gynkluotus vyrukus tikrai prie manes neis nes nemanau kad ras ka pas man vogt nes ne taip jau atrodauNu nemanau kai shuo bus isiseges zmoguj i ranka kad tas dar sugebetu issukt shuniuj koja.o sheip jai pils su peiliu tai manau ne tik shuny supjaustis bet ir sheimyninka.teks tada shuny mokyt kad iskart i gerkle stvertu kad jau uzpuolikas nepajudetu
Old 25-09-2007, 17:17   #14
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

O priesh tris gynkluotus gali apgint tik rexas super shuo
Old 26-09-2007, 11:32   #15
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Lauryte, as tikiuosi tu teisi, ir tai tikrai butu didziulis pliusas siai veislei
Old 28-09-2007, 15:19   #16
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Quote:
Is tikro as nezinau kaip dar mokinciau savo augintini, uzdaryciau ji ar ne, tai priklausytu tik nuo salygu. Nezinau kaip yra su CZW, bet galiu drasiai pasakyti, kad tas pats VA, tikrai arsiai negintu savo seimininko, o tik skalytu aplink, nes juk zmones draugiski. .......
.....Savo Augintini as uzdarydavau i kita kambari, kai ateidavo sveciai, bet lauke jis daznai budavo tarp zmoniu, zinoma jo niekas negloste.....

dabar panagrinekime kaip TAI atsilieptu CSV.
1. uzdarymas suns, kai ateina zmones, suo supras-ju reikia vengti nes jie blogi.
2. jei reikia vengti vadinasi reikia nuo ju begti.
3. niekas manes neglosto, vadinasi nera reikalo liestis prie zmogaus.
ir KA MES TURIM
suni, KURIS isvydes zmogu....pabega, nulis agresijos ar saugumo o tik begimas nuo jo, vengimas kontakto, prisilietimo, paniska baime, bandymas pabegti IR JOKIO SAUGOJIMO, jei ir kas tai tik ivarytas i kampa, apsi...sikes is baimes ir drebantis, ir tai ikandes stengsis pabegt, NES zmogus JAME isugde ne drauga, o VILKA, kuris ka DARO sutikes zmogu???? ogi BEGA .

tai va ka turesit jei NEBUS socializacijos ir kontaktu su zmonemis namuose ir visur kitur, jei jo neglostys svetimi zmones ir nemaitins is ranku.

plius...uzdarymas..senoji DOSAF mokykla, kurios jau niekas nepraktikuoja, nes ji yra....idiotiska
Old 29-09-2007, 11:06   #17
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

auuuu, kai buvau pauglys, irgi norejau fantastini romana parasyti
Wolfin, tu augini CZW, todel negaliu su tavimi gincytis, del kitu veisliu, taip
Bet noreciau jums visiems, kas auginate CZW, uzduoti keleta klausimu, i kuriuos noreciau kad atsakytumet saziningai:
1 Kodel pasirinkote CSV, o ne kita veisle? Pavyzdziui kodel ne Retriveri, ne Hasky, ar VA?
2 Kodel jums patinka vilkai ( turiu omenyje laukiniai vilkai )? Jug dauguma zmoniu vilku bijo...
Beje, auuuu, kiekvienas seiminynkas, kuris tikrai myli savo suni, ji tikrai gyns... Tik gaila kad ne visi tokie yra... Vokietijoj, viename kalnu miestelyje, buvo toks ivykis, kai rudeni, i viena upeli ( per ji ten keli tokie teka ) ikrito suo. Seimyninkas puole jo gelbeti, bet kadangi vanduo guvo sraunus ir ledynis, seiminynka rado tik po keliu dienu, o suo islipo ta pacia diena. Gal ir ne i tema, bet yra tokiu kurie puola gelbeti savo augintini. Manau as irgi buciau sokes...

Last edited by vilkas; 30-09-2007 at 01:17.
Old 29-09-2007, 11:38   #18
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

pabandysiu atsakyt-esu ragana todel ir vilku nebijau, jie mano guru.
o del veisles, na palyginimui davei tas veisles, kuriu NIEKADA netureciau (na haskis is bedos -bet labiau jau grenlandai tiktu, plius tai per minkstos veisles man). man reikalingas nelojantis, protingas, inteligentiskas, isradingas, nepaklusnus, nepataikaujantis, o partneriskas suo, su kuriuo galiu visur keliauti, nera lepus, neisrankus, neturi kvapo, neparsidavinejantis uz aporta
na sunku pasakyt, reikia apsilankyt stovyklose kuriose buna apie 20-50 vilku, tada ir supranti ar si veisle tau, kai vakare jie pradeda kaukti aplink lauza, nes kazkuris is seimininku pradeda vilko pokalbi (Slovakijos kalnuose tai iprasta, nors pradedam praktikuoti ir pas mus), kai gaudai sunis, kurie nugrauze pavadelius, nutrauke grandines, vizgindami uodegas ateina pas seimininkus, (rekordas dvi sekundes ),kad galetu kartu prie lauzo pagulet vakare ir paklausyt dainu, supranti, kad tai tavo veisle, kai plauni zaizda, kuria padare kitas vilkas, nes neatitiko simpatijos ir nepyksti del to ant to kito suns, nes tai naturali ju reakcija ir kalba, arba kai sedi ant savo suns ir kandi jam i ausi urgzdamas, nes jis ikando kitam, arba lopai savo kelnes, nes pasimaisei ne toje vietoje ir netinkamu laiku, kai eini uzsimoket kaimynams uz papjautas vistas, renki plunksnu likucius, kai 5 minutem paliktas suo namuose suplese pagalve, atidare saldytuva ir viska isvalkiojo, nukando interneto laidus (pas mane jie jau apvynioti papildoma juosta), kai nusisukes 5 minutem neberandi leksteje maisto, o suo ir toliau miega (Raps cia musa rekordus), kai atejes i masina randi...t.y. neberandi saugos dirzu ar puses dureliu (hmmm turim ir foto, Gierkos ir Waiducio ir Ishtar darbelius) ir....

na zodziu, kai nori suns, kuris prilygtu partneriui ir su kuriuo reikia uzsiimti tiek pat kiek su normaliu, dvikoju seimos nariu -galima net prilygint vaikui, nes reikalauja daug laiko ir supratimo, nes bausmes nepadeda, nes jie kietakakciai, tik zlugdo santykius, reikia auklet svelniai ir su protu ir....visa gyvenima

nes gyvenimas su vilku tai issukiai kiekviena diena, nes ...seimininkas isdresuojamas netgi greiciau savo suns, nei kad suo isdresuojamas pats.
seimininkas ismoksta stebeti aplinka 360 laipsniu kampu, pirmas pastebeti judancius objektus ir...gerai saukti (cia pirmauja Joana su Dewi-jos "STOOOOOOOJ" bet ka parguldo ant zemes).

Vilke..siulau ateit i koki susitikima ir pamatyt juos naturoje nes skaityti viena, matyti parodoje kas kita, nes jie ten buna ijunge savo "reklamini ivaizdi", o vat pamatyt naturaliose salygose ....visai kas kita
Old 29-09-2007, 11:57   #19
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Wolfin, man patiko tavo aprasymas . Labai noreciau juos pamatyti naturalioje aplinkoje...
P.S. kodel tu pasirinkai vilka, tikrai supratau, o kiti?
Old 29-09-2007, 19:08   #20
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Ilsiuosi po pabėgiojimo prie jūros su Vaidylka, tai atsakysiu
Šią veislę pasirinkau visų pirma todėl, kad ji tokia panaši į vilkus.
Vilkai man patinka, nes.. turiu savo saulytę, pilkąją vilkę, kurią kada tik galiu nešioju ant rankų, bučiuoju, ir visaip kitaip niurkau, tai padaras, kuris mane privertė žavėtis vilkais, kažkur wd senose temose yra pasakojimai, kaip ji elgdavosi su manimi kai dar nepažinojo, ir kaip tas elgesys skyrėsi kai vis daugiau bendraudavom, sužavėjo visiškai.. savaime suprantama, kad tikro vilko bute neauginsi, sužinojau kas tai yra vilkšuniai, susipažinus su wolfin Harka supratau, kad ji labai panaši į mano saulytę Šakyriuką, ir tai, kad noriu su tokiu padaru gyventi, su tokiu, su kuriuo nenuobodu, kuris ištikimas, ir šiaip - beveik nuostabus
vike jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules