|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Na, del mergaites, tai man tikrai neidomu kas ji, tiesiog jei ne ji, nebuciau suzinojas kas tai CZW. Yiesiog tik pavydas sueme, kad jai kazkas toki miela padareli padovanojo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
na, tamstai gali buti neidomu kas ji, o va mum tai labai idomu kas ji, o tiksliau - jos sunis kas yra toks....nes, turbut nesumeluosiu, kad visi lietuvoje esantys csv yra zinomi cia esantiems....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Aš šitą grožį ir vriediną turiu dar tik du mėnesius
![]() ![]() ![]() Mumi papuolė labai gero būdo kalytė ![]() ![]() ![]() Kiekvienas vilkiukas šiek tiek kitoks. Ką galiu pažadėt - ramybės namuose tikrai sumažės, o jeigu namuose ramu - reiškia kur nors ramiai ir tyliai graužia... šeimininko tapkę ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nuotraukose maciau kad megsta pasipliuskenti? Maniskis jei tik leisdavau, tai is vandens neislisdavo, net nardyt mego, sugebedavo akmenys is dugno traukti, su visokiais garsais, burzgimu cypimu ir kaukimu, sumaisytu i viena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Su sios veisles suns pasipliuskenimu buna visaip, kadangi mes su vyru labai megstame maudytis, matyt suo is musu ta pati pereme ![]() Mija tai visiska priesingybe Astos mazylei: kaip tik vogti nuo stalo nelabai vagia, laukia kol patys duosime, taciau bando dominuoti pries kitus sunis (ypac didesnius uz ja), tad baisu, kad i kaili per daug negautume. Tfu tfu ftu musiske nieko negrauzia, buvo, kad paragavo kelis daiktus, bet be zalos ir jos nedomina, turi savo zaislu, su mumis paduksta. Reikia labai daug judeti su jais: kelias valandas vaiksciojame po miskus, laukus, vyras ne viena km bega su ja irgi kas ryta (arba vakara). Tad jei linke daug sportuoti, daug judeti, kas zino gal ir tinkama toks suo jusu seimai. Kad is tebint II vada matyti, kad kiekvienas mazylis kitoks, su savu charakteriu (musiske pvz. vaiksto takeliais ir i krumus eina paskui broli, kai tik sis ismina keliuka), broliukas irgi pradeda is Mijos takeliu vaikscioti mokintis. Bet be ju gyvenimas butu toks liudnas; einu ziureti ka veikia mazoji, nes 5 min tyla prognozuoja, kad kazka sugalvojo nuveikti ![]() iki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Maudynės tai manajam gėėris, ir nardo
![]() O dėl to nenuobodžiavimo namie, tai ką aš žinau.. jau ne vienas mėnuo, kai namuose nieko daugiau neveikia tik miega ![]() Dėl šeimininko gynimo, tai taip, bet kokiu atveju gali nukentėti ir draugai mane stumtelėję, ar ką nors panašaus padarę, nes tai dažniausiai priima Vaidilka kaip manęs mušimą. Galima ir man klausimą? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Na kaip jau minejau, vokieciu aviganis turi tam tikra kvapa(net ir labai priziurint), kas tikrai nelabai gundo. Zinoma ji turint namie pats to nejauti, tiesiog pripranti. Tai viena is priezasciu. Kita vertus, kiek girdejau CSV nelabai loja, o tai tikrai privalumas bute. Kita priezastis ta, kad kaip jau minejau labai zaviuosi vilkais, o be to tai veisle kur sukryzmintas VA ir vilkas, tuo labiau karpatu
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vilkas; 16-09-2007 at 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|