![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
nie sądziłam że mogę kogokolwiek tym urazić ale jeśli tak też się czujesz to z góry przepraszam zrobiłam to pod wpływem impulsu po poście od margo ale fakt masz racje mogłam go żle zinterpretować jest mi teraz po prostu przykro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nie urazilas mnie. Po prostu troche sie zdziwilam. Napewno nie chcialam, zeby Ci bylo przykro. Nie takie mialam zamierzenia. Wiesz, wszyscy bardzo mocno kochaja swoje psy i czasami po prostu jak cos uslysza, od razu to do nich przypisuja. Ludzie sa rozni, wiec mozesz spotkac osobe, ktora bardzo sie oburzy i zrobi Ci afere, ze masz kundelka, a podajesz go za rasowego. To sie bardzo czesto zdarza i lepiej miec swiadomosc, ze niestety bez papierka zaden pies nie bedzie rasowym. Lepiej o tym pamietac. To mialam na mysli.
Sama mam kundelka i nie czuje sie z tym bynajmniej zle. Tak naprawde Jabber jest moim pierwszym rasowym psem (po tylu latach kundelkow, czasami dziwnie sie z tym czuje) ![]() Mam nadzieje, ze po moim wytlumaczeniu wczesniejszego postu, nie jest Ci juz przykro ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 13-09-2007 at 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
nie nie byłam ani zła na ciebie ani nic z tych rzeczy jestem po prostu stasznym nadwrazliwcem i to tyle ale dziekuje za posta to co napisalas jest dla mnie wazne. Ogladajac zdjecia wilczakow na niektorych po prostu widze shilke a jeszcze mi w glowie namieszali i weterynarz i hodowca malamutow ktory "podobno" fascynuje sie wilczakami a ja bidulina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
utulok piestany:
Meno zvieratka : Rex Dátum a čas pridania : 1. februára 2009, 18:57 Text : 1,5 ročný československý vlčiak hľadá nový domov. Je ostrejšej povahy, ale veľmi učenlivý, vynikajúci strážca. Kontakt0918910595 link: http://www.utulok-piestany.sk/main.php?action=sos
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ech... dopiero kupił już sprzedaje bo brak czasu... Skąd się tacyludzie biorą?
![]() http://allegro.pl/wilczak-czechoslow...104678727.html
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
To suczka z "Waszego" miotu, jak rozumiem.....
..... Nie pytaj "skąd się tacy ludzie biorą"... rodzą się, jak my wszyscy, i tyle. Ja się bardziej zastanawiam, jaki był ich proces wychowawczy i jak ukształtowało ich otoczenie, że mają taką "lekką rękę" w decyzjach... ..... Ta maleńka-jak napisał obecny właściciel- "rokuje".... to prawda. Ale nie w kwestii wystaw, jak dla mnie. Ona ma w twarzy coś ujmującego.... jej oczy, to obietnica rokująca fantastyczne życie nowemu Opiekunowi, więc..... zamiast się zastanawiać, może warto udostępniać i szukać dla niej kogoś >prawdziwego<...... ![]() ..... P.S. Ja już nawet nie mam siły bluzgać w takich sytuacjach.... a i Ty zobaczysz w pewnym momencie, że rasy "nie uratujesz".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ech..tak właśnie przypuszczam, że to siostra ZULI i też chyba wiem która, gdyż wybieraliśmy z całego miotu...Jedyne co mogę zrobić to szukać chętnych również na własną rękę
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|