![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Citation:
![]() ![]() SUPER INTELIGENTNE SłODKIE GRZECZNE BESTIE I TYLE ![]() A NIECH KTOś POWIE W MOJEJ OBECNOśCI INACZEJ ![]() ![]() ![]() jeszcze jedno bigl zrobił mi więcej szkód niż do tej pory Czw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Citation:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pewnie nie jest tak żele powtarzaj sobie jest ok i pozostaje ci sie tylko śmiać z tego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Licho nie śpi...
|
![]()
To właśnie robię...
![]() Trzeba zawsze szukać tych dobrych stron... Już remont u mnie tak się odkładało w nieskończoność, teraz nie wyjścia...musi być... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ale przynajmniej masz odpowiednia kolejnośc : najpierw wilczak, POTEM remont
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Esencja tego jak postępuje, szczególnie młody, wilczak jest przedstawiona w tym filmiku:
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Młody jak młody,ale i stary bywa nie gorszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Citation:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
Lorka wczoraj wprawiła nas w osłupienie: wchodzę, do sypialni i widzę, że kołdra jakoś dziwnie ułożona... pomyślałam, że widocznie znów schowała w pościeli któryś ze swoich "skarbów"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Citation:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja generalnie wychodzę z założenia, że jak sie ma psa to: - nie masz czasu na ludzkie imprezki(bo nie chcesz zostawiac psa samego) - masz wszędzie piach, futro i inne kawałki przyrody nieozywionej - troche sprzętów do wymiany - czasami nieplanowana wyrwe w budżecie i masę, mase radosci z faktu posiadania psa ![]() Po prostu jedni lubia odkurzac dywany a ja lubie tarzac sie po dywanie z psem ![]() I nigdy, nikt nie mógłby mi niczego zaproponowac W ZAMIAN za psa ![]() Ale... rozpoczęcie zapisków dokonan mlodego czw nie bylo bez przyczyny. Zapytaj Margo jaki procent szczeniakow czw w Niemczech wraca po kilku tygodniach do hodowcow i z jakiej przyczyny. "Starszac" mialam i mam na celu lekko zetrzec rozowy kolor z okularow przyszlego/oczekujacego/nowego wlasciciela. Zeby w razie czego powiedzial jak kiedys ja" acha.. no tak, mowili, wliczone w posiadanie czw" ![]() ![]() A rzeczywistosc jest jaka jest- czasem zaskrzeczy, czasem skrzypnie ...tylko potem ktos lapie dola, ze wszyscy maja sielsko-anielsko a on jeden trafil wybrakowany egzemplarz ![]() Nie istnieja psy idealne, nie istnieje wychowanie bez potkniec. Ale doswiadczenia innych pomagaja bardzo nastepnym adeptom tej ciekawej sztuki wychowania czw i nie raz sie o tym przekonalam ![]() Wiec deklaruje ze wilczak TAK, SUPER, FANTASTIC ale tez normalne klopoty dnia codziennego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Citation:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
love and terror
|
![]() Citation:
Ja Garude zawsze na takowe zabieram. I czuje sie tam super ![]() Poza tym wszyscy znajomi ja uwielbiaja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Distinguished Member
|
![]() Citation:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
love and terror
|
![]() ![]() Garuda za to uwielbia takie rzeczy ![]() ![]() Imprezy w plenerze sa dla niej najlepsze, na takie zabieram tez czasem Trejsi. Ale domowki tez sa ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Citation:
O imprezach, piachu i fruwającym wszędzie futrze i sprzętach do wymiany nie wspomnę, bo to są sprawy do przeżycia, bo jak pisałaś "wliczone w posiadanie CzW" ![]() ![]() ![]() Nieplanowaną wyrwę w budżecie (rów tektoniczny!) zasypuję do tej pory ![]() ![]() ![]() może słodkiej suni dla Foraska? ... Jak zauważyłam uwielbia towarzystwo pięknych pań CzW, choć problemem może być fakt że gustuje w starszych od siebie niewiastach (Demolka, Fiona, Dona). Skąd ja mu taką wezmę? Choć pociesza mnie fakt, że Garuda i Greys to jego rówieśnice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
Buu a mi filmik sie nie pokazuje
![]() Ishtarka na imprezy reaguje absolutnym spokojem,a mianowicie idzie spac i ma wszytko gdzies i nie zwraca na to uwagfi,a wiem co mowie bo jak czasem byl;am odpowiedzilana za jakas impreze(czy to wesele,czy impreze firmowa) to nie chciaalm jej zostawiac. Ona natomiast byla super grzeczna(grzeczniejsza niz w domu ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jedno jest pewne one zawsze potrafia zaskoczyc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
OK, to jedziemy dalej - nie wiem czy bedzie to przyklad POZYTYWNEJ inteligencji, ale co tam...
![]() No wiec jest BARDZO pozny wieczor, Bure spia po katach. Praca skonczona, mozna isc spac... rozkladam lozko, wychodze sie przebrac... chwilke potem wracam i co widze.... ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ale jazda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member