![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
hmmm nie wiem czy tak bedzie.
Zygzag jako jiedyny z calego miotu caly czas kiedy byl u mnie nasladowal mnie i staral sie jak najwecej wszystkiego nauczyc sie. ja mysle ze to pies ktorego bardzo latwo poda sie szkoleniu bo juz teras chodzi jak belg i zerka na oczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja bym bardziej przychyliła sie do wypowiedzi Daivy
mały ciągle za nami chodzi i cały czas nas bacznie obserwuje szybko się uczy jest niesamowitym przytulasem Bardzo szybko było widać u niego w którym miejscu hierarchii się znajduje i nie jest to na samym końcu ![]() Mam Maria nadzieje że to co piszesz o uczeniu nie sprawdzi się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
A ja sie zastanawiam jak szybko w zygzakowatym swiecie czlowiek znajdzie wazne miejsce. Bo poki co to maly ma wszelkie dane aby to psy byly najwazniejsze
![]() ![]() ![]() Kombinatorstwo malucha jest mi znane jak i wrazliwosc.. on, z moich bardzo krotkich z nim kontaktow jest podobny do Cheya.. czlowiek musi go przekonac, ze jest super. Wrazliwosc na gesty jest niesamowita. To bylo kiedys starsznie trudne jak Z Joanna uczylysmy sie wlasnych psow. Dewi reagowala zupelnie inaczej niz Chey. Wiec proby porownawcze wypadaly blednie. Wnioski tez. Ja tylko podpowiem.. chlopak jest delikatny ![]() Jak juz wrociliscie z wygnania to licze na zdjecia.. tylko najpierw poprosze Przemka zaby naprawil Wasza galerie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A ja bym wolała, żebyś swoimi oczami nam go pokazywala
![]() To bardzo ciekawy szczeniak, ale i indywidualność. Na razie nie zna granic, a ja myślę, że nie może ich bezpiecznie poznać, bo nie może się z wami jasno, czyli po psiemu komunikować. Wilczak dzieciak, jak to dzieciak, zaczyna pokazywać się ze swoich różnych stron po jakimś czasie, prawda? Nie wierzę, żebyście mieli dom dog-prove i żebyście zabierali go na zajęcia na wiele godzin w ciągu dnia. A swoją drogą niby dlaczego mielibyście mieć łatwo? ![]() Dużo jest takich "tajnych" komunikatów. Ty na razie obserwuj ![]() maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
No to ja wyskocze tu ze swoim zdaniem, ze najlepsze psy to zawsze problemy....
![]() ![]() Sprawa zmienia sie, gdy chcemy z psem pracowac, albo gdy prowadzimy aktywne zycie, gdzie jednak wymagany jest pies stabilny... Co do mlodego ZigZaga to trzeba powiedziec 3 rzeczy: 1) Na spotkaniu mial za soba matke i Gierke, czyli poparcie. Dlatego tez byl taki gieroj kolo ich klatek. Bo wiedzial, ze zawsze go obronia... A inne psy odpuszczajac jeszcze utwierdzaly go w takim zdaniu... ![]() 2) Maris ma za soba dwa obozy szkoleniowe i mega socjalizacje. Nie wystraszy go obcy czlowiek, czy pies. Takich wrazen mial na peczki... Wiec zamiast sie bojazliwie wycofac idzie do przodu... 3) Maris to caly tatus... ![]() ![]() ![]() Mialam go jednak "w rece" przez caly tydzien i rzeczywiscie fajnie sie z nim 'pracuje'. Z dwoch powodow: jest "zarty", no i ciekawski... Majac jakis smakolyk mozna bylo niezle z nim pokombinowac.... ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Minęło już sporo czasu od kąt do nas zawitała żmija jadowita były wzloty i upadki ale jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. 13.11.2008 młody miał zrobione prześwietlenie stawów biodrowych i dopiero po zrobieniu zdjęcia dotarło do nas że właśnie jest 13
![]() ![]() Widać że rodzice przenoszą na dzieci co najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HURRRA mogę się pochwalić ILMARINEN GIRIOS DVASIA wynik badania |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
GRATULACJE dla ZYGZAGA!! Niech biega zdrowo i wesoło
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Anetko, Krzysiu WIELGACHNE DZIĘKI !!!!
Sprawiliście mi ogromną radość!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Silver Power
|
![]()
SUPER
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Licho nie śpi...
|
![]()
No!!!
Zygzag... to teraz Ci dadzą w kość, cztery panienki w domu a Ciebie będą przy rowerku męczyć, żebyś o "głupotach" nie myślał! ![]() Gratulujemy wyniku! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|