Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2012, 12:12   #13
Margo
Moderator

Margo's Avatar

Send a message via Skype™ to Margo Send Message via Gadu Gadu to Margo

Padly slowa, ze skoro Ela tez robila klub rasy to mozemy bez pytania zainteresowanych wziac jej deklaracje i dolozyc do swoich. Chec przystapienia Grzeska do klubu spowodowala, ze kilka osob chce sie wycofac:

Quote:
‎Spokojnie, myślę że wypowiedź Margo była po prostu niefortunna. Nie przypuszczam, aby w tej chwili ktokolwiek wyciął woltę pt' "z tymi ludźmi do klubu nie wstępuję

Nie, nie byla niefortunna - po prostu odpowiada rzeczywistosci. Ja radze przypomniec sobie, kto pomagal Eli tworzyc ten Klub. Nikt inny jak Grzes, ktory jest gotowy klamac i falszowac co sie da, tylko aby szkodzic innym. I wykorzysta WSZYSTKO co dostanie w rece, aby zaszkodzic "konkurencji". Nie teraz to za miesiac, rok, czy dwa. Dekaracje zawieraja DANE OSOBOWE. NIE WOLNO ich przekazywac komu sie da.
Kasia Krawczak: nie odbieraj tego jak moje czepialstwo, bo tak nie jest. Po prostu mam doswiadczenie i juz raz mielismy naslany (wtedy jako wlasciciele Wolfdoga) przez jednego Czecha (na polecenie mafii, ktora sfalszowala papiery i zarejestrowala Mutary) Centrany Inspektorat Ochrony Danych Osobowych. Trzyosobowa delegacja z Warszawy kontrolowala wszystkie papiery (takze firmy) przez 4 dni - tylko dlatego, ze jakis idiota napisal ZWYKLE KLAMSTWA (doskonale wiedzac, ze jego zgloszenie jest FALSZYWE). To jest REAL! Zarzut zostal oczywiscie oddalony, ale zostaly stracone dni i nerwy. Przekazujac papiery Eli do GI, CALA GI naraza sie na odpowiedzialnosc karna. Wiecej - wystarczy, ze w momencie rejestracji klubu Grzes znajdzie jedna jedyna osobe (a deklaracji swoich znajomych ma kilka) a KLUBU NIE BEDZIE, bo ZKwP cofnie wszystkie zgloszenie z powodu "przekretow" przy zbieraniu deklaracji. Rybka - na serio jestes gotowa zagwarantowac, ze Grzes, ani nikt inny NIGDY nie wykorzysta tego, aby namodzic i zaszkodzic czlonkom GI? Pamietajcie co dotad bylo robione i jaka byla dzialalnosc poszegolnych osob. GI nie moze sobie pozwolic na zadne nawet najmniejsze nagiecia prawa, bo predzej czy pozniej ktos to wykorzysta...

Jesli o mnie chodzi to chetnie pozbieram deklaracje takze od ludzi "od Eli" - na wystawach, spotkaniach, itp. I to samo zrobi reszta GI. Super, ze jest deklaracja Eli, ze chce wspolpracowac, wiec pewnie nikt z nich nie odmowi. Ale uzyc innych papierow nie mozna - to nie jest zabawa i trzeba sobie zdawac z tego sprawe... Oczywiscie reszta GI moze miec swoje zdanie, ale warto aby wiedzieli, ze za zgode na uzycie deklaracji od Eli bez PISEMNEJ zgody tych ludzi moga na serio wyladowac w sadzie...

The customs of your tribe are not laws of nature - George Bernard Shaw
Margo jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules