Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 22-05-2012, 11:10   #9
Puchatek
Senior Member

Przeanalizujmy... popatrzmy chronologicznie na wypowiedzi i konkretne słowa.
Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Przyjmij proszę, że czasami słowa mogą znaczyć to co znaczą.
Czasami tak. Ale tutaj wielokrotnie nie....
Quote:
Naubliżałaś dziewczynie publicznie na forum.
To zastanów się, dlaczego na końcu swojej wypowiedzi przeprosiła /nie dziwi Cię to?/. Przecież ani Makota, ani ja nie zaatakowałyśmy jej... /2 pierwsze posty/. Hmmmm.... miała być fajna kompletnie beztroska zabawa, a tu ktoś się oburzył. Cholera, ale z nas chamy nie znające się na takiej fajnej beztroskiej zabawie... A jeszcze posądzono ją o kradzież.... /Gaga zawstydź się natychmiast, "podła Kobieto"!/ Dlaczego nie zaatakowałeś Gagi -Ona posunęła się prawie do zniesławienia...-zasugerowanie kradzieży intelektualnej, to już nie "przelewki"
Quote:
Cieszysz się jeszcze, że prawidłowo zareagowała bo się więcej nie odezwała i dziwisz się, że ktoś jednak wziął ją w obronę.
Prawidłowa reakcja? Jaka?! Po mnie napisała Gaga coś o własności intelektualnej..... A Puma zamilkła, schowała się w mysią dziurkę -nie "odparowała" Gadze. Taaaaaak, to na pewno okazanie nam najwyższej wzgardy i wyższości. Tak się głupio złożyło, że trochę o Pumie wiem i rzeczywiście, to jest bardzo prawidłowe zachowanie, jak na nią /nie odbiega od schematu swoich zachowań/.
A obiektywizm w obronie zaprezentował Huan /i On jest dla mnie wiarygodny w swoich intencjach -Ty absolutnie nie.../
Quote:
Ta sytuacja wymaga zwyczajnego przepraszam.
Po co? "Młoda" już przeprosiła na wstępie /mnie, m.in./, a ja na koniec przeprosiny przyjęłam. No chyba, że mówisz o zdjęciach. Ale to chyba przeprosiny nie wystarczą, co Puma? Ja /m.in.?/ przeproszę oficjalnie, gdy się okaże, że autor "wklejanki" ZANIM się zabawił otrzymał zgodę na użycie zdjęć.
Quote:
Co do spiskowej teorii dziejów to tak jak w poprzednim poście.
Zbyt często spiskowe teorie dziejów są spiskowymi praktykami dziejów..../odpowiadam ogólnikowo, bo nie mam czasu na dawanie przykładów, choćby ze świata wilczakowców.../ -cała historia Świata jest tego dowodem...

...
Przykro mi, Puma, za taki obrót spraw -ktoś Cię właśnie nieźle umoczył rozgrzebując temat.... A szczęście było już tak blisko: temat zaczął ewoluować, ktoś go zasłonił >Żartami<, Puchatek zamknął pysk .... Wystarczyło się przyczaić i przy nadarzającej się okazji wpaść do "swoich" jak gdyby nigdy nic...
To się chyba nazywa "niedźwiedzia przysługa"
Najgorsze jest to, że nawet Khan nie rozumiesz, jak "Dzieciakowi" "narobiłeś w papiery"
Teraz pogłówkuj, jak całą winę zrzucić na mnie...
Dzień jest coraz zabawniejszy, ale chyba SE nie pokoszę...
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules