![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]()
Przeanalizujmy... popatrzmy chronologicznie na wypowiedzi i konkretne słowa.
Czasami tak. Ale tutaj wielokrotnie nie.... To zastanów się, dlaczego na końcu swojej wypowiedzi przeprosiła /nie dziwi Cię to?/. Przecież ani Makota, ani ja nie zaatakowałyśmy jej... /2 pierwsze posty/. Hmmmm.... miała być fajna kompletnie beztroska zabawa, a tu ktoś się oburzył. Cholera, ale z nas chamy nie znające się na takiej fajnej beztroskiej zabawie... A jeszcze posądzono ją o kradzież.... /Gaga zawstydź się natychmiast, "podła Kobieto"!/ Dlaczego nie zaatakowałeś Gagi -Ona posunęła się prawie do zniesławienia...-zasugerowanie kradzieży intelektualnej, to już nie "przelewki" ![]() Quote:
A obiektywizm w obronie zaprezentował Huan /i On jest dla mnie wiarygodny w swoich intencjach -Ty absolutnie nie.../ Po co? "Młoda" już przeprosiła na wstępie /mnie, m.in./, a ja na koniec przeprosiny przyjęłam. No chyba, że mówisz o zdjęciach. Ale to chyba przeprosiny nie wystarczą, co Puma? Ja /m.in.?/ przeproszę oficjalnie, gdy się okaże, że autor "wklejanki" ZANIM się zabawił otrzymał zgodę na użycie zdjęć. Zbyt często spiskowe teorie dziejów są spiskowymi praktykami dziejów..../odpowiadam ogólnikowo, bo nie mam czasu na dawanie przykładów, choćby ze świata wilczakowców.../ -cała historia Świata jest tego dowodem... ... Przykro mi, Puma, za taki obrót spraw -ktoś Cię właśnie nieźle umoczył rozgrzebując temat.... ![]() ![]() ![]() ![]() To się chyba nazywa "niedźwiedzia przysługa" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to, że nawet Khan nie rozumiesz, jak "Dzieciakowi" "narobiłeś w papiery" ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz pogłówkuj, jak całą winę zrzucić na mnie... ![]() Dzień jest coraz zabawniejszy, ale chyba SE nie pokoszę... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|