|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-06-2011, 02:58 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |  Krajowa Wystawa Grupy I - Wrocław 11.06.2011 

Kto się wybiera ?   Baldur będzie biegał w szczeniakach ( na 98 %  ) 
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  03-06-2011, 06:47 | #2 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

Sexy w mlodz.  nie zauwazylam ze to sobota wiec pod znakiem zapytania   | 
|   |   | 
|  07-06-2011, 14:10 | #3 | 

Psy baby Anyż Lunar Wilk z Basni ? Szczeniat: Baldur Braterstwo Wilczakow Dark Srdcervac? Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna Mlodz. Call me Sexy Srdcervac Qareen z Peronowki posr. Jaud Maly Bysterec uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki weterany Jolly/Merry Bell? z Molu Es zapowiadaja piekne slonce ale bez upalow   Last edited by jefta; 07-06-2011 at 15:11. | 
|   |   | 
|  07-06-2011, 14:34 | #4 | 
| K-Lee Family |   

Psy baby: Anyż Lunar Wilk z Baśni Suki szczeniąt: X-trovertida Presta Atropa bella donna Edit: W psach szczeniakach może Dark Srdcervac?   Last edited by Gia; 07-06-2011 at 14:36. | 
|   |   | 
|  09-06-2011, 18:01 | #5 | 
				 |   

Niestety nie będzie mnie z Baldurem na wystawie   Dopiero dzisiaj zostałam wypisana ze szpitala. Miałam operację  na szyi i szwy wykluczają żebym mogła w sobotę biegać z Baldurem  Po za tym wciąż jestem słaba więc podróż samej pociągiem odpada bo bym się po prostu wykończyła  Z Baldurem pojawimy się więc dopiero w Krakowie. 
|   |   | 
|  09-06-2011, 22:31 | #6 | 
| VIP Member |   

Psy baby Anyż Lunar Wilk z Basni Tannin z Peronowki Szczeniat: Baldur Braterstwo Wilczakow Dark Srdcervac? Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna Mlodz. Call me Sexy Srdcervac Qareen z Peronowki posr. Jaud Maly Bysterec uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki weterany Jolly z Molu Es 
				__________________ | 
|   |   | 
|  09-06-2011, 23:04 | #7 | |
| Wilczasty : Foto |   Quote: 

__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | |
|   |   | 
|  09-06-2011, 23:14 | #8 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Calkiem mozliwe, ze moja mama sie zjawi na wystawie    | 
|   |   | 
|  10-06-2011, 10:14 | #9 | 

Wracaj do zdrowka!
		 | 
|   |   | 
|  10-06-2011, 17:11 | #10 | 
				 |   

Wielkie Dzięki    
|   |   | 
|  10-06-2011, 17:19 | #11 | 
				 |   

Mam dobrą nowinę     Ponieważ czuję się ''trzeźwo'' i przytomnie dostałam zgodę na wyjazd    Mam tylko nadzieję że mi szwy na szyi nie popękają  Mam tylko pytanie czy ktoś z wilczakowego grona kto wybiera się na wystawę autem mógłby ewentualnie zabrać mnie z pod dworca głównego ? Mam do wyboru dwa pociągi, które we Wrocławiu są o 8:19 i 9:20. Nie wiem jak z dworca dostać się na teren wystawy dlatego byłoby super gdyby ktoś mnie wspomógł    
|   |   | 
|  11-06-2011, 17:24 | #12 | 

Psy baby 1 wo Best Baby Anyż Lunar Wilk z Basni 2 wo Tannin z Peronowki Szczeniat: 1. wo Best puppy BIS Puppy III Baldur Braterstwo Wilczakow 2.wo Dark Srdcervac Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna wo 1 Mlodz. Call me Sexy Srdcervac dosk.1, zwyc mlodz, naj junior, BIS II Junior Qareen z Peronowki Dosk.2 posr. Jaud Maly Bysterec dosk. CWC, Zwyciezca, BOB uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki dosk. CWC weterany Jolly z Molu Es Dosk.1, naj wet BIS III Wet. Last edited by jefta; 11-06-2011 at 19:35. | 
|   |   | 
|  11-06-2011, 18:36 | #13 | 
| VIP Member |   

Jefta! Dla Sexi szczególne gratulacje, ciesze się, że w końcu zaszalała   I dla pozostałych zwycięzców także!   | 
|   |   | 
|  11-06-2011, 19:19 | #14 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

A ja chciałam poprawić, bo Baldurek Naj Szczenię, bo on z baby już wyrósł przecie, duży chłopak już jest  natomiast Best Baby Anyż Lunar   Wszystkim zwycięzcom bardzo gratuluję!!  Oczywiście największe gratki dla Lunka i Michała ode mnie no bo wiadomo czemu, dzieciaczek   A w ogóle,to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale wszyscy poszaleliście na finałach! No pięknie!  Szkoda, że nas nie było, bo widzę, że jak dla nas to by było spotkanie rodzinne bliższe i dalsze, jak nie z jednej strony to z drugiej   A fotki będą? PS Margo, a Jaud to i tak Ci kiedyś ukradnę!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  11-06-2011, 19:48 | #15 | 

My juz w domu, nie ma to jak wystawa pod nosem, bo padalam ze zmeczenia i emocji.  Dziekujemy za gratulacje. Piekne zakonczenie ml. ch. pl i poki co kariery modelki. wystawa fantastyczna, kameralna na super terenie. Sexy nie kapala sie w stawiku a i tak smierdzi mulem... Ringi wielkie, malo psow na sedziego wiec wszystko na spokojnie z dlugimi uzasadnieniami. | 
|   |   | 
|  11-06-2011, 21:59 | #16 | 
| Wilczasty : Foto |   

Brawo i Gratulacje dla wszystkich . Dla Baldura podwójna dawka mizianka     
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  11-06-2011, 22:11 | #17 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Gratulujemy i czekam na foto   Jestem pelna podziwu, ze 'moja' (bo juz w sumie rodzicow) nie zagryzla Wam wilczakow   | 
|   |   | 
|  12-06-2011, 00:54 | #18 | 
| K-Lee Family |   

Aaaaaaale było fajnie   Wrocławska pasterska to moja ukochana wystawa  I w tym roku tak mega rodzinnie...3 pokolenia... Jola... córa..., wnuczki  Gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!! My jutro jeszcze się dobijemy na Rędzinie z Preścikiem  Błotko było przeeeednie   | 
|   |   | 
|  12-06-2011, 08:11 | #19 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Kasia! super! Gratulacje wielkie   ! No, to MłChPL zakończony z przytupem    Super!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  12-06-2011, 08:24 | #20 | |
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   Quote: 

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |