![]() |
Krajowa Wystawa Grupy I - Wrocław 11.06.2011
Kto się wybiera ? :)
Baldur będzie biegał w szczeniakach ( na 98 % ;) ) |
Sexy w mlodz.
nie zauwazylam ze to sobota wiec pod znakiem zapytania :( |
Psy
baby Anyż Lunar Wilk z Basni ? Szczeniat: Baldur Braterstwo Wilczakow Dark Srdcervac? Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna Mlodz. Call me Sexy Srdcervac Qareen z Peronowki posr. Jaud Maly Bysterec uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki weterany Jolly/Merry Bell? z Molu Es zapowiadaja piekne slonce ale bez upalow :) |
Psy baby: Anyż Lunar Wilk z Baśni
Suki szczeniąt: X-trovertida Presta Atropa bella donna Edit: W psach szczeniakach może Dark Srdcervac? ;) |
Niestety nie będzie mnie z Baldurem na wystawie :( Dopiero dzisiaj zostałam wypisana ze szpitala. Miałam operację na szyi i szwy wykluczają żebym mogła w sobotę biegać z Baldurem :( Po za tym wciąż jestem słaba więc podróż samej pociągiem odpada bo bym się po prostu wykończyła :( Z Baldurem pojawimy się więc dopiero w Krakowie.
|
Psy
baby Anyż Lunar Wilk z Basni Tannin z Peronowki Szczeniat: Baldur Braterstwo Wilczakow Dark Srdcervac? Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna Mlodz. Call me Sexy Srdcervac Qareen z Peronowki posr. Jaud Maly Bysterec uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki weterany Jolly z Molu Es |
Quote:
|
Calkiem mozliwe, ze moja mama sie zjawi na wystawie :)
|
Wracaj do zdrowka!
|
Quote:
Quote:
|
Mam dobrą nowinę :) :) Ponieważ czuję się ''trzeźwo'' i przytomnie dostałam zgodę na wyjazd :) :) Mam tylko nadzieję że mi szwy na szyi nie popękają ;) Mam tylko pytanie czy ktoś z wilczakowego grona kto wybiera się na wystawę autem mógłby ewentualnie zabrać mnie z pod dworca głównego ? Mam do wyboru dwa pociągi, które we Wrocławiu są o 8:19 i 9:20. Nie wiem jak z dworca dostać się na teren wystawy dlatego byłoby super gdyby ktoś mnie wspomógł ;):oops:
|
Psy
baby 1 wo Best Baby Anyż Lunar Wilk z Basni 2 wo Tannin z Peronowki Szczeniat: 1. wo Best puppy BIS Puppy III Baldur Braterstwo Wilczakow 2.wo Dark Srdcervac Suki: szczeniat X-Trovertida Presta Atropa Bella Donna wo 1 Mlodz. Call me Sexy Srdcervac dosk.1, zwyc mlodz, naj junior, BIS II Junior Qareen z Peronowki Dosk.2 posr. Jaud Maly Bysterec dosk. CWC, Zwyciezca, BOB uzytkowa K-lee Vornia z Peronowki dosk. CWC weterany Jolly z Molu Es Dosk.1, naj wet BIS III Wet. |
Jefta! Dla Sexi szczególne gratulacje, ciesze się, że w końcu zaszalała :klatsch
I dla pozostałych zwycięzców także! ;) |
A ja chciałam poprawić, bo Baldurek Naj Szczenię, bo on z baby już wyrósł przecie, duży chłopak już jest:) natomiast Best Baby Anyż Lunar :):)
Wszystkim zwycięzcom bardzo gratuluję!!:) Oczywiście największe gratki dla Lunka i Michała ode mnie no bo wiadomo czemu, dzieciaczek ;);) A w ogóle,to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale wszyscy poszaleliście na finałach! No pięknie!:) Szkoda, że nas nie było, bo widzę, że jak dla nas to by było spotkanie rodzinne bliższe i dalsze, jak nie z jednej strony to z drugiej;) A fotki będą? PS Margo, a Jaud to i tak Ci kiedyś ukradnę!;) |
My juz w domu, nie ma to jak wystawa pod nosem, bo padalam ze zmeczenia i emocji. Dziekujemy za gratulacje. Piekne zakonczenie ml. ch. pl i poki co kariery modelki.
wystawa fantastyczna, kameralna na super terenie. Sexy nie kapala sie w stawiku a i tak smierdzi mulem... Ringi wielkie, malo psow na sedziego wiec wszystko na spokojnie z dlugimi uzasadnieniami. |
Brawo i Gratulacje dla wszystkich . Dla Baldura podwójna dawka mizianka :klatsch:happy
|
Gratulujemy i czekam na foto :)
Jestem pelna podziwu, ze 'moja' (bo juz w sumie rodzicow) nie zagryzla Wam wilczakow ;) |
Aaaaaaale było fajnie ;) Wrocławska pasterska to moja ukochana wystawa :)
I w tym roku tak mega rodzinnie...3 pokolenia... Jola... córa..., wnuczki ;) Gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!! My jutro jeszcze się dobijemy na Rędzinie z Preścikiem :) Błotko było przeeeednie :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:30. |