![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Już wiemy kto jest właścicielem. Zatem zaraz będę się z nim kontaktowała.
I poproszę o ewentualny tymczas kogoś ![]() P.S. Jedna koleżanka dała mi fajną stronkę, to tak na "zaś" http://www.narodniregistr.cz/vyhlede...04&akce=hledej Last edited by GRABA; 11-02-2010 at 22:17. Reason: zapomniałam o linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Witam jeżeli będzie potrzebna pomoc przy transporcie psa to daj znać.Pozdrawiam
Mariola |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Graba, jak będziesz coś wiedziała to pisz, bo strasznie mnie "intryguje" co takiego przeskrobał ten wilczak, że wylądował w schronie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilcza Saga
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A ja chcialabym juz teraz podziekowac Smokowi za znalezienie tego tematu (bez Ciebie nikt by nie wiedzial, ze ten wilczak potrzebuje pomocy) i Grabie za blyskawiczne dzialanie...
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Czyli teraz tylko czekamy na dobre zakończenie?
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Gdzie diabeł nie może, tam... Grabę pośle.
![]() Brawo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() ![]() Eh, gdybyście wiedzieli ile musiałam się napisać, ja tu siedzę przed kompem i czekam na info, żeby dalej dać info - i mam dużo wiadomości od ludzi. Już nie wydalam i zaraz mi łeb na klawiaturę padnie - a rodzina cała zaniedbana dziś totalnie. Nie mam już siły, ale już e-mailuję z właścicielem, więc muszę jeszcze wytrzymać. Żeby wywiązać się z obietnic opisania sprawy na bieżąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilkokłak
|
![]()
Wierzę i podziwiam. Jak długo ten pies tam przebywa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
Zapomniałam dopisać, że ten przykład świetnie pokazuje, że baza WD to nie tylko zajmujące czas hobby...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Graba, a moze sprobuj zadzwonic do tego hodowcy. Na odpowiedz na maila mozna czekac dlugo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Chciałam Wam ludziska bardzo podziękować - dostałam mnóstwo wiadomości z chęcią niesienia pomocy. Może nie na wszystkie jeszcze odpowiedziałam - wybaczcie czas akurat mi tu nie pomaga - odpiszę na nie jak tylko dam radę. Muszę to napisać, bo mnie to wzruszyło na maksa: w chwili kiedy wilczak jest w potrzebie - swoją chęć niesienia pomocy zadeklarowało mnóstwo ludzi z wilczakowego świadka, którzy nie piszą na forum, a tylko czytają to co tu się dzieje. Tym ludziom dziękuję najbardziej, bo samo to, że Ania podała temat, a ja rozkręciłam , to "nic" - człowiek, który deklaruje pomoc w postaci domu dla psa obcego - to WIELKI CZŁOWIEK ![]() Bardzo proszę nie róbcie chwilowo nic na własną rękę, bo zbyt wiele mnie kosztowało czasu, by to małym czynem rozwalić - miłego dnia - czekajcie na info. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Graba, sprawdź wszystko co i jak z psem, jest pewna teoria i nawet dowody co do tego że ci ludzie z tego pseudo przytuliska kradną psy... historia tego wilczaka może być więc inna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Świetnie, że się ta sprawa wyjaśnia. Wielki szacunek za akcję ratunkową! Na prawdę imponujące jest to, że w tak krótkim czasie udało się zidentyfikować psiaka. Dobrze powiedziane zostało, że wolfdog to nie tylko hobby.
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Gratuluję udanej akcji, mam nadzieje ze dojdzie do szczesliwego finalu. I czekam na info jak to sie stalo ze pies trafil do schroniska.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|