|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#24 | |
|
Distinguished Member
|
Shaluka,
Nie jestem zaślepiona i bardzo uważnie czytam posty do których się odnoszę. To Ty masz problem - nie potrafisz dyskutować uczciwie - płynnie zmieniasz zdanie, kręcisz, wycofujesz się raczkiem, przerzucasz odpowiedzialność za własne wypowiedzi na innych, co rusz ktoś Cię źle zrozumiał, miałaś co innego na myśli itp. itd. Znałam wiele lat temu pewną kobietę w W. Brytanii - kiedy brakowało jej argumentów w rozmowie zawsze rzucała słowa: "I"m a mother...". Coś mi to przypomina... A teraz merytorycznie: Quote:
Odnoszę wrażenie, że uważasz swojego rozmówcę za głupszego od siebie - wydaje Ci się, że nie pamięta co pisałaś godzinę, dzień, tydzień, miesiąc czy rok wcześniej... Kiedy jednak ktoś ośmieli się mieć odmienne zdanie niż Ty - robisz z siebie prześladowane biedactwo. Fakt, wolfodog staje się ostatnio mało strawny, ale m.in. właśnie dlatego, że nie da się już normalnie dyskutować - można albo się ciuciumkać, albo żreć, bo normalnych, (choćby i ostrych) argumentów ze świecą szukać Ale dzieki tej wymianie postów zrozumiałam, dlaczego ostrzegano mnie, że rozmowa z Tobą to strata czasu... Adieu Last edited by Rona; 11-12-2008 at 04:24. |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|