Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 20-05-2012, 11:23   #4
Puchatek
Senior Member

Na 99% wiedziałam, że to Ty...../to akurat było banalnie proste... poczytowuję sobie czasem Ciebie i pasowało/
Dla mnie osobiście Jesteś niedojrzałą, nie myślącą PERSPEKTYWICZNIE panienką bez wyobraźni. G###o mnie obchodzi skąd masz psa -Eli w to nie mieszaj, bo jest o MILIONY LAT ŚWIETLNYCH mądrzejsza od Ciebie -Ona rozsądnie reklamuje psy i uczy ludzi tej rasy -to nie komplement dla Niej, to fakt... bez względu na cokolwiek.
Skoro już bawisz się "niewinnie", to trzeba było dać >odnośniki< do strony hodowli czy forum Jantarowej. "Kompleksów" bez wyobraźni /w tym przypadku chcących WILKA/ jest na kilogramy w sieci...

"Nie dość, że pies od Eli, to jeszcze robię takie rzeczy"????? Puknij się w głowę gumowym młotkiem! Co ma jedno do drugiego. Właśnie w tej chwili tworzysz kolejną awanturę między dwoma forami. Kręci Cię to? Czerpiesz z tego radochę?(*)
Jeśli swoją zabawą zastymulujesz chociaż jednego "pasjonata", który stworzy nam kolejną "pseudo", to będziesz potem /mam nadzieję/ pomagać w walce z nim i krzywdą, którą uczyni wielu wilczakom i ludziom.
Może się mylę, ale /wg. mnie/ tylko DZIECIUCH może to nazwać niewinną zabawą.... I niech Ci Ela podziękuje za "bezmyślne bagienko", które zrobiłaś, bo to m.in. Ona szuka potem domów dla niechcianych psów.
Myślisz, że się mylę w swojej ocenie? To zanim zrobisz sobie kolejną wilczakową zabawę w sieci, porozmawiaj z Ludźmi zajmującymi się adopcją psów wydającymi ostatnie pieniądze dla ratowania ich. Porozmawiaj z tymi, którzy walczą z hodoFcami....

(*)-zadziwiający zbieg okoliczności.... jesteśmy właśnie na etapie szukania >wspólnej drogi< klubowej.... a ja, naiwna, myślałam, że może uda się jakiś "pakt"....
Dziękuję, Puma....
/a Twoja argumentacja finezyjna, chociaż z nogami w piaskownicy/

...
Pewnie się jeszcze "popyszczysz", ale tym razem zrób to mądrzej...

.....
Dziękuję za przeprosiny. Przyjmuję. Ja przez swoją naiwność i podłość bezmyślnych kretynów straciłabym Męża...
Dobrego dnia!

Last edited by Puchatek; 20-05-2012 at 11:29.
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules