Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Choć w zasadzie wiem w czym problem w tym, że nie jesteś w stanie mieć oryginalnej karty bonitacyjnej z Osiecznej. To najbardziej doprowadza cie do szału i dlatego cały czas wałkujesz w koło ten sam temat.
|
Do szalu...? Nie, jest mi jedynie ZAL.pl...
Rasa ledwo zaczyna sie u nas rozwijac, a juz mamy takie przekrety... Wybacz, moze dla Ciebie to normalka, moze dajesz pozwolenie na klamanie w zywe oczy na stronach hodowli, na publikowanie nieprawdziwych informacji, dopisywanie sobie tytulow szkoleniowych i nieprawdziwych bonitacji. Bo "
Każdy ma prawo napisać co chce na stronie swojego psa"....
Ja mam do tego inne podejscie - koloryzowac mozna do woli, dla kazdego wlasciciela jest pies jest tym NAjlepszym i NAJpiekniejszy. Ale klamstwo mnie mierzi - nie ma na niego miejsca nawet na prywatnych stronkach hodowli... I dla mnie cos takiego nie jest i nie bedzie NORMALKA. I bede takie kwiatki wytykac, nawet jesli znow podciagniecie to pod "przesladowanie niewinnych"... Bo jesli dzieki takiemu tematowi choc jedna osoba nie da sie oszukac wynikiem takiej nieistniejacej bonitacji to to "pranie brudow" bedzie mialo sens...