Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 25-03-2009, 17:52   #2
Margotwolf
Junior Member

Margotwolf's Avatar

Send a message via Skype™ to Margotwolf
Default Pokračování Mutar

Quote:
Originally Posted by alexa View Post
Diskuze sklouzla opět zcela jinam, než kde bylo toto téma na začátku. Proto znovu opakuji svoje dotazy – pokusím se je ještě zestručnit a definovat ještě jasněji. Během doby, kdy Ing. Soukupová na tyto dotazy mlčí, vyplynuly ještě některé další, které doplňuji:

1) Kdo je Alaska, která je v rodokmenech ENCI uvedena jako matka štěňat „S“ Passo del Lupo?

2) Je pravda, že matkou štěňat „S“ Passo del Lupo je ve skutečnosti Ave Lupo Mutara, jak je uvedeno zde v databázi?

3) Je pravda, že byl odchován „v Itálii“ vrh i na Audrey Lupo Mutara (vrh „F“ Foresta Incantata)?

4) Jsou tyto dva vrhy považovány ENCI za čistokrevné ČSV a je s nimi (např. v Itálii) možno v tomto smyslu zacházet?

5) Kdy přestanete bezdůvodně a neoprávněně zadržovat věci a listiny v majetku klubu (zejména staré bonitační karty do roku 2004 včetně) a předáte je konečně chovatelské komisi?

Když Ing. Soukupová dává přednost osobní diskuzi, třeba na moje dotazy neodpoví zde, ale odpoví na ně členům klubu na jarní členské schůzi v Roudnici nad Labem a její odpovědi pak budou moci být zveřejněny v zápise ze schůze. Věřím, že tyto věci nezajímají jen mě. Na otázky 1 a 5 se dá odpovědět několika málo slovy, na otázky 2, 3, a 4 stačí odpověď pouze ano – ne. Jednodušeji už je položit neumím.

Karel Skoupý

Zdravím,
cestuji málo po fóru, ale narazila jsem na tento thread a jelikož jmenujete také mě, chtěla bych objasnit pár věcí:
Sledovala jsem se zaujetím pokus s "Mutarama" a mrzelo mě, že Klub se proti nim tak opřel a že to celé vyvolalo takový skandál. Díky této reakci se z dobře smýšleného a kontrolovaného pokusu, stala špatná a nekontrovatelná komedie.

otázka 3) - ano odchovala jsem jeden vrh po Audrey Lupo Mutara, vybrala jsem k ní vyrovnaného, zdravého a hodného psa Dorana z Ponického dvora s cílem pokračování pokusu v původním duchu. tzn. vše kontrolovatelné se všemi doklady.

otázka 4) můj vrh je zapsán do pomocného registru (RSR), který v Itálii funguje jako český - je nutné mít zapsané 4 generace a teprve poté se může přejít na ROI (hlavní registr čistokrevných psů)

na www.enci.it si můžete ověřit veškeré informace, je tam registr on-line.

Ráda bych se vyhnula neplodným dohadům, jestli chcete vědět více, kontaktujte mě.

Děkuji za pozornost,
Andrea
Margotwolf jest offline   Reply With Quote

Posting Rules