![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Opravuji se na "urážlivé, hrubé a neomalené e-maily". Přeposílat nejsem nikomu nic povinná, ale pro malé oživení paměti alespoň ze 2 krátce ocituji:
-------- Původní zpráva -------- Předmět: RE: fotografie Datum: Wed, 21 May 2008 13:11:04 +0200 Od: monika <[email protected]> Komu: 'Helena Hubáčková' <[email protected]> ...Velmi mne "dojímá" vaše starostlivé chování a hra na tu správnou. Šmírování vám však už nikdo neodpáře a vše co dělte je v mých očí hra a léčba vlastních mindráků. Zdraví ing. Monika Soukupová -------- Původní zpráva -------- Předmět: RE: fotografie Datum: Wed, 21 May 2008 18:10:44 +0200 Od: monika <[email protected]> Komu: 'Helena Hubáčková' <[email protected]> ...Tak na co si stěžovat, na pár pitomců v klubu?? Vždyť oni se utlučou a utopí ve vlastní hlouposti, závisti a nenávisti to chce jen čas. Ing. Monika Soukupová A když už jsme u toho Vámi tak oblíbeného "šmírování", naprosto netuším, co si mám myslet o tom, když jsem poslala na adresu [email protected] (a žádnou jinou!) žádost o krycí list a potvrzení o přečtení mi přišlo nejen od Vás, ale jako první od Petra Maláška???!!! Člověku nemůže na mysli vytanout nic jiného, než úsloví Podle sebe soudím tebe... ![]() -------- Původní zpráva -------- Předmět: Přečteno: krycí list Datum: Sat, 29 Jan 2005 20:42:23 +0100 Od: Petr Malášek <[email protected]> Přeposláno - Komu: [email protected] Komu: 'Hubáčková Helena' <[email protected]> Vaše zpráva Komu: Monika Soukupová; [email protected] Předmět: krycí list Odesláno: 29.1.2005 18:55 byla přečtena dne 29.1.2005 20:42. -------- Původní zpráva -------- Předmět: Přečteno: krycí list Datum: Sun, 30 Jan 2005 12:47:53 +0100 Od: Monika Soukupova <[email protected]> Komu: 'Hubáčková Helena' <[email protected]> Vaše zpráva Komu: Monika Soukupová; [email protected] Předmět: krycí list Odesláno: 29.1.2005 18:55 byla přečtena dne 29.1.2005 22:43. Vysvětlené nečekám - ostatně odpovědět nejste schopná ani na podstatně jednodušší a zajímavější otázky, jako například proč zadržujete už několik let klubové materiály nebo jak je to s Mutarami a vrhem "S" Passo del Lupo... Další debata s Vámi v tomto duchu je pod mou úroveň... |
![]() |
![]() |
|
|