Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Z życia wzięte....

Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW

Thread Tools Display Modes
Old 21-12-2008, 00:39   #18
wilczakrew
Senior Member

Ja odświeżę temat, bo nieźle się tu ubawiłem.
Tak w zasadzie to nie wiem, o czym piszecie no, bo ja chyba nie mam wilczaka.
1. W samochodzie jest bardzo grzeczny i śpi lub siedzi i czeka. Jeszcze nic nie zjadł. Widocznie podoba mu się kolorystyka i wyposażenie. Wsiada chętnie i czasami nie chce wysiąść. Wcześniej omijał go takim łukiem, na co najmniej 10 metrów i oczywiście się strasznie ślinił. Teraz wie, ze samochód to coś wspaniałego, bo jeździ w fajne miejsca.
2. Ogród go w zasadzie nie interesuje chyba, ze coś samo uschło to wtedy sprząta, bo szpeci.
3. Buziaczki daje, ale oczu nie podbija.
4. W domu nie mam takiego bałaganu jak Daiva. ( Mogłabyś posprzątać.)
5. Kontakty no jeden telefoniczny, ale był przy posłaniu i przeszkadzał, bo wbijał się w pupcie jak ona była na ścianie.
6. Buty przynosi, ale wtedy jak chce iść na dwór, lub wzbudzić zainteresowanie. Wtedy to różne przynosi rzeczy - obiektyw od aparatu i nawet obchodził się z nim delikatnie, jak zobaczył piane na ustach właściciela.
7. Z kosza na pranie wyciąga i ucieka, ale to jest zachęta do zabawy.
8. Zabawki ma wszystkie od szczeniaka.
9. Miski kupiłem metalowe, bo plastikowe wszystkie zostały poobgryzane i są mało stabilne.
10. Każda butelka plastikowa jest najlepsza i szybko zrozumiał, ze te pełne są mało smaczne. Jak był mały to panicznie bał się wody i zawsze omijał kałuże.
11. Jeden memlany papuć właścicielki, bo nie chciała wstać z lóżka i iść z psem na spacer. Potem szybko reagowała.
12. Szafy otwiera wszystkie i sprawdza czy się układ zmienił. Resztę zostawia.
13. Kabli nie dotyka, a ja mam kable wszędzie
14. Jedno nadgryzione własne posłanie, bo widocznie mu gąbka przeszkadzała w tym miejscu.
15. Kradł poduszki, ale od momentu jak ma swoja to go nie interesują – nawet ta jego.
16. Owoce lubi wszystkie zrywać z krzaków, ale robi to delikatnie.

W zasadzie muszę powiedzieć, że poza własnymi rzeczami to mało co zniszczył. Może to jakaś podróbka choć jest z Czech nie z Chin.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote

Posting Rules