![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#221 |
Junior Member
|
![]() ![]() Moim zdaniem to zdjęcie kwalifikuje się do konkursu na zdjęcie roku 2013 :-) W każdym razie pozwolę sobie je tam 'przenieść', bo wydaje mi się genialne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Junior Member
|
![]()
No cóż, już jesień - najwyższy czas dać jakieś fotki z wiosny i lata, ale Wolfdog mi nie pozwala dodawać zdjęć do albumu
![]() A poza tym Uli przyjmuje życzenia zdrowia, bo złapaliśmy babeszję ![]() Na szczęście szybko uchwycona, bo mam zwyczaj z każdą duperelą lecieć do weta, więc z badań krwi wyszło, że nerki w porządku, a wątroba tylko lekko podrażniona. Jutro robimy jeszcze badania kontrolne, ale bestia już pałaszuje, hasa, podgryza, i ma dziki błysk w oku, więc jestem dobrej myśli. A przestraszyłam się nieźle, bo znajomi dwa psiaki w ten sposób stracili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Senior Member
|
![]()
mnie error nie wyskakiwal a probowalas tu wrzucac: http://www.wolfdog.org/site/pl/galle...hoto/1-0-15717
mnostwo zdrowia dla brata ![]()
![]() |
#224 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki - tak się udało. Tylko z "wewnętrzną" galerią mam problem.
No to siup: Pierwsze wiosenne wąchanie mazurskie: ![]() Wilczak we właściwym miejscu ![]() ![]() Pocztówka z Mazur: ![]() Czujny mazurski wilk: ![]() Ciekawski mazurski wilk: ![]() Ledwo widoczny mazurski wilk ![]() ![]() Nie dam patyka... ![]() ... ale przyniosę piłeczkę ![]() ![]() A poza tym w domu radość, bo są wyniki: babeszji niet, enzymy wątrobowe w normie, mocznik, kreatyna itp. w normie - czyli zwalczyliśmy bydlaka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Senior Member
|
![]()
Cieszymy sie ze brat zdrowy
![]() ![]() A w galerii Ulliego juz sa te foty, ktore wrzucilas ^^
![]() |
|
|