|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Nie wiem kiedy a juz mlody i rodzenstwo koncza po roku...po szczeniakaach za chwile nie bedzie sladu....rosnie to-to, robi wrazenie, ze madrzeje (dzis na zajeciach nasza trenerka powiedziala, ze mlody odwala popisowke
)....z wygladu to juz dawno nie szczeniak....nawet zeby wymienione....no to jutro Cheitan dostanie polowe tortu...a ja mam dwa stare psy Mizianka dla rodzenstwa. niech rosna jak Cheitan-fajne i kochane.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tmave Zlo
|
Jak ten czas leci! (zaraza, jak to się dzieli na pół?!) A z resztą. Od ciotki z W-wy może być i cały Młody Wam rośnie jak na kleju i tapetach Do Młodego: wsiego dobrego. Dla Mlodzierzy: tarmosze czule Do Was: jak macie ochotę upić się na smutno (lub na wesolo) na okolicznosc starzenia sie wszytkiego, zapraszamy... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
love and terror
|
Pol roku!
Ale zlecialo!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
pozdrawiam i czekam na info co do spaceru
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
A info wstepne poszlo na maila |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
love and terror
|
Eee
Wy Warszawiacy macie fajnie-macie w mire duzo CzW obok siebie-mozecie chocdzic na spacer a ja? Ja mam kolo siebie jedynie Irme ale kontaktu...zero jedyne co mi zostalo to jedzic na zloty i wystawy Wiec-do zobaczenia w Wawie! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
I żeby nadal Młody był taki wesoły, kochany i grzeczny (jak na wilczaka, oczywiście)
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Wiekszosc kupuje kota w worku.... ![]() Quote:
Quote:
(tzn. Bure mialy tez inne pomysly: "daj mu w zeby", "uszczypnij w zadek", "rabnij o ziemie", ale te pozdrowienia moga przekazac potem osobiscie...
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
Polroczniak dziekuje pieknie, przesyla tez zyczonka dla braci i siostr
Co do zyczen Burych - juz trenuje na zawieszonym worku treningowym Dzis w ramach prezentu dostal od jakiejs suczki tak ze okulal na szczescie szybko rozchodzil...po to zeby sie skaleczyc w lape....na pocieszenie "pomagal" w robieniu galaretki z kurczaka i juz jest szczesliwy |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
hej Gaga !!!
Przypominam o sobie i planowanym spacerze z mobilna brygada rzbiorkowa czyli banda wilczakow i jednym czarnym terierem wysylam to tez na maila zeby na pewno doszlo pozdrawiam i licze na jutrzejsze a rzczej juz dzisiejsze spotkanie Krzysiek
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
najserdeczniejsze uściski od Oskara (podnosi już nogę, czy jeszcze nie?)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#13 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
a no czarnym pisalas o szczeniakach Czw w akcji- mam nadzieje ujzec wiecej niz to w piatek na spacerze- ale to zalezy od tego jak umowimy sie z Gagą i do tego kiedy przyjedziecie do wawy pozdrawiam i mam nadzieje na rychle spotkanie
|
|
|
|
#14 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#15 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
VIP Member
|
Quote:
(juz mowie: zamiast tortu Camio dostal troche nietypowo: kroliczka, co sprawilo mu chyba wieksza radosc....) Tutaj takie WYDARZENIE. Psy staja sie pelnoletnie - w rodowodzie laduja im piekne pieczatki "pies reproduktor" lub "suka hodowlana". Teraz Gaga juz nawet za przezwoitke Cheitanowi robic nie musisz.... I ganiac, jak da sie Andrzejowi poczestowac papierosem... czy jak lyknie sobie piwa z puszki.... OJ teraz to moze zaczac sie pelne szalenstwo....
|
|
|
|
#17 |
|
VIP Member
|
Wiesz Margo.... mailaam nadzieje, ze jak bedzxiemy cicho to mlody sie nie polapie ze on JUZ moze
. caly vczas mu wmawiam ze za mlody jest, ze nie przystoi itp...A teraz to juz klapa... odwarknie m sie gowniarz, ze jest pelnoletni i wolno mu.... echhh... leci ten czas, leci A Camol to dostal kroliczka czy..."kroliczka" ????
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Quote:
|
|
|
|
#19 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Mysli ze wlasnie swiat do nich nalezy..a starsi coz.. tylko gderaja i marudza I to jest NAJLEPSZY dowod na to,. ze pstro w glowie okropne... mamusie????? Toz to karalne jest !!! Quote:
.. Margo...poplakalam sie ze smiechu....
|
||
|
|
|
|
|
#20 | |
|
VIP Member
|
Quote: