Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Off topic (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Jutro pol tortu dla Cymbalkow (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2425)

Gaga 30-06-2005 21:00

Jutro pol tortu dla Cymbalkow

Nie wiem kiedy a juz mlody i rodzenstwo koncza po roku...po szczeniakaach za chwile nie bedzie sladu....rosnie to-to, robi wrazenie, ze madrzeje (dzis na zajeciach nasza trenerka powiedziala, ze mlody odwala popisowke :mrgreen: )....z wygladu to juz dawno nie szczeniak....nawet zeby wymienione....no to jutro Cheitan dostanie polowe tortu...a ja mam dwa stare psy :D
Mizianka dla rodzenstwa. niech rosna jak Cheitan-fajne i kochane. :wink:

Joanna 30-06-2005 21:23

:shocked Jak ten czas leci! :cake (zaraza, jak to się dzieli na pół?!) A z resztą. Od ciotki z W-wy może być i cały :cheesy:
Młody Wam rośnie jak na kleju i tapetach :mrgreen:
Do Młodego: wsiego dobrego.
Dla Mlodzierzy: tarmosze czule
Do Was: jak macie ochotę upić się na smutno (lub na wesolo) na okolicznosc starzenia sie wszytkiego, zapraszamy...

Narvana 30-06-2005 21:30

Pol roku!
Ale zlecialo!
:beerchug2 :beer :cake :wolf

Dreadlock 30-06-2005 21:50

Quote:

Originally Posted by Gaga
....z wygladu to juz dawno nie szczeniak....

moze w wygladu ...ale dorosle psy tak nie gryza....jeszcze mam slady :)
pozdrawiam i czekam na info co do spaceru

Gaga 30-06-2005 22:26

Quote:

Originally Posted by Dreadlock
pozdrawiam i czekam na info co do spaceru

To wszystko z milosci;) Im mocniej kocha tym wieksze siniaki :cheesy:
A info wstepne poszlo na maila;)

Narvana 30-06-2005 22:30

Eee
Wy Warszawiacy macie fajnie-macie w mire duzo CzW obok siebie-mozecie chocdzic na spacer a ja?
Ja mam kolo siebie jedynie Irme ale kontaktu...zero :(
jedyne co mi zostalo to jedzic na zloty i wystawy :)
Wiec-do zobaczenia w Wawie! :D

Rona 30-06-2005 22:34

Quote:

To wszystko z milosci;) Im mocniej kocha tym wieksze siniaki :cheesy:

Zyczymy Cheitankowi i wszystkim Cymbałkom wszystkiego najlepszego :daysmile :daysmile :daysmile :daysmile :daysmile :cake

I żeby nadal Młody był taki wesoły, kochany i grzeczny (jak na wilczaka, oczywiście)
:Rose :Rose

z Peronówki 01-07-2005 21:57

Quote:

Originally Posted by Narvana
jedyne co mi zostalo to jedzic na zloty i wystawy :)

Juz nie mow! 8) Niewiele osob ma szanse byc matka chrzestna i opiekunka malych wilczakow. Niewiele osob moze CzW przetestowac przed zakupem... :mrgreen: Wiekszosc kupuje kota w worku.... :twisted: :wink:

Quote:

Od Cheitana..... Oj, to musisz zobaczyc szczeniaki CzW w akcji.... :wink:

Quote:

no to jutro Cheitan dostanie polowe tortu...a ja mam dwa stare psy :D

Pomiziaj Mlodego od nas! :) Niech rosnie zdrowo!
(tzn. Bure mialy tez inne pomysly: "daj mu w zeby", "uszczypnij w zadek", "rabnij o ziemie", ale te pozdrowienia moga przekazac potem osobiscie... 8) )

Gaga 01-07-2005 22:36

Polroczniak dziekuje pieknie, przesyla tez zyczonka dla braci i siostr :Rose
Co do zyczen Burych - juz trenuje na zawieszonym worku treningowym :mrgreen: Dzis w ramach prezentu dostal od jakiejs suczki tak ze okulal :frown: na szczescie szybko rozchodzil...po to zeby sie skaleczyc w lape....na pocieszenie "pomagal" w robieniu galaretki z kurczaka i juz jest szczesliwy :D

Dreadlock 02-07-2005 01:06

spacer

hej Gaga !!!
Przypominam o sobie i planowanym spacerze z mobilna brygada rzbiorkowa czyli banda wilczakow i jednym czarnym terierem :)
wysylam to tez na maila zeby na pewno doszlo
pozdrawiam i licze na jutrzejsze a rzczej juz dzisiejsze spotkanie

Krzysiek

Aga 04-07-2005 19:52

najserdeczniejsze uściski od Oskara (podnosi już nogę, czy jeszcze nie?)

z Peronówki 04-07-2005 20:28

spacer

Quote:

i jednym czarnym terierem :)

CZARNYM?!?! O rany, a Bela musi zostac w domu.... Jak sie dowie, co ja ominelo, to chyba nam sie tu zaplacze.... 8)

Dreadlock 05-07-2005 20:27

spacer

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

i jednym czarnym terierem :)

CZARNYM?!?! O rany, a Bela musi zostac w domu.... Jak sie dowie, co ja ominelo, to chyba nam sie tu zaplacze.... 8)

a no czarnym :) jestem szczesliwym posiadaczem 9 miesiecznej terierki o coraz bardziej narwanym charakterze 8)

pisalas o szczeniakach Czw w akcji- mam nadzieje ujzec wiecej niz to w piatek na spacerze- ale to zalezy od tego jak umowimy sie z Gagą i do tego kiedy przyjedziecie do wawy
pozdrawiam i mam nadzieje na rychle spotkanie

z Peronówki 05-07-2005 21:22

spacer

Quote:

pisalas o szczeniakach Czw w akcji- mam nadzieje ujzec wiecej niz to w piatek na spacerze

Tzn w sumie to szczeniakow bedzie tylko sztuk = 1. No chyba, ze policzymy jeszcze rodzenstwo "B" - o doroslych cialach, ale malych rozumkach... ;)

Quote:

ale to zalezy od tego jak umowimy sie z Gagą i do tego kiedy przyjedziecie do wawy

Co do umawiania, to najlepiej wszystko ustalac bezposrednio z "szefowa"...Gaga... :)

Joanna 05-07-2005 21:46

spacer

Quote:

Tzn w sumie to szczeniakow bedzie tylko sztuk = 1. No chyba, ze policzymy jeszcze rodzenstwo "B" - o doroslych cialach, ale malych rozumkach... ;)

Rozumiem, ze tym jednym szczeniakiem bedzie 1/2 jubilata?

z Peronówki 03-07-2006 13:25

Re: Jutro pol tortu dla Cymbalkow

Quote:

Nie wiem kiedy a juz mlody i rodzenstwo koncza po roku...

No tak.... :roll: Pol roku to sie swietowalo... :roll: roczek tez.... :roll: a jak pieskowi stuka 18 to CISZA.... :twisted:
:mrgreen: (juz mowie: zamiast tortu Camio dostal troche nietypowo: kroliczka, co sprawilo mu chyba wieksza radosc....) :mrgreen:

Tutaj takie WYDARZENIE. :cheesy: Psy staja sie pelnoletnie - w rodowodzie laduja im piekne pieczatki "pies reproduktor" lub "suka hodowlana". Teraz Gaga juz nawet za przezwoitke Cheitanowi robic nie musisz.... I ganiac, jak da sie Andrzejowi poczestowac papierosem... czy jak lyknie sobie piwa z puszki.... OJ teraz to moze zaczac sie pelne szalenstwo.... :twisted: :mrgreen:

Gaga 03-07-2006 14:04

Wiesz Margo.... mailaam nadzieje, ze jak bedzxiemy cicho to mlody sie nie polapie ze on JUZ moze :wink: . caly vczas mu wmawiam ze za mlody jest, ze nie przystoi itp...
A teraz to juz klapa... odwarknie m sie gowniarz, ze jest pelnoletni i wolno mu.... echhh... leci ten czas, leci :mrgreen:

A Camol to dostal kroliczka czy..."kroliczka" ???? :cheesy:

z Peronówki 03-07-2006 14:28

Quote:

Wiesz Margo.... mailaam nadzieje, ze jak bedzxiemy cicho to mlody sie nie polapie ze on JUZ moze :wink: . caly vczas mu wmawiam ze za mlody jest, ze nie przystoi itp...:

Wiesz... nie chce Tobie nic wytykac..... :roll: ale Twoje metody wychowawcze jakos sie nie sprawdzaja.... :o Bo piszesz, ze mu CALY CZAS wmawiasz, a my tutaj mamy takie fotki (i to jeszcze robione ZANIM stuknela mu 18-stka :twisted: ):

http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0094.JPG

http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0110.JPG

http://www.zperonowki.com/pics/galle...15/harce-5.jpg

Quote:

A Camol to dostal kroliczka czy..."kroliczka" ???? :cheesy:

No oczywiscie, ze "kroliczka", bo gdyby dostal kroliczka to pewnie jak Draco poczulby smak krwi i stal sie agresywny. Pewnie rzucalby sie potem na wlascicieli i nie pozostaloby nam nic innego jak zakup rekawiczek... i to kewlarowych.... :mrgreen:

Gaga 03-07-2006 15:21

Quote:

Wiesz... nie chce Tobie nic wytykac..... :roll: ale Twoje metody wychowawcze jakos sie nie sprawdzaja.... :o Bo piszesz, ze mu CALY CZAS wmawiasz, a my tutaj mamy takie fotki (i to jeszcze robione ZANIM stuknela mu 18-stka :twisted: ):

No wiesz jak to jest z dorastajaca mlodzieza.. zawsze wszystko wie lepiej :mrgreen: Mysli ze wlasnie swiat do nich nalezy..a starsi coz.. tylko gderaja i marudza :twisted:

http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0110.JPG

I to jest NAJLEPSZY dowod na to,. ze pstro w glowie okropne...
mamusie????? Toz to karalne jest !!! :shock: :wink:

Quote:

No oczywiscie, ze "kroliczka", bo gdyby dostal kroliczka to pewnie jak Draco poczulby smak krwi i stal sie agresywny. Pewnie rzucalby sie potem na wlascicieli i nie pozostaloby nam nic innego jak zakup rekawiczek... i to kewlarowych.... :mrgreen:

:rofl3 .. Margo...poplakalam sie ze smiechu....

z Peronówki 03-07-2006 15:39

Quote:

I to jest NAJLEPSZY dowod na to,. ze pstro w glowie okropne...
mamusie????? Toz to karalne jest !!! :shock: :wink:

No...ten... :roll: Zawsze mozna przeciez uznac, ze on tylko mowi
"Zobacz mamuska o ile ciebie przeroslem!" :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 02:48.