![]() |
Jutro pol tortu dla Cymbalkow
Nie wiem kiedy a juz mlody i rodzenstwo koncza po roku...po szczeniakaach za chwile nie bedzie sladu....rosnie to-to, robi wrazenie, ze madrzeje (dzis na zajeciach nasza trenerka powiedziala, ze mlody odwala popisowke :mrgreen: )....z wygladu to juz dawno nie szczeniak....nawet zeby wymienione....no to jutro Cheitan dostanie polowe tortu...a ja mam dwa stare psy :D
Mizianka dla rodzenstwa. niech rosna jak Cheitan-fajne i kochane. :wink: |
:shocked Jak ten czas leci! :cake (zaraza, jak to się dzieli na pół?!) A z resztą. Od ciotki z W-wy może być i cały :cheesy:
Młody Wam rośnie jak na kleju i tapetach :mrgreen: Do Młodego: wsiego dobrego. Dla Mlodzierzy: tarmosze czule Do Was: jak macie ochotę upić się na smutno (lub na wesolo) na okolicznosc starzenia sie wszytkiego, zapraszamy... |
Pol roku!
Ale zlecialo! :beerchug2 :beer :cake :wolf |
Quote:
pozdrawiam i czekam na info co do spaceru |
Quote:
A info wstepne poszlo na maila;) |
Eee
Wy Warszawiacy macie fajnie-macie w mire duzo CzW obok siebie-mozecie chocdzic na spacer a ja? Ja mam kolo siebie jedynie Irme ale kontaktu...zero :( jedyne co mi zostalo to jedzic na zloty i wystawy :) Wiec-do zobaczenia w Wawie! :D |
Quote:
I żeby nadal Młody był taki wesoły, kochany i grzeczny (jak na wilczaka, oczywiście) :Rose :Rose |
Quote:
Quote:
Quote:
(tzn. Bure mialy tez inne pomysly: "daj mu w zeby", "uszczypnij w zadek", "rabnij o ziemie", ale te pozdrowienia moga przekazac potem osobiscie... 8) ) |
Polroczniak dziekuje pieknie, przesyla tez zyczonka dla braci i siostr :Rose
Co do zyczen Burych - juz trenuje na zawieszonym worku treningowym :mrgreen: Dzis w ramach prezentu dostal od jakiejs suczki tak ze okulal :frown: na szczescie szybko rozchodzil...po to zeby sie skaleczyc w lape....na pocieszenie "pomagal" w robieniu galaretki z kurczaka i juz jest szczesliwy :D |
spacer
hej Gaga !!!
Przypominam o sobie i planowanym spacerze z mobilna brygada rzbiorkowa czyli banda wilczakow i jednym czarnym terierem :) wysylam to tez na maila zeby na pewno doszlo pozdrawiam i licze na jutrzejsze a rzczej juz dzisiejsze spotkanie Krzysiek |
najserdeczniejsze uściski od Oskara (podnosi już nogę, czy jeszcze nie?)
|
spacer
Quote:
|
spacer
Quote:
a no czarnym :) jestem szczesliwym posiadaczem 9 miesiecznej terierki o coraz bardziej narwanym charakterze 8) pisalas o szczeniakach Czw w akcji- mam nadzieje ujzec wiecej niz to w piatek na spacerze- ale to zalezy od tego jak umowimy sie z Gagą i do tego kiedy przyjedziecie do wawy pozdrawiam i mam nadzieje na rychle spotkanie |
spacer
Quote:
Quote:
|
spacer
Quote:
|
Re: Jutro pol tortu dla Cymbalkow
Quote:
:mrgreen: (juz mowie: zamiast tortu Camio dostal troche nietypowo: kroliczka, co sprawilo mu chyba wieksza radosc....) :mrgreen: Tutaj takie WYDARZENIE. :cheesy: Psy staja sie pelnoletnie - w rodowodzie laduja im piekne pieczatki "pies reproduktor" lub "suka hodowlana". Teraz Gaga juz nawet za przezwoitke Cheitanowi robic nie musisz.... I ganiac, jak da sie Andrzejowi poczestowac papierosem... czy jak lyknie sobie piwa z puszki.... OJ teraz to moze zaczac sie pelne szalenstwo.... :twisted: :mrgreen: |
Wiesz Margo.... mailaam nadzieje, ze jak bedzxiemy cicho to mlody sie nie polapie ze on JUZ moze :wink: . caly vczas mu wmawiam ze za mlody jest, ze nie przystoi itp...
A teraz to juz klapa... odwarknie m sie gowniarz, ze jest pelnoletni i wolno mu.... echhh... leci ten czas, leci :mrgreen: A Camol to dostal kroliczka czy..."kroliczka" ???? :cheesy: |
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0094.JPG http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0110.JPG http://www.zperonowki.com/pics/galle...15/harce-5.jpg Quote:
|
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...w/DSCF0110.JPG I to jest NAJLEPSZY dowod na to,. ze pstro w glowie okropne... mamusie????? Toz to karalne jest !!! :shock: :wink: Quote:
|
Quote:
"Zobacz mamuska o ile ciebie przeroslem!" :mrgreen: |
All times are GMT +2. The time now is 02:48. |