|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#23 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Distinguished Member
|
Oto fotki Szarej z terenu. Co robi pies w rozgrzanym kamieniołomie? Szuka ochłody ale ani na moment nie spuszcza pana z oka...
![]()
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
VIP Member
|
To sie nazywa praca w trudnych warunkach
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
VIP Member
|
To nazywasz premia??
Jako ze Panstwo o Tineczke nie dbaja to oto premia od ciotki:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Distinguished Member
|
Wczoraj myłam Varga. Miał dosłownie taką samą minę jak Tinka! Siedział w wannie z takim wyrazem na pysku.... takim bardzo oczywistym...
Specjalnie położyłąm mu na dnie wanny duży ręcznik, żeby: 1. łapki się facetowi nie ślizgały i mógł spokojnie stać, 2. zeby wanna się nie porysowała...:P No, ale w końcu dalałam sobie z nim radę, chociaż, tradycyjnie, z wanny musiał wyskoczyć na moment na podłogę w połowie kąpieli:P A zdjęcia z "pracy" Tiny: panna jest pięknie wpatrzona w właściciela...:-)Margo: no to prawda, wiadomo, że to mięso byłoby "pewne" Ale to może kwestia przyzwyczajenia.
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Za to państwo dbają o jej linię, bo 1. szczupłe psy żyją dłużej 2. już niedługo.... spotkanie z Juziem!
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Balrog tez juz przegotowuje. Narazie jednak nie jest jeszcze pewien, czy na Tinie wieksze wrazenie zrobi zapach "Stara sadzawka", czy "Kozia obora"....
|
|
|
|
#33 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
(a już zwłaszcza p. P. Śliwkę! |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#35 |
|
Distinguished Member
|
Właśnie wróciłam z Tinką do cywilizacji, ale mam kolejne dowody na jej "użytkowośc"
Otóż w czasie spaceru po lesie psica nagle zaczęła wyraźnie namawiać mnie, żebym zeszła z drogi i ruszyła za nią na przełaj. Biegała, wracała, piszczała, patrzyła czy idę za nią- zachowywała się bardzo jednoznacznie. Ruszyłam więc zaciekawiona dokąd mnie zaprowadzi. No i po kilku minutach patrzę, a Szara stoi cała duma z podniesionym ogonem przy kawałku odkrytej skały i czeka na moje zachwytyi komplementy jaki to z niej świetny pies geologiczny Szelma dobrze wiedziala po co się chodzi po lasach i chaszczach, tylko przewodnika pomyliła. . Bardzo żałowałam, że akurat nie miałam przy sobie aparatu!!!
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|