![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ve středu 14.11.2007 se zaběhli pes Crying Wolf Karlik a fena Kiss Eden severu.
Zaběhli se u Plané u Mariánských Lázní, ale můžou být kdekoli. Poslední zpráva je, že byli viděni u Dolního Žandova a stále spolu. Mohou být i v Německu... Prosíme všechny přátele o pomoc!!! Obvolejte, prosím, všechny své známé myslivce, ať nestřílejí, případně i útulky ve vašem okolí. Už jsme obvolali tisíce institucí a lidí, najezdili stovky kilometrů, ale slehla se po nich zem. Oba jsou čipovaní - pes Karlik je přátelský, ale nerozumí moc česky(povely zná v holandštině). Jakoukoli zprávu o nich, prosím, volejte majitelce Veronice Šefčíkové +420 775 933 903 (stačí i prozvonit) nebo chovatelce Lucii Novoveské +420 775 085 071 MOC DĚKUJEME!!! POMOZTE NÁM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Verčo, myslím na vás a držím ti moc palce. K nám je to dost daleko, takže si myslím, že tady nebudou. A pokud ano, tak mě tu s vlčáky všichni znají, dali by vědět. Myslím si, že se najdou, budou mít hlad. Musí se někde objevit. Jen je to u vás blbý, že tam máte spousty těch ohrad bez dozoru plných krav. Aby něco nevyvedli......
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Škoda že jste tak daleko ,hledala bych celé dny s Amíčkem i s Usanem. Věřím že se najdou,vím jaké to je ,stačilo mi, když nám utekl Usan ,ale ten se naštěstí našel druhý den v útulku.Držím palce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]()
Zprava pro nejen Veroniku od Mijke Heyningen, puvodni majitelky Karlika, kterou zde prekladam:
Quote:
Last edited by Mirkawolf; 20-11-2007 at 19:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Držíme palečky - dala jsem to na stránky, ale víc bohužel udělat nemůžu. Nevzdávejte te to např. Cita (tuším) Chlumecké podzámčí, která se zaběhla na Slovensku když s ní byli majitelé na krytí se po měsícíi našla - Majitelé odjeli zpět do čech a čekali a nakonec vše dobře dopadlo..Mocc moc přejeme aby se Karlik a Kiss našli !!!
Monika a Gira |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Všem vám velice děkujeme, nikomu bych nepřála zažít to, co my zažíváme v těchto chvílích... Jste všichni moc hodní, opravdu děkujeme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Budem Vám držať palce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte,
ked sme mali tento preoblem u nas na Slovensku -myslim s Cirou?? - tiez sme obvolavali utulky,veterinarne stanice..dediny...nakoniec sa sucka nasla-nastastie..pisala som do Rakuska, ci nemaju chovatelia znamych na hraniciach so Slovenskom, lebo suka mohla tiez zabehnut aj za hranice..ochota bola-fakt super...s polovnikmi moze byt problem a ked su dvaja-uz je to svorka...skuste sa obratit na polovnicky zväz- maju kontakty aj na psickarov...treba tiez v okoli navstivit priamo polovnikov - mozno zmäknu, ked je to osobne a mozno aj krcmy...tam sa vie vsetko...pozrite si na webe blizkych chovatelov v Nemecku, ci by nevedeli pomoct... skuste dat vyhlasovat rozhlasom po dedinach...ludia si to zafixuju, hlavne stare babky a tie klebetia jedna radost...urcite sa musia niekde este objavit..budu hladni... drzim fakt palce...hlavne sa nevzdavajte... pa livia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ozaj! a skuste este lepit letaky v dedinach s popisom a s fotkou, porip. dat inzerciu do novin-dennikov...
viem, ze ste uz asi vsetko vyskusali..ale predsa... liv |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Já bych to samé udělala i v Německu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Zagladamy tu codziennie i ciagle mamy nadzieje, ze zobaczymy happy end. bardzo czekamy na moment gdy oba psiaki sie odnajda znowu w domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Hi,
it's very-very sad. I don't speak czech, but if i understand well, these both TW's were disappeared. I hope You find them soon. Our Ira von Königs Terry was also lost last Wednesday, but we found her two days later. If there's a possibility, let a message in the local or regional radio that two wolf-like dogs were lost. We made it too and a lady called me on she saw our dog in the surrounding... and we got her. Thanks to God. I hope You 'll find these beautiful animals soon. P.S: call on the local forester's office that there are two dogs on the way. Regards: Gabriel (and Ira) Hungary / Mad'arsko |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Zdravim,
Drzim moc palce a verim, ze co nejdrive najdou. Kdyz se zabehli mi pesani, tak jsem udelal takovy plakat s jejich spolecnou fotografii, dal tam telefonni kontakt a vyvesil to v kazde vesnici v okrese. Hned na druhy den mi volal nejaky chlap, ze obsadili jeho kralikarnu... Jenom dva usaci to zaplatili zivotem. Vim presne jake to je, ten pocit cekani a proto jeste jednou drzim palce!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Lidičky nesmíme polevit !
Prosím obvolejte znovu ty útulky !! Je to už šíleně dlouho - oni musí být někde zavřený - jinak to není možný! ![]() Kéž by se dali informovat útulky nějak centrálně... Už mě napadá snad jenom televize , ale tam se asi nějaký čsv do zpráv nedostanou ![]() Moc děkuji!! Lucie a spol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
love and terror
|
![]()
dopiero teraz zobaczylam temat...
czekam na dobre wiadomosci i trzymam kciuki! Veroniko, trzymaj sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Určitě je někdo má u sebe a třeba ani neví komu patří? Nebo je má nějaký ten útulek ,ale podle čipu by to měli poznat,i když ne všechny útulky mají čtečky.Když se nám ztratil Usan tak neměli v útulku ani přístup k národnímu registru ,kdybychom tam nezavolali tak neví čí je .Taky můžou běhat někde ve slavkovskym lese či doupovských horách ? Je to divné...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|