![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Bylo tu juz kilka osob, ktore kariere zaczynaly od "atakow" w strone uzytkownikow z dluzszym stazem, probujac na sile wmawiac im, ze nie maja racji... I wiesz co sie stalo z tymi uzytkownikami? Ja tez nie, jakos zamilkli...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Byłbym jednak wdzięczny, jakbyś nie przypisywała mi własnych przywar, gdyż jednoznacznie wyjaśniłem, iż skoro wilk karpacki jest regionalną odmianą wilka szarego, to logiczną koleją rzeczy jest to, że poza jego bardziej rudym umaszczeniem również muszą pojawiać się i szarawe odmiany, z których ten się pierwotnie wywodzi (także zanim się zacznie kogoś bezpodstawnie mieszać z błotem, to lepiej zadać sobie choć odrobinę trudu, aby samemu prześledzić geo-historyczną drogę wilczej ewolucji).
Nie inaczej, dlatego pojęcia nie mam dlaczego z uporem maniaka nie trzymacie się tematu SZAROŚCI, tylko bezsensownie zapędzacie się w "albinizm" (nawijając irracjonalnie o utratach masek, kiedy de facto szary jest ciemniejszy od rudego, skoro sam wywodzi się od koloru czarnego, nie zaś od jaśniejszego czerwonego) - ktoś postronny z poza Waszego Klubu Wzajemnej Adoracji z całą pewnością uznałby, że celowo szukacie dziury w całym tam, gdzie jej najzwyczajniej w świecie nie ma, byle tylko nie odnieść się do najwidoczniej jakoś krępującej Was istoty rzeczy (no chyba, że sprawia Wam jakąś chorą satysfakcję sama tylko klakiernicza nagonka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To jak widzę jest tutaj wyłącznie Waszą domeną, gdyż do tej pory, to ja się jedynie bronię przed Waszymi oszczerstwami wymierzanymi bezpardonowo w moją osobę... i to tylko dlatego, że nie potraficie czytać ze zrozumieniem tego, co się do Was pisze (tutaj Wasza ignorancja jest wprost porażająca), co by do samych wytycznych wilczakowego wzorca móc podchodzić jedynie wybiórczo po macoszemu (czyt. krytykujecie srebrno-szarą szatę, która jest z nim w pełni zgodna i to na równi z żółto-szarą, co Wam jak widać jest mocno nie w smak).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() i tak będzie tez w tym przypadku, bo szkoda czasu i uwagi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
@ira.s:
A teraz widze, ze zaczynasz robic tak jak pewien znany uzytkownik tego forum - cytujesz zdania wyrwane z kontekstu, nie mowie tu akurat o sobie, jak cytujesz, to odnies sie do CALEJ wypowiedzi, a nie tylko jej czesci :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 25-02-2011 at 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Nie wiem, czy tylko ja tak myślę, ale w tym wypadku to Ty niewybrednie nas obrażasz i oskarżasz :-) Miłego dnia życzę :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Zbastuj troche ze slownictwem i oskarzeniami. Chore nagonki? Chcialem zauwazyc, ze sam zaczynasz rzucac przerozne oskarzenia. Z mojej strony koniec tematu panie Troll.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
Dowiedziałam się dziś od znajomego właściciela haszczaka, że ira.s. regularnie rozwala wszelkie dyskusje na jakimś forum haszczakowym i że wszyscy mają go już tam serdecznie dość.
![]() Mój znajomy wszedł na WD, przeczytał kawałek wątku i zawołał: "Natychmiast daj mu ignora, o ile Twój czas jest Ci drogi" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Rona, ja takie info tez dostalam - mowie ze troli tez maja bardzo trudna zime i gloduja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
A możesz z dogomanii przytoczyć nicka tego "życzliwca" (i konkretną dyskusję, o jaką mu się tam rozchodzi?), tak aby każdy mógł sam obiektywnie wyciągnąć wnioski, nie zdając się na tutejszą klakiernię (której z całą pewnością bliżej do epitetycznie-zaczepnego trollizmu, a niżeli mi będzie dane kiedykolwiek)???
No chyba, że rzucanie mięsem traktujecie jako tutejszy sport, skoro z samą merytorycznością (o kompletnym braku logiki nie wspomnę) stoicie otro na bakier (dlatego jak sądzę nikt nie miał z Was cywilnej odwagi nawet podjąć się zakwestionowania argumentacji jaką przytoczyłem nt. koloru szaty z wzorca). Last edited by Wilczy Duch; 25-02-2011 at 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kawał ch*ja
|
![]()
@ira.s
Dobra, ja jestem spokojnym czlowiekiem, ale kazdy ma swoje granice cierpliwosci, a Ty wlasnie sprawiles, ze moja sie skonczyla. Przychodzisz tu ch*j wie skad, jestes ch*j wie kim i wymadrzasz sie jakbys ku*wa pozjadal wszystkiie rozumy na tematy, o ktorych najwidoczniej nie masz zielonego pojecia, a na dodatek zarzucasz ludziom, ktorzy w rasie siedza duzo dluzej od Ciebie, ze nie maja pojecia o czym pisza - zastanow sie nad soba, bez uszczypliwosci to pisze. TERAZ mozesz sobie pisac o rzucaniu miesem, bo dopiero teraz ktokolwiek zaczal nim rzucac. Przepraszam kulturalnych uzytkownikow za uzywanie wulgaryzmow, ale mam juz dosc takich pseudo-znawcow.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |