|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
15-10-2004, 14:12 | #1 |
love and terror
|
Super! Ladne ma zabki
|
16-10-2004, 11:24 | #2 | |
VIP Member
|
Quote:
Ale nie tylko ona - przy kazdym przegladzie miotu mamy w oddziale zbiorke hodowcow-widzow, bo juz male szczeniaki wilczaka maja kly, ze ho, ho! Roznice widac doskonale, gdy sie je postawi kolo np wyzlow, czy nawet ONow. Gdy Balrog zlamal kla-mleczaka wet nie chcial nam usunac resztek, bo twierdzil, ze dorosly pies bedzie wygladal glupio bez kla (myslal, ze to juz staly zab).
16-10-2004, 18:36 | #3 |
Distinguished Member
|
Co się tyczy mleczkaów-kiełaków, to ja z niecierpliwością (zresztą nie tylko ja ) czekałam, aż Vargowi zacznie się ten górny ruszać, żeby go sobię zachować na pamiątkę i już był taki moment, że ten kieł tak już się ruszał, że prawie wisiał, ale jednak nie chciałam mu sama go "odebrać", żeby nie było bólu czy czegoś... Sytuacja wyglądała następująco: Varg otworzył paszczę, ja zobaczyłam kieł, Varg zamknął i znów otworzył i kiełka już nie było musiałam się zadowolić dolnym, który znalazłam jakiś czas później na ziemi
|
17-10-2004, 00:45 | #4 |
Senior Member
|
trzeba bylo zrobic tak jak Margo - poprosic fachowca
jak bylam u nich wiosna to wyrywalismy mleczaka Joziowi Margo macie ten zabek? ja ma 3 Amberka mleczaki, dwa takie malusie |
17-10-2004, 10:00 | #5 |
VIP Member
|
A zrobilas sobie z niego naszyjnik?
Gaga |
17-10-2004, 10:53 | #6 | ||
VIP Member
|
Quote:
Quote:
17-10-2004, 22:06 | #7 |
Senior Member
|
Oj rany byly
teraz przerabiam to z kotkiem na naszyjnik za malo...ale moge Ci zrobic z ludzkich, bo mam sporo nazbieranych |
|
|