![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wiem, ze temat starrrry, ale właśnie natknęłam się w gazecie Przyjaciel Pies zapowiedź na tematy w marcu. I będzie portret rasy : Czechosłowacki Wilczur
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Drodzy hodowcy CZECHOSŁOWACKICH WILCZAKÓW!!! Mamy dla Was niezwykłą propozycję reklamy w najlepszym polskim miesięczniku o psach! Z przyjemnością informujemy, że w marcowym numerze miesięcznika "Przyjaciel Pies", który będzie w sprzedaży już 18 lutego, przedstawimy po raz pierwszy w dziale "Portret rasy" hodowaną przez Państwa rasę - CZECHOSŁOWACKIEGO WILCZAKA! W związku z tym mamy dla Państwa kilka form reklam i ogłoszeń. - Materiały na strony REDAKCYJNE numeru marcowego przyjmujemy do 29 stycznia! - Materiały na strony OGŁOSZENIOWE numeru marcowego przyjmujemy do 5 lutego! http://www.pies.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Też jestem ciekawy kto opowiedział o wilczakach. O historii rasy, jak się znalazły w Polsce itd
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
no to w katalogach i wszedzie sa bledna nazwa, "ekspercy" daja to
![]() http://www.pies.pl/index.php?strona=rasy_sz&id=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Wiesz, jeśli spytać się kogoś kto zna czeski/słowacki to nagle okaże się że 'wilczur' nie jest takie złe. Wilczak to takie koślawe spolszczenie słowa vlcak. Koślawe bo w języku polskim nie ma słowa wilczak. Przyjęło się wilczak, ale wiesz, może nie nadymaj się tak bardzo?
![]() |
|
|