![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
To fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
apropo z nami bedzie i WALDWICO to bedzeli mogli jego poznac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ori, a moze znasz kto bedzie sedziowac na Augustowie?
bo to beda pierwsze nasze takie juz oficialne zawody i ja boje sie bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No, no.... Augustowskie zawody wygladaja coraz bardziej interesujaco jesli chodzi o uczestnictwo wilczakow...
![]() Klasa 0 Harmonia Eden severu Klasa 1 Beti Wilk z Polskiego dworu Klasa 2 Amber Wolf z Peronowki
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Ela czyli jednak będziecie w Augustowie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
no sam start pokaze jak tam bedzie ![]() apropo mam pytanie: Skok przez przezkode mozna ja dotykac i pokazac ze pies muszy skoczyc czy nie, bo w regulaminie jest napisane ze mozna i nie wiem czy moglam to wykorzystac, bo Harka albo piekne skaczy albo dobiega i chamuje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Pewnie, że startuj
![]() Skok przez przeszkodę - klasa 0 - w regulaminie można wskazać kierunek, a nawet dotknąć przeszkodę - nie wiem tylko jak wtedy punktuje się ćwiczenie. Natomiast w klasie 1 możesz tylko wskazać kierunek. Pewnie zbyt wiele nie pomogłam - ja dopiero od niedawna wczytuję się w regulaminy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
monikasz
dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
P. Roszkiewicz faktycznie jest z tych bardziej poblazliwych ale jak dla mnie to jest dosc sprawiedliwy, tzn nie zauwazylam nigdy zeby kogos faworyzowal
![]() Mysle ze na pierwszy start jest idealnym sedzia "na zachete", bo nie pokosi jak nie musi. Warto jednak pojechac tez do innych jak np p. Lewkowicz (znana kosa ![]() Przy przeszkodzie musisz pamietac zeby stac po jednaj stronie, a pokazywac mozesz do woli, mozna dotknac tak jak pisala Monika ale lepiej nie ![]() Beti w Ryczywole pierwszy raz wogole WIDZIALA przeszkode ![]() Jesli skupisz Harke na sobie to zrobicie bez problemu, a my bedziemy kibicowac i trzymac kciuki ![]() My skoczylismy do jedynki ale Beti jeszcze ze 3 cwiczen wogole nie umie wiec bedzie to tylko proba i zabawa. Aga - tak bedziemy cala wilczakowa trojca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
no to jeszcze mam czas do treningu, ale i tak wiem ze same zawody bedzie bardzo fajna atrakcja, bo Harka albo zrobi albo mnie olewa...no normalny wilczak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
no jest jeszcze trzecia wersja - ucieka z ringu do szczeniaczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() tylko jeszcze jieden problem, ona wszytsko robi-no stres, be happy, whe have mooore thime- bez poszpiechu, spokojne, ona muszi poogliadac co dzieje sie w olokicach, przybiegne klusem spokojne bez poszpiechu, a po co to biegac, wlascicielka i tak nigdzie nie uczieknie... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
no to jednym slowem bedzie super fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() W naszym przypadku (a zresztą w więkrzości innych psów pewnie też), jak psio sobie mnie zaczyna olewać, a ja naglę zacznę zwiewać mu z pola widzenia, to.... strasznie ![]() Przeciez nie może mnie sobie olwać, to on ma się pilnować mnie, nie ja jego ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |