![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Małgosiu mam tego dosć.
Ciągle wysuwacie jakieś głupie zarzuty i odpowiadacie na niezadane pytania. Robicie jakieś głupie statystyki, porównania i wytykacie wszystkim błędy. Jeszcze nikt nie odpowiedział na żadne moje konkretne pytanie jakie zadaje w wielu tematach. Wszystko zbywacie na zupełnie inne tory i zaczynacie sobie robić komedię. Zaczyna panować tutaj ogólna histeria i oburzenie czymś dla mnie niezrozumiałym. Nikomu z Was nie ubliżam, nikogo nie atakuje i ciągle muszę się tłumaczyć i tak w zasadzie to sam nie wiem z czego. Odpowiadam na wasze coraz to głupsze dywagacje. Temat jest o Wystawie Światowej i to nie ja zrobiłem z niego tragikomedię. Bronicie się choć nikt was nie jes atakowany i nie wiem zupełnie dlaczego. Co chwila znajduję inny punk zaczepki. Odpowiadam ale zaczyna mnie to śmieszyć i bawić. Za chwile znowu usłyszę jaki to jestem głupi, a mój pies szpetny. Bardzo chętnie zmienię temat i porozmawiam z zainteresowanymi osobami na pewne istotne tematy : 1. Bonitacja we Francji Suka w dniu 16 lipca dostaje taki kod bonitacyjny: Glasya z Peronówki ![]() Suka w dniu 16 lipca dostaje taki kod bonitacyjny : - Aneli z Kopá?kova dvora ![]() 2. Wystawa Klubowa we Francji Suka wygrywa wystawę w dniu 18 lipca w stawce 86 wilczaków: 1.Glasya z Peronówki ![]() Suka zdobywa ostatnie miejsce z oceną bardzodobrą: Aneli z Kopáčkova dvora ![]() PYTANIE Jaka nastąpiła zmiana u powyżej pokazanych suk na przestrzeni 2 dni , że wyniki z wystawy i bonitacji dokonanych przez tą samą osobę uległy tak znaczącemu oddaleniu się od siebie. PYTANIE Jakie musiały być wady nie zauważone w trakcie oceny suki na wystawie, a ujawnione na bonitacji. PYTANIE Jakie wady miała suka i się ich pozbyła przy bonitacji. PYTANIE Jakie uprawnienia miała sędzina przeprowadzająca bonitację we Francji na tą rasę. PYTANIE Jakie charatery z karty bonitacyjnej kwalifikuja psa do oceny P14 PYTANIE Ponownie pytam o skład komisji bonitacyjnej. Dopisana została jedna osoba. 3. Bonitacja na Litwie - Kaukas Girios dvasia ![]() - Kerri Girios dvasia ![]() PYTANIE Jaki jest minimalny wiek gdzie sędzia może prawidłowo ocenić szczeniaka na przeglądzie młodych i wystawić mu kartę przeglądu młodych. PYTANIE Ponownie pytam o kompetencje sędziny przeprowadzającej bonitację, bo ta bonitacja została uznana. I'Hakoru Girios dvasia ![]() PYTANIE W jakim przedziale znajdują się indeksy psa pozwalające na danie mu oceny P1 4. Pytania ogólne : PYTANIE Jak się ma do oceny bonitacyjnej niespełnienie wymogu wzrostowego u psa i suki ? Jakie jest stanowisko czeskiego i słowackiego klubu w tej sprawie. Jeśli ktoś zechce podjąć konstruktywną dyskusję to ja mam jeszcze bardzo dużo pytań . Jesli jednak ktoś nie chce zmieniać tematu to ja wracam do starego wątku i tym razem ja sam wybiorę mu temat ŚWIATOWA - KLUBOWA - ***OWA Mam dość celowego dzielenia watków według uznania i wyrywania zdań z jego kontekstu. |
![]() |
![]() |
|
|