View Single Post
Old 20-09-2009, 15:15   #79
pato_garzik
Junior Member

pato_garzik's Avatar

Send a message via Skype™ to pato_garzik
Default CSV v aute

vlciak v aute je ako spatne nacasovana bomba - niekedy nic a niekedy je auto nepojazdne. Freiku sme uz preto premenovali z Maly Bysterec na Maly Houdiny
volakedy som mal specialne pre nu upraveny zigulak sedan- bez zadnej sedacky s podlahou a kompletnym tapacirovanim a s deliacou stenou za prednymi sedackami. Velmi sa jej tam pacilo, rada sa tam vozila ale raz sme ju nechali v aute samu pred restauraciou a ked sme sa vratili spodok deliacej steny odtrhnuty (preglejka - hore bola drotena mreza) a kedze za deliacou stenou bola sedacka tak do sedacky vyhryzena diera a psisko sa veselo skeri na soferovej sedacke. Teraz mam v mondeu kombiku vzadu v kufri velku preglejkovu bednu hore s drotenou mrezou - pre Frei zatial v pohode ale mala Bruinen (ked mala cca 2-3 mesiace) bez problemov preliezla sparami medzi mrezou a sklom. tak som tam dorobil "usi" do L - prekryvalo to sparu medzi bednou a bokom auta a medzi mrezou a sklom. Raz na chalupe tesne pred odchodom to krpate trojmesacne stena uz nevedelo co vyviest - permanentne sa cedila k susedom popod plot a potom sa vyskierala a ine blbosti stvarala. tak sme ju na chvilu strcili samu do "zabezpeceneho" auta. Za 15 minut co tam bola sama dokazala to "ucho" na jednej strane vyhnut, vypacit a odtrhnut z kovoveho vinkla co to drzal pohromade a veselo skakala z prednej sedacky na zadnu. Najlepsie auto na psa je asi felicia VAN - Freike sa tam vzdy pacilo najviac (a hlavne tam nemala velmi co rozoberat) - vzadu obrovske okno tak sa rada predvadzala a robila opicky na okoloiducich. do pickupu sa jej uz tak velmi nechcelo - asi preto ze mal chladiarensku budu a vnutri bola tma.
A zabudol som ze Sasi na fiate (tiez ma vzadu taku bednu s mrezou) psisko z nudy odtrhlo plastovy kryt pod zadnymi dverami a s elektrikarskou presnostou precviklo kable k zadnym svetlam
Takze so samotnym vlciakom v aute velmi opatrne!!!
pato_garzik jest offline   Reply With Quote