Nějak se začínáme cyklit v kruhu. Takže poslední moje reakce.
Quote:
Originally Posted by moncikkk
Tak případ Daxe (kříženec čsv), který díky tomuto fóru našel nového majitele, byl zde probírán dost dlouho, a to min týden (nemůžu ted to téma najít). Nám tady Pavle neříkej, že si sem ani jednou za celý týden nešel a nevšiml sis aktuálního tématu
Já než jsem sem ten inzerát překopírovala, tak jsem si sama pročítala inzeráty v rubrice čsv v nouzi. Bylo jich tam víc na křížence čsv nebo bez PP, proto jsem na forum inzerát nakonec umístila.
|
Nevím, zda mluvím jinou řečí nebo co ? Tohle fórum bylo založena jako inzerce na jakého si psa, kterého nikdo nikdy neviděl a to, že má s ČsV něco společného autor vydedukoval pouze z toho, že ten grázl, co ho inzeroval to napsal do inzerátu. Jinak u dalších zadejších fór byla vždy fotografie nebo odkaz na ní na stránkách útulku. Nebylo jasné, zda se jedná o psa bez PP nebo s PP, protože útulky se v tetováních nevyznají a tak většinou napíšou, že je to ČsV bez PP. Inzeráty na křížence nebo bezpapíráky o kterých to bude od počátku 100% jasné tady nemají co dělat.
Quote:
Až do mě ses tady obul a opravdu nevím, proč tak najednou?? Nemá to doufám nic společného s tím, jaký název chovné stanice má moje fenka ve jméně?
|
No teď jsi tomu teda dala korunu. Musel jsem se podívat, co máš vůbec za psa ? Kdo Ti naočkoval myšlenku, žebych měl mít nějaký problém s tím, zda máš psa ze stanice A nebo B ? Tuším

ale mohu Tě ubezpečit, že s mnoha majiteli psů ze stejné stanice se přátelím (zářným příkladem je Kamil Horák, jehož psem jsem dokonce i kryl). Nesmíš věřit všemu, co Ti napovídá.
Quote:
Do ted všechno v pohodě a já sem dám inzerát na jednoho čsv bez PP a fotky a už je zle. Náráz se tady žádní čsv bez PP inzerovat nebudou a basta!! v 99 % případů tady reaguješ na každé založené téma, tak nám tady neříkej, že sis těch pár inzerátů zrovna nevšiml. 
|
Tak když už takhle ostře, tak tady jsou fakta. Ve vlákně ČsV v nouzi je celkem 31 fór a já jsem nějakým způsobem přispěl do celých 9. Celkem je na Wolfdog.org v českých fórech k dnešnímu dni 423 vláken a já jsem přispěl do pouhých 214. Takže žádných 99%. To že jsem přispěl do maličko více, než jedné poloviny je také z důvodu toho, že jsem tady adminem. Ale bylo zajímavé na Tvůj popud si tohle zjistit (může si to kdokoliv ověřit použití funkce vyhledávání ve fórech).
Tímto debatu končím, protože se skutečně z ní stává omílání dokola jedněch týchž věcí a navíc, jak koukám, se znovu objevují již 1000x vyvrácené pomluvy.