View Single Post
Old 23-01-2009, 17:22   #31
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by saschia View Post
Hmmm, ja som mala to stastie ze som ju mala v robote so sebou. Inak tie curacie prechadzky ani neboli prechadzky - proste som ju na rukach vyniesla v case ked sa ma curat tam kde sa moze curat, dostala prikaz "curky", ked curla hned pochvalu a islo sa nazad. Nacurane som bez slova (s velmi vaznym vyrazom) utrela utierkou a ostrekla dezinfekcnym sajrajtom. Ak si curla od radosti so stretnutia tak som sa tvarila menej nastvano, ale skor som sa snazila mat ju vyzuranu ked som ocakavala prichod niekoho s kym sa mohla tesit. Dost rychlo pochopila ze dnu sa necura, ale este tak mesiac mi davala svoju nespokojnost s mojim spravanim (ze ju ignorujem) tak,ze naschval cvrkla, nastastie na linoleum. Za to ale vzdy "schytala", takze potom to nechala tak.
Do postele mi necurala nikdy, naopak odkedy mi vedela vyliezt do postele tak prestala sa v noci pytat uplne a vydrzala az do rana, kym som nevstala.

Drzim paste.
Quote:
Originally Posted by Trepifajxl View Post
Proboha vodu jí nikdy neber. tu by měla mít vždycky k dispozici! Tělo je ze 70% voda, tak se tím řiďme. Když převrhává misku, tak jí připevnit, ale ne ji sebrat. To můžete misku na jídlo, ale ne na vodu...
Vždyť jo! Vody má víc než dost..denně vypije tak 2plné misky (dospělácké)...To jen, že člověka napadne lecos. Neberu jí ani jídlo ani vodu..to bych ji rovnou nemusela dávat vůbec nic a bylo by vyřešeno uplně
yzengrin jest offline   Reply With Quote