![]() |
ČSV z Prahy 10
Zdravím všechny,
jeden pán si bude ode mne brát za 14 dní štěňátko a ptal se mě zda neznám z Prahy 10 nebo jejího blízkého okolí nějaké čévéčkáře? Bohužel jsem z Moravy tak mu moc neporadím. Nevíte o někom nebo nejste někdo z tohoto okolí ? Pro případnou společnou procházku, popovídání nebo jen tak pro informaci ? Díky |
To ten pán ještě stihne Kapra Karla Hartla. Bude vítán a pražáků tam určitě pozná spoustu. Je to sice v Hostivici, ale to je od Prahy jen dva kilometry.
|
Quote:
|
Díky za založení tématu, chtěl jsem s tím počkat až budeme mít psa doma, ale to nevadí. Potkávám občas lidi co jezdí směrem na Hostivař z centra s Čsv, tak mě napadlo, zdali zde někdo nebydlí. Každopádně vítám všechny nabídky na společné venčení.;)
|
I já s Arynkou začnem asi jezdit na Hostivař, je tam prej dobrej cvičák, kde sou na čsv zvyklí a když sme panu Holecovi volala, byl velmi vstřícný a příjemný. tak uvidime
|
A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.:)
|
Quote:
|
Quote:
http://maps.google.cz/maps?q=50.0621...,0.013529&z=17 A ano, ČSV tam nikomu nevadí a celkově, zvlášť se začátečníky je výcvik veden bez velkého drilu, vcelku pestře a tak aby psy neubíjel. Začátečníci cvičí v pondělí a ve středu od 18:00 do cca 18:45-19:00. Po dlouhém laborování kam s Dakoušem chodit jsem vybral tento cvičák a jsem rád. 10 lekcí stojí 1000,- Kč, takže je to levnější než chodit do většiny posiloven :rock_3. Jinak my jsme z Hájů, což je autem 10 min a Dakoušovi je teď cca 13 měsíců, je veselej, hravej a skoro ničeho se nebojí. Kdyby byl zájem, tak mail je [email protected]. Honza |
Výborně, díky všem za informace, ač jsem primárně chtěl spíše poznat nějaké lidi s nimiž bych se mohl občas stýkat skrze psa, přesto díky i za informace o tom cvičáku, už jsem o něm slyšel, jen jsem nevěděl kde přesně se nalézá.
|
No až budeš mít prcka doma a budeš připravenej na seznamování, stačí mi napsat zprávu
|
seznamování
Quote:
|
Bydlím ve Strašnicích a budu na vás oba myslet.;)
|
Quote:
|
Strašnice jsou nejn proto fajn.:) Každopádně se můžeme scházet někde v polovině cesty, třeba na Muzeu.:)
|
Ahojky, kde ve Strašnicích bydlíš? Resp. kam budeš chodit venčit? Já chodím na louku u základky Barigádníků (ul. V Olšinách) a občas se tam potkám s paní co má Bonda z Hvozdenecké kotliny. Nebo "na druhou" stranu na louku ke Skalce.
|
Tam to znám, tak se tam můžeme občas srazit. Já bydlím na křižovatce V Olšinách a Průběžná, takže začátek bude představovat náš veliký dvůr, následně bych to viděl na procházky za Slávii, do okolí Gutovky a tak, míst na "obyčejné" venčení je tady dost a do zalesněných oblastí není taky daleko.;)
Každopádně jsem pro to, aby se naši dva vlčáci stýkali.;) |
Tak časem :-) Už mám starší pani a sama má teď plné packy práce s výchovou mého štěněte. Nicméně často jezdíme do Hostíku na vycházky, kde s náma byl i Honza s Dakouškem, tam je to taky fajn.
|
Heh. Dnes jsem četl článek o kultu pejskařů, když teď čtu tvůj příspěvek, plně jej chápu.:)) Do Hostivaře jsem jezdil s předchozím psem taky, každopádně jsem pro společné venčení s vámi všemi třemi zájemci.;) Hned jak se "prcek" trochu aklimatizuje.;)
|
my jsme zpod Vysehradu.a klidne se pripojime k nejakemu venceni,kdekoliv po praze. normalne vencime na Folimance,tam je jedine CVa kontakt se soukmenovci by arwen prospel. :)
|
Čím větší smečka tím lépe.:)
|
Ahoj,
tak to mi se zase pohybujeme přes týden (o víkendu ne) na Žižkově okolo Jiřího z Poděbrad, občas i směrem na Suchdol. A Orina pejsky moooc ráda (fenečky bohužel moc nemusí), takže pokud by měl někdo zájem o "sadomasochistické hrátky" je vítán :) Když tak nám můžete napsat na email [email protected] |
Quote:
|
Tak já se s Azem prozměnu stěhuju 20. prosince na Horní Měcholupy. Někde za barákem má být velký lesopark, tak kdyby někdo měl cestu:rock_3 Případně zajedeme někam my. Budeme v Praze shánět móóóc pejsků na kamarádění, takže pište klidně na meil [email protected]. Čim víc tim líp!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tak už ho máme doma, zatím je ještě malej, takže žádný dlouhý výlety neplánujeme, ale kdyby měl někdo chuť dojet do Strašnic, tak ho s radostí uvítáme.
|
Jsem kus od Hostivarskeho lesoparku.Mam psa a fenu. Ted jeste cerstve narozenou fenku. Takze na prochazku se radi v nektere sestave pridame. Muzu trochu poradit s vychovou.
|
Quote:
Ajry no kdyby ste měli čas, tak se rády seznámíme |
Quote:
|
Quote:
jo ta středa bude ideální |
Quote:
|
Hostivařský lesopark znám celkem dobře a trochu jsem "prcka" podcenil, včera jsme si udělali delší výlet po Strašnicích a zvládl ho bez problémů.
Taky by jsme s vámi vyrazili na výlet, ale ve středu jsem bohužel na noční, to už by mi spíš vyhovoval čtvrtek, ale klidně se můžeme sejít i po Novém roce.;) Taky na sebe přidám kontakt: +420608514547 + [email protected] |
Quote:
|
Perfektní a napadá tě zhruba čas? Já, že budu po noční, tak zda-li mám jít spát či nikoliv...:)
|
Quote:
|
OK a kde se sejdeme? Chce se ti jet do Strašnic nebo se chceš sejít někde v polovině cesty?
|
Quote:
|
OK je tady celkem dost parčíků kousek od metra a kdyžtak je jistotou náš dvůr. Takže stačí napsat čas a my tam budeme.
|
Quote:
|
Toho jsem si dobře vědom, ale nechával sjem rozhodnutí na tobě, protože nevím jak se ti to hodí, tak řekněme 14-15hodina u Strašnické?
|
Quote:
|
V pohodě, takže v 15hodin budeme čekat na Strašnické.;)
|
Ravi bude mít konečně vlčí kamarádku a ještě k tomu takovou kočku .... Paráda... budeme čekat na nějaké foto :o)) Terka umí pěkně fotit, tak budu doufat, že něco dáš k Vám na rajče :) Přeji Vám hezký výlet nebo prochajdu. Oni se nezdají, ale holky jsem vzala taky na pořádnou štreku a oni se rvali ještě hodinu doma.
|
Já jsem právě doufal, že ho taky utahám, nachodil pár kilometrů a ještě asi 700metrů běžel v kuse a namísto unaveného štěněte vydržel ještě další 2hodiny se mnou "bojovat".:)
|
Quote:
|
Terka - Děkuji pak mrknu....
Jim - Oni se nezdají je potřeba ho sledovat jestli může sám, anebo jestli jde už protože musí. ALe větších procházek bych se nebála, jak říkám holky jdou tak na 2 km (a to se ještě u toho honí a rvou s matkou a spolu) a pak se ještě honí 2 hodiny doma - naštěstí se rvou spolu, ale mé šrámy z bojů kdy jich bylo 9 stále zůstávají :lol: a jak se tak dívám, některé zůstanou i navždy. Tak jak Eimi ta na čumáku od Akaje. |
Stela: Na to já si dávám pozor...a sám rozhodně může. Je to velikej akčňák.:) Je pravda, že z práce jsem neměl nikdy tolik jizev jako za první týden s Ravenem.:?:):)
|
Quote:
|
Taky se těšíme, ještě přežiju dvě služby a hurá na venčení. A když nám nebude stačit park u Strašnické, můžeme zajet do Hostivaře, je to kousek.;)
|
tak tady jsou k dispozici fotečky z našeho venčení http://alissea.rajce.idnes.cz/Arya_a...n_vlci_tlapka/
|
Terka - ty jsi dokonalá, pokud ti to nebude vadit nějaké si stáhnu do "rodinného alba" :o) Je už obrovský. Díky moc a jen tak dál.
|
Quote:
|
Díky za fotky.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ve středu nemůžu, protože jdeme na očkování s Ravenem a večer jdu do práce. To už spíš bych to viděl dnes, případně mám v pátek volno.
|
dnes zas nemuzeme my.V patek klido.
|
OK v pátek, ve stejnou dobu? A kde přesně?
|
Quote:
|
V 1730 na metro Haje, Chodov,ci zastavka 177 ze Skalky hned u lesoparku,myslim ze se jmenuje Selska,jeste to zjistim.
|
Quote:
Ajry: A nechtěl by jsi dorazit ty spíš někam k zastávce Hostivařská? My máme přeci jen pořád štěně(2měsíce) a ty máš velkého psa a vzhledem k tomu, že tam něco nachodí, nechci úplně utahat. |
Quote:
|
Ok, tak 1730 zastavka Hostivarska
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Budeme tam.;)
|
Vikendove venceni?
Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV. |
Quote:
|
Quote:
přijďte se podívat na výcvik začátečníků v pondělí nebo ve středu od 18:00 hod. Já tam chodim cvičit k Přemkovi Jarošovi a jsem spokojenej. Cvičák je to prima a k ČSV mají fajn přístup (tj. úplně normální, jak jsem slyšel, tak narozdíl od jiných cvičáků). Honza |
Quote:
Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem. Honza |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[/quote]Tak to je parada a krasna nahoda :) No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?[/quote]
Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ. Honza |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://ha.hu.cz/data2/cvicak.jpg |
Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A to jste venku neumrzli 3 hodiny... :lol: Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.
|
Quote:
|
Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.
|
Quote:
|
I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:02. |