Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wzorzec & bonitacje (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   (Nie)uznane bonitacje - 22-08-2009 Osieczna (PL) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11949)

Margo 21-10-2009 16:39

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 245646)
Choć w zasadzie wiem w czym problem w tym, że nie jesteś w stanie mieć oryginalnej karty bonitacyjnej z Osiecznej. To najbardziej doprowadza cie do szału i dlatego cały czas wałkujesz w koło ten sam temat.

Do szalu...? Nie, jest mi jedynie ZAL.pl... :roll:
Rasa ledwo zaczyna sie u nas rozwijac, a juz mamy takie przekrety... Wybacz, moze dla Ciebie to normalka, moze dajesz pozwolenie na klamanie w zywe oczy na stronach hodowli, na publikowanie nieprawdziwych informacji, dopisywanie sobie tytulow szkoleniowych i nieprawdziwych bonitacji. Bo "Każdy ma prawo napisać co chce na stronie swojego psa"....

Ja mam do tego inne podejscie - koloryzowac mozna do woli, dla kazdego wlasciciela jest pies jest tym NAjlepszym i NAJpiekniejszy. Ale klamstwo mnie mierzi - nie ma na niego miejsca nawet na prywatnych stronkach hodowli... I dla mnie cos takiego nie jest i nie bedzie NORMALKA. I bede takie kwiatki wytykac, nawet jesli znow podciagniecie to pod "przesladowanie niewinnych"... Bo jesli dzieki takiemu tematowi choc jedna osoba nie da sie oszukac wynikiem takiej nieistniejacej bonitacji to to "pranie brudow" bedzie mialo sens...

btd 21-10-2009 18:54

Quote:

Choć w zasadzie wiem w czym problem w tym, że nie jesteś w stanie mieć oryginalnej karty bonitacyjnej z Osiecznej. To najbardziej doprowadza cie do szału i dlatego cały czas wałkujesz w koło ten sam temat.
Mi się wydaje ze Margo z Tobą i Czamborem szlag trafia z zupełnie innego powodu :-D ale teorie spiskowe zostawmy jej, jest w tym zdecydowanie lepsza.

wilczakrew 21-10-2009 21:10

Quote:

Originally Posted by Margo (Bericht 245707)
Nie, jest mi jedynie ZAL.pl... :roll:
Rasa ledwo zaczyna sie u nas rozwijac, a juz mamy takie przekrety... Wybacz, moze dla Ciebie to normalka, moze dajesz pozwolenie na klamanie w zywe oczy na stronach hodowli, na publikowanie nieprawdziwych informacji, dopisywanie sobie tytulow szkoleniowych i nieprawdziwych bonitacji. Bo "Każdy ma prawo napisać co chce na stronie swojego psa"....

Ja mam do tego inne podejscie - koloryzowac mozna do woli, dla kazdego wlasciciela jest pies jest tym NAjlepszym i NAJpiekniejszy. Ale klamstwo mnie mierzi - nie ma na niego miejsca nawet na prywatnych stronkach hodowli... I dla mnie cos takiego nie jest i nie bedzie NORMALKA. I bede takie kwiatki wytykac, nawet jesli znow podciagniecie to pod "przesladowanie niewinnych"... Bo jesli dzieki takiemu tematowi choc jedna osoba nie da sie oszukac wynikiem takiej nieistniejacej bonitacji to to "pranie brudow" bedzie mialo sens...

Tak Małgosiu każdy ma prawo napisać sobie co chce na swojej prywatnej stronie i Ty nie jesteś jedyną sprawiedliwą aby to osądzać.

Każdy ma prawo powiedzieć co chce i ty nie jesteś uprawniona do oceniania tej wypowiedzi.

Jeśli ktoś napisze coś na Twojej prywatnej stronie to możesz się z tym niezgodzić i dać swój sprzeciw.

Na temat przekrętów to możemy sobie podyskutować prywatnie bo znam ich też trochę i jakoś nie kwapiłaś się ich wtedy tak eksploatować.

Mam pytanie kiedy zniknie z bazy danych WD kwiatek w postacji bonitacji z Osiecznej. Jeśli takich kwiatków nie lubisz wąchać to po co sama sobie je wstawiłaś do wazonu. Jeśli nie Ty to wskaż palcem winnego , który wyniki tej bonitacji umieścił w bazie danych.

Agnieszka 22-10-2009 00:27

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 245523)
Zastanawiam się czy mogę bezpiecznie otwierać lodówkę, żeby nie natknąć się na usilne wsadzanie Czambora, gdzie tylko się da.

Gaga, myslalam, ze opluje monitor ze smiechu, pieknie to ujelas! :lol:

szasztin 22-10-2009 07:23

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 245794)
Tak Małgosiu każdy ma prawo napisać sobie co chce na swojej prywatnej stronie i .

SSUUPPEEERRRR!! to ja u siebie umieszczę informację że jestem Królową Chińską ;)

btd 22-10-2009 07:30

Quote:

Zastanawiam się czy mogę bezpiecznie otwierać lodówkę, żeby nie natknąć się na usilne wsadzanie Czambora, gdzie tylko się da.
Zarówno na angielskim forum:
http://wolfdog.org/forum/showthread....45675&langid=1

Jak i czeskim:
http://wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12355

To Margo wciska Czambora gdzie się da. Więc jak rozumiem te pretensje to do niej są?

Quote:

SSUUPPEEERRRR!! to ja u siebie umieszczę informację że jestem Królową Chińską
Teraz dopiero uświadomiono ci że nie ma opcji żebyś mogła mieć wpływ na to co ktoś ma swojej prywatnej stronie? (wiadomo, dopuki ktoś nie łamie prawa).

szasztin 22-10-2009 08:58

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 245869)
Teraz dopiero uświadomiono ci że nie ma opcji żebyś mogła mieć wpływ na to co ktoś ma swojej prywatnej stronie? (wiadomo, dopuki ktoś nie łamie prawa).

Widze że nie kumasz??!! Ja nie chce mieć wpływu na to co inni piszą na swoich stronach. :) Chodzi mi oto że i moje stwierdzenie o Królowej Chińskiej i stwierdzenie o wyniku doskonałym u czeskiej sedziny jest kłamstwem.
No chyba że dopuszczasz kłamstwa.......

secki 22-10-2009 09:00

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 245868)
SSUUPPEEERRRR!! to ja u siebie umieszczę informację że jestem Królową Chińską ;)

I jak na swojej stronie założysz forum, będziesz mogła w nim
przykleić tematy wyjaśniające podstawowe pojęcia, np
IRONIE...
(Można by też wyjaśnić znaczenie emotek itp itd)
Co możne w znaczącym stopniu ukrócić wypowiedzi młodzieńców
nie mających co zrobić z paluszkami po sesji na redtube
a próbujących odkrywać codziennie nową Amerykę ;P

Podpowiedź:
Czytanie połączone z oddychaniem zwiększa możliwości przyswajania informacji i przekazów zawartych w wypowiedzi (czasem, może nawet spowodować, że ów przekaz nie zostanie przysłonięty stosunkiem do autora wypowiedzi.)

btd 22-10-2009 09:24

Quote:

stwierdzenie o wyniku doskonałym u czeskiej sedziny jest kłamstwem.
Hah, to nie jest kłamstwem.

Wiem że w zarzutach Margo wobec bonitacji w Osiecznej można się pogubić, ale na spokojnie może dojdziesz o co biega.

szasztin 22-10-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 245882)
Hah, to nie jest kłamstwem.

Wiem że w zarzutach Margo wobec bonitacji w Osiecznej można się pogubić, ale na spokojnie może dojdziesz o co biega.

Ale jesli to nie była bonitacja - to jest to kłamstwo.

Chyba że masz problemy z rozróżnaniem kłamstwa od prawdy. Taka swojego rodzaju "pomroczność jasna".....

btd 22-10-2009 10:02

Jeśli - dobrze że użyłaś tego słowa. Bo widzisz, właśnie tu są problemy. Bo można założyć hardkorowo że żadna bonitacja po za Czechami, Słowacją i Szwajcarią nie może być nazywana bonitacją. Żadna. Poczytaj czeskie forum, temat rozpoczęty przez Margo.

No i jeszcze - gdzie jest napisane jak mają wyglądać bonitacje w Polsce? I kto ma prawo o tym decydować?

Gaga 22-10-2009 10:15

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 245869)
To Margo wciska Czambora gdzie się da. Więc jak rozumiem te pretensje to do niej są?

Ludzie inteligentni zrozumieli, pozostałym nie warto tłumaczyć, szkoda mojego czasu.

szasztin 22-10-2009 10:23

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 245894)
Jeśli - dobrze że użyłaś tego słowa. Bo widzisz, właśnie tu są problemy. Bo można założyć hardkorowo że żadna bonitacja po za Czechami, Słowacją i Szwajcarią nie może być nazywana bonitacją. Żadna. Poczytaj czeskie forum, temat rozpoczęty przez Margo.

No i jeszcze - gdzie jest napisane jak mają wyglądać bonitacje w Polsce? I kto ma prawo o tym decydować?

OK!!!;)

W sobotę w Sopocie na molo o 10:00 odbędzie sie bonitacja dla CSV.
Koszt 50 zł/szt.

Bonitację przeprowadzi : Katarzyna Piotrowska.

Zapraszam!

:) :) ;) ;) ;)

wilczakrew 22-10-2009 10:29

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 245868)

Kasiu możesz i nawet możesz dodac, ze pretendujesz do tronu z Piotrusiem Panem.

Nikt Ci tego nie zabroni, a co sobie kto pomysli to już inna kwestia.

btd 22-10-2009 10:36

Quote:

Bonitację przeprowadzi : Katarzyna Piotrowska.
Masz uprawnienia sędzi FCI?

szasztin 22-10-2009 10:47

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 245924)
Masz uprawnienia sędzi FCI?

Na swojej stronie internetowej napisałam że ja będę prowadzić( przez mikrofon) a bonitowac bedzie komisja z uprawnieniami!...

szasztin 22-10-2009 10:48

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 245922)
Kasiu możesz i nawet możesz dodac, ze pretendujesz do tronu z Piotrusiem Panem.

Ale ja nie pretenduję do tronu... JA JESTEM KRÓLOWĄ!!!!:lol::lol::lol:

szasztin 22-10-2009 10:49

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 245922)

No własnie......:) :) :):)

rewelacyjnie sie odnosi do zdania o ocenie doskonałej na bonitacji u czeskiej sędziny....

I kropka.

Marcin L. 22-10-2009 11:03

no i dzięki temu tematowi dowiedziałem się, że Kasia teraz rządzi, a zdjęcie niżej jest już zdezaktualizowane, jak chęci dalszego czytania o bonitacji w Osiecznej.

http://img251.imageshack.us/img251/1743/75350072.png

Zazdroszczę wszystkim, dla których ten temat to jedyny problem w życiu !!!

Teraz ogłaszamy konkurs na króla, albo błazna !!!

Gaga 22-10-2009 11:05

Quote:

Originally Posted by Marcin L. (Bericht 245946)

Teraz ogłaszamy konkurs na króla, albo błazna !!!

na błazna nie trzeba (patrz zdjęcie-ta sama zasada) :D

All times are GMT +2. The time now is 22:15.