|
Veisimas Informacija apie veisimą, selekciją ir vadas.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
06-11-2010, 02:42 | #1 |
Moderator
|
"Dūzgia bitelė, dūzgia pilkoja"... - B'ituciu vada Girios dvasioj
Na priduzgem pats laikas pristatyti jauniausius seimos narius bitutes pilkojas
BITE Girios dvasia- pilkas velnias su labai geru geluonimi nuo jos dantu jau dabar kencia broliai ir sesute... o netrukus kentes ir didieji BLEZDINGA Girios dvasia - pateisina savo varda - maza vikri ir besispysanti. BAZILISKAS Girios dvasia - didingo zveriaus varda nesa - ir pats - didziausias, stipriausias ir ...meiliausias ir seimos numyletinis, pagrandukas BIESAS Girios dvasia- auga antras manekenas- modelis vel Kenro - mato foto aparata ir pats eina pozuoti |
06-11-2010, 13:56 | #2 |
Junior Member
|
Bite tai savam stiliuj, pasikelus iki negalejimo O Bieselis tikras mylimukas ir pats fainiausias pupikas is vados (traukia mane prie manikenu kazkaip )
|
06-11-2010, 16:34 | #3 |
Junior Member
|
gražūs mažiai...
ale tas makenenas ir man visai nieko....kaip ir tas didžiausias....a bitutė tokia visai alfa žvilgsnio... beje, kaip harka į mažius reaguoja..?.. |
06-11-2010, 16:58 | #4 | |
Moderator
|
Quote:
Harka is pradziu buvo pasipiktinus, kad kaip tai cia daba.. gi lygtais nebuvo nescia, lygtais negimde o va is kazkur pipirai atsirado o dabar eina, priziuri, valo zodziu visa seima dirba daugiausiai asaru pas Elena, nes jai dar neleidzia Kuti prie suniuku per daug lyst o gi taip noris |
|
06-11-2010, 19:49 | #5 |
Junior Member
|
Kokie visi lepuneliai) As i Blezdinga paziuriu ir mane juokas kazkodel ima... jos akys slepia daug ideju del pasaulio tvarkymo) dziugu girdeti apie draugiska seima
|
06-11-2010, 20:40 | #6 |
Junior Member
|
heh...kuti harkai bijo prieštarauti ir neleist prie šuniukų..?..
gierką greit prisileido..?..jis vis dar gerasis dėdė samarietis..?.. |
07-11-2010, 14:30 | #7 |
ir Brukne
|
Pagaliau pasirodėt Labai mieli mažiukai, ar jau aišku kur gyvens?
P.S. nepykit chebra, bet šunį Elena vadint... biški.... |
07-11-2010, 14:39 | #8 |
Moderator
|
tai Gierka is karto beveik prileido- jis gi dede aukle.
Vaiva- jei zinotum VISA istorija, suprastum, kodel ji patapo Elena - Elenyte. |
07-11-2010, 14:44 | #9 |
ir Brukne
|
Žinai, kokia istorija bebūtų, tu turbūt nenorėtum išgirst "Daiva rujoja, po kiekvienu patinu lenda". Arba "fu, Daiva, vėl po šūdus išsivoliojai". Nu ir panašiai
|
07-11-2010, 14:45 | #10 |
Moderator
|
kiekvienam savo
|
07-11-2010, 23:26 | #11 |
Junior Member
|
man tai ta Elena visai normaliai atrodo...yra tokiu vardu kur nieko nepadarysi tenka taikytis...pvz mano klasioke buvo Aira, o jos kaimynas turejo labrike vardu Aira...ir ka...gyveno....ir nieko...
galu gale, va, B'itinukai mane visi vadina Bite ir ka...as dziaugiuosi, aisku keistai skmabes Bite bl...ateini cia ir t.t....bet man tai pff.... Labai mieli grazus kotletukai o man didele garbe, kad sitie B'itinukai ir dar Bite yra bet reiekjo veina pavadint Bestija... Beje, labai dziuagiuos, kad miela Daiva atisklause manes ar gali buti kalyte vardu Bite :P ...ir as busiu krikstamote uhu Peace Last edited by bite; 07-11-2010 at 23:31. |
08-11-2010, 00:01 | #12 |
Junior Member
|
Sveikinu, Daiva, mažutėliai fainuoliukai. Ypač besišypsanti Blezdinga Sveikatytės jiems ir Kuti, jaukių namų ir mylinčių šeimininkų
P.S. ne visai į temą: štai kiek bendravardžių radau vilkšunių galerijoje : Asta -von den Baaler Wölfen- (!!!_NON-FCI_!!!) Asta Agarův les Asta Břevnovská stopa CS Asta Dar přírody CS Asta Gabčov dvor Asta Jasmine Eyes Asta Ladce CS Asta Nemesis CS Asta od Grandtnerov CS Asta Sokolí oko Asta Tajomný tulák Asta Vlčí naděje Asta Volání Karpat Asta z Dubničanky CS Asta z Tondova CS Asta z Vlčího dubu
08-11-2010, 00:06 | #13 |
Moderator
|
hihi
kazkada mano vardu norejo ... ciela veislyna pavadint, ot butu daug Daivu lakste Bite- tavo Bite pati paciausia, jau tokia zaraza gerai, kad kol kas maza dar |
08-11-2010, 08:09 | #14 | |
ir Brukne
|
Quote:
Jo, yra vardų - Saulė, Bitė, Mėta - na neutralūs jie. Bet yra ir mažiau neutralių Draugas turėjo žiurkiną (tokį iš rūsio pacą parsitemptą), tampydavos visur kartu ir vadino Juozu... Ką aš žinau.... |
|
09-11-2010, 11:41 | #15 |
Junior Member
|
Tikiuos ne pervelai bet prisidedu prie sveikinimu Wolfino tai pas mane cia namie balaganas nespeju niekaip pasveikint!!!!Na anukeliai begalo grazus;]]]pasiziuriu va ir prisimenu kokie musu kleckai buvo;]]]pavydziu najiem seimyninkam;]]]]Dar karta sveikinam!!!!;]]]
|
10-11-2010, 14:03 | #16 |
Moderator
|
dekui dekui dabar vyksta karai su sluotom ir kitais baisiais dalykais zodziu augam
|
02-12-2010, 09:35 | #17 |
Junior Member
|
Sveikinam ir mes (nors ir paveluotai). Linkejimai maziesiems uzaugti dideliais dziaugsmais ir geriausiais draugais savo seimininkams
03-12-2010, 21:33 | #18 |
Moderator
|
niuuu ir atejo ziema i musu kiema:
|
04-12-2010, 10:45 | #19 |
ir Brukne
|
Daiva, kaip gražu...
|
05-12-2010, 10:43 | #20 |
Junior Member
|
Daiva kaip reagavo mazieji i pirma savo sniega?
|
|
|