|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
12-03-2012, 21:28 | #1 |
Junior Member
|
Varování před chovatelem - Crying wolf!
Prosím všechny zúčastněné už nikdy neposkytněte psa/fenku chovateli Crying wolf Psyche (najdete v databazi) po roce u mne (dvouletá nyní) krásná překrásná fenka je zlomená vůči jakémukoliv pokynu a bonitace (strach z lidí) i přes rok už nemám jak napravit! Tento chovatel "musí být prase" naštěstí jej neznám a nechci poznat jen mi to srdce rve....
p.s. chovatelem myslím předchozího majitele, pardon aby si to někdo nespojil s chovatelskou stanicí Crying Wolf!! Last edited by hybl; 13-03-2012 at 11:14. |
14-03-2012, 18:07 | #2 |
Junior Member
|
Prosím neurážať predchádzajúceho majiteľa,bez dostatku pravdivých informácií!!!!!!!!!!!
Psyche som poznal,a videl jej správanie do 6 mesiacov.Skúsili ste si vôbec zistiť, prečo ju predchádzajúci majiteľ vrátil chovateľovi????Kontaktovali ste ho vôbec keď ste si ju zobrali,prečo ju vrátil?????Presne preto o čom vy tu teraz píšete.To znamená,že chyba nastala niekde inde. |
14-03-2012, 19:26 | #3 |
Junior Member
|
Nikdo mě nikdy nekontaktoval krom Edit a nezajímal se jak se feňě daří prosím napiš nějaký kontakt rád si pokecám, díky Slávek Hýbl kontaktní info na profilu
p.s. co to znamená jak se pes zprává v 6 měsících u čsv??? tato fenka se nádherně vžila do rodiny/smečky, ale jaký koliv výchovný podnět bere jako zlo a prchá prostě podle mne ji někdo mlátil!!! ale rád o všech aspektech její výchovy se budu bavit, protože ji chci uchovnit toť vše! Last edited by hybl; 14-03-2012 at 19:37. |
14-03-2012, 20:40 | #4 |
Junior Member
|
Nebudem sa vyjadrovať namiesto majiteľa,ale doma chová viacej psov a mal ten istý
problém ako vy.Vo svorke bola o.k.,akonáhle ostala sama bol problém,a o tom že by ju niekto bil nieje ani pomyslenie.Moje kontakntné info je na CHS Vikvel wolf. Edit vám nedala info o predchádzajúcom majiteľovi?Skúste ju kontaktovať o ich má. |
14-03-2012, 21:02 | #5 |
Junior Member
|
proč nic nejde jednoduše proč všichni něco tají.....a mlží to sme CHLAPI
|
14-03-2012, 21:34 | #6 |
Junior Member
|
My sme chlapi,ale medzi nami je žena.......Nebudem viac rozoberať túto tému na tomto
fóre.Ak máte ešte nejaké otázky napíšte mi na mail alebo facebook. |
15-03-2012, 01:19 | #7 |
Junior Member
|
jelikož byla fena u Slávka umístěna přeze mě , tak nějaký přehled mám.
Ano vím , kde , u koho , a s kým .... A rozhodně není chyba hlavně na straně feny !!!! Nebo pak zřejmě máme každý jiné informace !!! Ale myslím , že je tady ta diskuze bezpředmětná ! Ale naprosto Slávka chápu ( a podpořím) , že se zlobí a má na to právo. To že to naspal svým "hanáckým" způsobem je druhá ... je prostě co na srdci to jazyku! Tak ho omluvte ! Jednoznačné je ,že kdyby fena žila takovýmto rodinným životem jako ted byla by úplně normální , úžasný pes.... Asi byl právě problém ta smečka psů a málo lidí ...on totiž smečkou Slávek nemyslí psy , ale svou rodinu Takže přeji Psyche , hezký a spokojený život - at bude chovná či nebude. (jde přeci hlavně o ní) |
15-03-2012, 09:43 | #8 |
Junior Member
|
Lucko děkuji, že mě chápeš tuto diskuzi jsem rozpoutal na základě jednoho večerního duševního splínu.... kdy jsem si chtěl jen ujasnit co vlastně dokázalo psa takto zkurvit!
|
20-07-2012, 17:03 | #9 |
Junior Member
|
asi nemistnej vtip ale : neprijde vam normalni ze nekdo z jmenem PSYCHE je strelenej ? :-D :-D
muj se jmenuje gandalf a co prisel na palubu nevysvetlitelne mizej veci, sezral tyc co jim normalne prosla atd :-D proste je treba dat duraz na vyber jmena :-D :-D :-D ps: za demento-sarkazmus se omlouvam :-D |
14-09-2012, 18:18 | #10 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Tak v tom případě jsem opravdu ráda, že jsme dali naší holčině jméno "Tichá, klidná"
|
|
|