|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
|
Thread Tools | Display Modes |
12-03-2011, 21:26 | #1 |
Not so Junior Member
|
Svod mladých a bonitace Moravské pobočky KCHČSV, Jevišovice 30.4.2011
Zdravím všechny, kteří plánují přijet na jarní svod nebo bonitaci do Jevišovic.
Přihlašovací formulář Prosím, abyste se na svod či bonitaci přihlásili předem, zjednodušíte a zkrátíte tím průběh akce. Poplatky je možno uhradit převodem na konto pobočky, doklad přineste s sebou nebo doložte mailem. Na místě prosím plaťte přesně odpočítanou finanční částkou. Nezapomeňte na členskou průkazku, očkovací průkaz nebo pas psa, originál PP a pokud již máte, tak výsledky DKK a DLK. Dotazy ráda zodpovím na [email protected] Číslo účtu Moravské pobočky KCHČSV: 1767189309 / 0800 Variabilní symbol: číslo členské průkazky (jste-li členem) Specifický symbol: číslo zápisu psa Platby: Člen KCHČSV: svod mladých – zdarma, bonitace 300 Kč. Nečlen KCHČSV – svod mladých 300 Kč, bonitace 700 Kč. Nechovný jedinec – zdarma.
23-03-2011, 13:18 | #2 |
Not so Junior Member
|
Posouvám, přihlašujte se.
24-03-2011, 13:06 | #3 |
Junior Member
|
Já bych Vlka vzala, ale je to pro nás dost daleko raději počkám na Frýdlant. Ten máme přece jenom blíž. Malej totiž nesnáší ježdění autem a Jevišovice máme dvě hoďky cesty ( aspoň podle mapy.cz :-))
|
20-04-2011, 08:10 | #4 |
Member
|
Tak jsem nesla do Roudnice,ale prihlasila jsem se sem,snad uz to konecne vyjde a odbonitujeme. To misto je ten cvicak na kterem probihal vycvikovy vikend?
A jeste drobnost. Nikdy jsem nemela v ruce papir s vysledky DKK,protoze jsem se zrovna stehovala a z veteriny to poslali na starou adresu a nejak jsme se minuli.Musim si ho obstarat nebo ho bude mit i nekdo z klubu?... |
20-04-2011, 08:51 | #5 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|