|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
28-10-2011, 14:54 | #1 |
VIP Member
|
rehabilitacja
Zarzucam reklamę nowej przychodni w Warszawie, dla mnie jej rekomendacja jest pracująca w niej lek.wet. Agnieszka Walesiak. Oby się nie musiało przydawać, ale gdyby jednak-warto znać ten adres.
PSYCHODNIA A tu słowo wstępne od Agnieszki: Uprzejmie donoszę, iż od pół roku działa w Warszawie przychodnia weterynaryjna zajmująca się rehabilitacją psów, w której mam przyjemność pracować. http://www.psychodnia.pl/ Lecznica jest świetnie wyposażona, jest tu m.in. bieżnia wodna do ćwiczeń w odciążeniu, wykonujemy także wiele różnych zabiegów rehabilitacyjnych. Najczęściej przychodzą do nas psy po urazach kręgosłupa, psy mające niedowłady związane ze zwyrodnieniami kręgosłupa, z dysplazją stawów biodrowych, psy które z różnych powodów mają trudności z poruszaniem się i ze wstawaniem, psy po urazach kolan (np. pozrywane więzadła krzyżowe), jamniki i buldożki z dyskopatią itd. Ćwiczenia na bieżni wodnej (w odciążeniu) odbudowują masę mięśniową bez przeciążania stawów.(...) |
29-10-2011, 12:32 | #2 |
Senior Member
|
W ramach szczerej troski //, pozwoliłam sobie informację o przychodni przesłać wilczarzowcom... szczególnie tym mieszkającym w bloczkach bez windy....ostatnio zaczyna się rozwijać moda na kantary /kolejny interesujący gadżet/, które u "długoszyjnych" zaraz zaczną dawać kolejne "interesujące" efekty zdrowotne...
Dzięki za info. |
|
|