|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
05-07-2003, 12:43 | #1 |
Moderator
|
Wczoraj..., czyli czy kundelek moze zostac wilczakiem
...odbylo sie zebranie czeskiego zarzada klubu. Dowiemy sie pewnie m.in. czy
mozna rejestrowac kundelki jako wilczaki... ))) Pozdrawiam, Margo & 3 wilczaki czystej krwi + jeden prawie wilczak (bo czarny i bez maski) |
05-07-2003, 22:56 | #2 |
Senior Member
|
Wczoraj...
Ja tez mam jednego prawie wilczaka, czarnego
moze zalozymy jakas subrase? Ela |
05-07-2003, 23:23 | #3 | ||
VIP Member
|
Wczoraj...
Quote:
Oczy jasne ma? Ma. Takich to by jej mogl kazdy wilczak z papierami pozazdroscic. Format dobry ma? Ma. Jest dlugonoga? Jest. Ogon tez by uszedl.... A wielu wetow, co to maja rentgen w oku przyzna, ze i na 100% jest wolna od dysplazji (no bo przeciez chodzi i nawet skacze). Toz to ratunek dla naszej rasy... ))))))))))))). Quote:
Pozdrawiam, Margo
05-07-2003, 23:41 | #4 | ||
Senior Member
|
Wczoraj...
Quote:
zrobila championa!!! tylko kto jej zalatwi papiery? Quote:
Ela |
||
06-07-2003, 10:54 | #5 | |||
VIP Member
|
Wczoraj...
Quote:
sobie ma przeciez kazdy wilczak (i to nawet 70%).... ))) Quote:
dostaniesz papiery od Czeskiego Klubu Hodowcow CzW. Problem w tym, ze Ava bedzie w ksiedze wstepnej, wiec nici z tytulu Interchampiona. Ale Ch.Czech juz moglaby zostac..... Quote:
powiedziec, ze nasze krzyzowki maja w sobie krew wilka grzywiastego (przeciez to jednak wilk) - tak latwiej byloby wytlumaczyc, gdyby ktos doczepil sie do jakis odstepstw od wzorca..... )))))))))) Pozdtrawiam, Margo
07-07-2003, 13:29 | #6 |
Member
|
Fw: Wczoraj...
U mnie tez znalazlby sie cos ciekawego i kochanego, które mozna byloby
zaliczyc do prawie wilczaków. Ma na imie Rauko. Zabrana wilczycy z nory. Niestety jej mama popelnila mezalians. Wyszlo to co wyszlo ale wielkiego serca. Pozdrawiam Mariusz i wielka milosc Rauki, Max. |
10-07-2003, 20:40 | #7 | |
VIP Member
|
Wczoraj...
Quote:
mielibysmy juz u siebie 100 wilczakow i mozna by bylo robic klub.... )) Pozdrawiam, Margo
|