|
Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
26-10-2009, 15:50 | #1 |
Member
|
Wds 2010
Aš ką tik pranešė, kad 2010 metais mūsų klubas (KHKG) atliks specialius rodyti kartu su WDS 2010 ir jei pakankamai (apie 30 CSW `ai) bus įvesti mūsų šou, KHKG kvies teisėjas, kuris turi patirties su CSW
24.6.2010 CSW bus vertinami ne wds 25.6.2010 KHKG atliks specialiai parodyti KHKG atstovauja šių veislių: Appenzeller Sennenhund Australijos aviganis Australijos cattledog Australijos Kelpie Austrijos Trumpaplaukiai Pinčeris Boseronas Black Russian Terrier Bouvier des Flandres Briaras Kaukazo aviganis Čekoslovakijos Wolfdog Olandų aviganis Entlebucher Sennenhund Valstybe D `ATURA catala Grosser Schweizer Sennenhund Žemyno Landseer Kuvasas Picard Polski aviganis Podhalanski Polski aviganis Nizinny Pulis Pumi Pirėnų aviganis Schipperke Tornjak Baltoji Šveicarijos aviganis Žinoma nebus galima laukti su teisėjo kvietimą, kol mes žinome, kiek moterų padėties `s pradės rodyti, todėl maloniai prašome, jeigu kas nors iš jūsų bus suinteresuotas lankyti specialią šou KHKG ir pasakyk man, jei daryti, nei privačią žinutę arba elektroniniu paštu: [email protected] ... if I don `t gauti patvirtinimą apie 30 CSW` ai, kurie lanko dalyvauti (Žinoma, tai nėra privaloma) Allround teisėjas bus pakviestas vietoj. .... KHKG tikisi, kad apie 1000 šunys pradės specialią parodyti visiems visiems. Atsiprašome už blogą vertimą, Thanks in advance. |
09-02-2010, 21:45 | #2 |
Member
|
WDS & KHKG rodo Danija 2010.
Įrašai yra atvira ... 24.6.2010 World Dog Show http://www.worlddogshow2010.dk/?GB.aspx 25.6.2010 KHKG Specialusis Rodyti http://www.khkg2010.dk/html/uk.html I `m sorry Jus informuoti, kad susitarimas aš planavimas" valgyti su vilkai "turėjo taip pat daugelis dalyvių būti realizuojama, todėl aš pasirinkau tik pakviesti savo artimiesiems dėl šio susitarimo, tačiau ji vis dar bus galima aplankyti Givskud Zoo jūsų šunys kaip ir visi kiti, I `m sorry! Jei turite klausimų, prašome susisiekti su manimi elektroniniu paštu: [email protected] |
|
|