|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
|
Thread Tools | Display Modes |
19-11-2010, 13:39 | #1 |
Junior Member
|
Časté močení
Můj pes byl donedávna na zahradě, zima nezima. Teď už dva měsíce žijeme v bytě, kde je teplo (panelák). Nabízí se, že se nastydla, ale jak? To mi nedává rozum. Je fakt, že v neděli plavala ve vltavě a chvíli to trvalo, než jsme se dostali domů...ale to už je týden?
Každopádně močí mi ani ne po dvou hodinách!:-( Fakt nevím, co s tím. Mám šupajdit k vetovi? Do misky dostala čaj - urologickej - ale tváří se na to zhnuseně |
19-11-2010, 13:57 | #2 | |
Member
|
Quote:
|
|
19-11-2010, 18:00 | #3 |
Junior Member
|
No ráno čůrala snad čtyřikrát, teď zase už ne....ale dost spí a moc nepije...jen si jednou lízla vody a ještě z donucení. Mám ji zabalenou v dekách, aby byla v teple
apatická se mi nezdá...ráno ještě dělala přemety s kámošem |
19-11-2010, 20:14 | #4 |
Senior Member
|
Určitě neváhejte a běžte k veterináři. Já bych nečekala ani do pondělka, zbytečně by se jí mohl za ty dva dny rozjet nějaký zánět.
|
21-11-2010, 17:36 | #5 |
Junior Member
|
Každopádně vet neuškodí, nicméně pokud jen čůrá a nevypadá že by s tim měla potíže, tak to nebude tak hrozný. A jestli Ti vypije ten čaj, tak pak teprve zjistíš co je to časté močení :-). Dakoušovi jsem ho dal jednou vypít (vylemtal ho celkem s nadšenim) a pak jen chodil a zechcal celej byt :-). Bylo mu tehdy kolem půl roku.
|
21-11-2010, 19:15 | #6 |
Junior Member
|
No slečna hárá, takže záhada asi vyřešena...jinak od té doby se nic nestalo...
|
|
|